Звездни Цивилизации

петък, 4 март 2016 г.

ПРЕДСКАЗАНИЯТА ЗА КРАЯ НА АМЕРИКА


Американският ясновидец доктор Линдси предсказва през 1960-те години на миналия век гигантски „гърч“, който ще премине през цялата територия на САЩ. Първа жертва ще бъде щатът Калифорния – той ще се разцепи по разлома Сан-Андреас с дължина 1300 километра, който преминава между североамериканските и тихоокеанските тектонични пластове. Югозападният къс постепенно ще потъне в океана. От САЩ ще останат само няколко острова. Земетресението ще предизвика цунами с вълни около 50 метра, които ще погълнат крайбрежните градове. И това е само част от предсказанията на доктор Линси, но щом той започнал да споделя страховитите си предсказания, които виждал през времето и пространството, спецслужбите веднага му затворили устата, а самите видения били засекретени, „за да не се всява паника сред населението“.
Друг също известен американски ясновидец Едгар Кейси, пророкувал, че ще има разрушаване на много щати и по двете крайбрежия, които ще заминат на дъното на океана. Същата била участта и за територии, намиращи се по средата на американската територия. От лицето на земята ще изчезнат и такива мегаполиси като Ню-Йорк, Сан-Франциско, Лос Анджелис. Същото ще се случи и с Джорджия, Каролина и много други щати, които ще се превърнат в морско дъно.
„Виждам огромни вълни, които поглъщат Ню-Йорк и пречупващи се небостъргачи“, – споделя още един американски ясновивец Джон Шмит. – Под водата ще отидат Флорида, Калифорния и много други крайбрежни щати“.
Библейските пророчества
Да се обърнем към по-авторитетни предсказатели. Например, Йоан Богослов в своето „Откровение“ говори за гибелта на най-могъщата, богатата и влиятелната държава в света, която се разпростира из целия свят и навсякъде разнася идеологията на греха и войната. Той също пророкува разпад на три острова. Истината е, че той нарича тази държава „Вавилон“. Но, но е необходимо да бъдеш много умен, за да разбереш коя империя е имал предвид Богослов.
Пророчествата на Хилдегарда Бонгенска, живяла преди 900 години и обявена за светица, също говорят за лошата съдба на далечна нация. Още американският континент не бил открит, а тя вече предсказвала на великия народ, живеещ отвъд океана, и за земята, населена с различни племена с различен цвят на кожата, страшно земетресение, приливни вълни и урагани, които ще пометат всичко, което е на пътя им. „На този народ, – твърди Хилдегарда, – му предстоят големи нещастия по море – та почти цялата му земя ще отиде под водата“.
Такава съдба за Америка предсказал и монах Хиларон: „Заради опустошително земетресение и наводнения, на великата империя зад океана ще бъде сложен край – от нея ще останат само острови“.
„Американската нация отдавна вече се е превърнала в истинско зловоние в ноздрите на Бога и в отвратително чудовище. Господ ми каза, че на Америка й е съдено да падне на колене: това ще бъде страшно зрелище – падналата супердържава, – предсказва американецът Томас Декарт. – Улиците на Америка ще бъдат заляти от безредици и кръв. А жителите на САЩ ще гледат как от гладна смърт ще умират техните деца и близки“.
„Янките ще се превърнат в истински зверове“
За страшни безредици говори и американският ясновидец Дениън Брикли: „Янките ще се превърнат в истински зверове и ще започнат да живеят по законите на вълчите глутници, изгубвайки вярата в държавата си и американските идеали. Ще започнат безкрайни расови конфликти и граждански войни – всеки против всеки. Метежите ще бъдат обичайно явление. Над Америка ще надвисне хаос“.
Страшни видения за САЩ има и американският ясновидец Валдес-младши, който разказва за стотици летящи хора, които ураганният вятър повдига нагоре и разбива в небостъргачите. Той говори и за планини от трупове, за части от тела без крака, ръце, глави.
80 % от няколкото десетки ясновидци в целия свят говорят за глобални катаклизми и катастрофи в САЩ.
На второ място са пророчествата, свързани с Великобритания.
На трето – с Апенинския полуостров.
В предсказанията, свързани със съдбата на Америка, напълно отсъства позитивно очакване. Ако другите страни, съдейки по пророчествата, макар и бедни, но все пак ще се окопитят, ще се измъкнат от пропастта и в края на краищата ще продължат съществуването си, то същото не може да се каже за САЩ. За Щатите прогнозите на пророците, ясновидците, предсказателите и екстрасенсите са едни и същи – неизбежна гибел.
САЩ ще бъдат изметени от лицето на земята и ще бъдат потопени в морето. При това, картината, описвана от различните ясновидци, е почти една и съща почти до най-малките подробности, а те няма как да са обменили мисли, защото са живели в различни времена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар