Звездни Цивилизации

петък, 4 март 2016 г.

“Руснаците ще нахлуят в Германия”През 1992 г., когато Русия по нищо не напомня на сегашната страна, “изправила се на крака”, много германски издания публикуваха апокалиптичното пророчество на гадателя от Германия Алоиз Ирмайер. Пророчеството е направено през 1953 г. пред съседско момиче, което по- късно го записва в дневника си. В онези дни, прогнозата на Ирмаейр предизвиква в германската публика вълна от иронични забележки, защото нищо в прогнозата не изглеждало реално.
“Моето момиче, по твое време ще изпиташ много сътресения. Първо, страната ни ще просперира, както никога до сега. Тогава ще започне упадък във вярата в Господ и хората ще затънат в пороци, към нас ще се втурне поток от бежанци от Балканите и Африка. Нашите пари ще се обезценят, ще има висока инфлация. Малко след това в Германия ще започне революция и гражданска война, а след това през нощта в Европа изведнъж ще нахлуят руснаците. ”
Според Ирмайер в Европа ще се използва тактическо ядрено оръжие, което ще срине до основи Прага. Едва след това враждуващите страни – а това ще са Жълтият дракон заедно Червената мечка, които се противопоставят на “Орела на Атлантика” – ще се вслушат в гласа на разума. Третата световна ще бъде спряна буквално на нейния праг. Атомен апокалипсис няма да последва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар