Звездни Цивилизации

петък, 4 март 2016 г.

ПОСЛАНИЯТА НА ЕНОХ


Швейцарският контактьор Едуард “Били” Майер отдавна си е извоювал славата на най-колоритната, но и оспорвана личност в историята на уфологията. Още на петгодишна възраст, през есента на 1942 година Майер станал свидетел на приземяване на кълбовиден “кораб” недалеч от дома му в Бюлах и бил взет за кратко на борда му от благороден “старец” на име Сфат. През януари 1975 година Майер осъществил контакт с група хуманоидни извънземни същества, кацнали в безлюдна местност недалеч от село Хинвил на 48 километра източно от Цюрих. Пта, Кецал, Плея и красивата Семйясе му обяснили, че са пришълци от планетата Ерра. Някога тяхната раса обитавала паралелната вселена Дал, но впоследствие се преселили в системата на звездния куп Плеяди, където променили климата и основали колонии. Извънземните от Плеядите неведнъж изпращали експедиции на Земята и се намесвали в историята на човешката цивилизация, а дълголетните библейски патриарси Ной, Енох и Метусалем били техни потомци. В следващите десетилетия Майер увековечил срещите си с плеядинците в стотици фотоснимки, звукозаписи и хиляди страници писмен материал с удивителни разкрития за тайните на Вселената, времето и пространството. 68-годишният Майер разполага с изумително ясни снимки на НЛО, кадри от далечното минало на Земята и на далечни светове, които заснел по време на своите пътешествия в Космоса,. Въпреки огромните усилия на скептиците тяхната автентичност никога не била опровергана.
Самият Майер сериозно твърдял, че е прероден жител на Плеядите и бил избран за тринадесети апостол на Христовата вяра. Неговите “безумни” изявления далеч не били голословни. В продължение на четвърт век бившият фермер е публикувал стотици пророчества за бъдещето на света, които неизменно се сбъдват със смразяваща точност. По време на 251-ия контакт от 3 февруари 1995 година пришълците предупредили Майер за предстоящата инвазия на САЩ в Ирак и надигането на ислямския тероризъм, за епидемиите от атипична пневмония и “луда крава” и дори за инцидента в ядрената централа близо до Лион във Франция през октомври 2003 година. Всички тези пророчества били публикувани още през септември 2001 г. в бестселъра на Гуидо Моосбругер And Yet They Fly! (“И днес те летят!”). Още по-шокиращи са предсказанията за близкото бъдеще на света, предадени от командира Кецал при 215-ия контакт на 28 февруари 1987 година, повече известни като “Пророчествата на Енох”.
“Човечеството самó обрича себе си на гибел”. Този морален рефрен присъства навсякъде в посланията на нашите “братя по разум”. Те предричат, че бездуховността, ненавистта и насилието над себеподобните и природата заплашват да заличат света от плановете на Твореца. “Милиони и дори милиарди ще загинат от тероризъм, граждански и световни войни. Невиждани оръжия ще сеят ужас, скръб и смърт. Всеки четвърти човек ще изгуби живота си. Народите на Изтока ще се изправят срещу народите на Запада. Епидемиите и глада ще бъдат по-страшни и от войните. Урагани, вихрушки и наводнения ще погълнат Европа и Америка. Адът ще господства на Земята 888 дни…”
Разрушаването на Световния търговски център на 11 септември 2001 г. и атентатите в Лондон през юли 2005 година са поредните сбъднали се “пророчества на Енох”. Още преди две десетилетия пришълците предвиждат, че политическата хегемония на Америка, нестихващия конфликт в Близкия Изток и прогресиращото обедняване на страните от Третия свят ще отприщят вълна от граждански войни, сепаратистки движения и терористични атаки в Евразия и Африка. Ислямистките нападения, неонацистките прояви и социалните бунтове в Европа ще станат ежедневие. Икономическите брожения в свръхразрасналия се Евросъюз ще поставят под въпрос неговото оцеляване. Нестихващи наводнения и урагани като “Катрина” в САЩ ще поставят западните правителства на колене. Смъртоносният вирус ебола ще се активизира отново и ще прескочи пределите на Африка. През 2006-2007 г. Азия и Европа ще бъдат засегнати и от още по-мощен вирус, който ще надмине последствията от испанския грип от началото на ХХ век, погубил над 50 милиона души.
Крахът на християнството ще бъде печален предвестник на най-кръвопролитния конфликт в човешката история. Според пророчествата на Енох Армагедонът ще настъпи, когато папата напусне завинаги Рим. Сетният час на католическата църква ще настъпи при следващия и последен папа Петър Римски. Много свещеници, епископи и кардинали ще намерят смъртта си, а храмовете и църквите на Рим ще бъдат изравнени със земята. Дали сърцето на християнството бъде поразено от ислямски армии или от инвазия на жълтата раса? Пророчеството мълчи. Но в посланието от далечните Плеяди има и утешителна нотка. Христовата вяра няма да изчезне напълно и ще крепи човечеството в бедите и изпитанията на надигащага се Трета световна война.
Несигурността, отчаянието и деморализацията в разкъсваната от терор и сепаратизъм стара Европа ще дадат шанс на Русия да демонстрира своите амбиции на регионална и световна свръхсила. В пророчеството от 1987 година се посочва, че войната ще започне през лятото на 2015 година в Архангелск (месеци след унищожителен ураган в Централна Европа) с атака срещу скандинавските страни Финландия, Норвегия и Швеция. По същото време Англия и Германия ще бъдат парализирани от граждански войни. Настъплението по южния фронт ще започне от Иран и Турция, ще премине през Балканите, Унгария, Австрия и Северна Италия и ще достигне Франция и Испания. Инвазията в Италия ще бъде улеснена от мощно изригване на вулкана Везувий, който ще провокира масова паника и безредици. Междувременно Китай ще нападне Индия. Ще последва атака (обединена на Русия и Китай?) срещу САЩ и Канада. По време на сблъсъка воюващите ще хвърлят не само химическите, бактериологическите и ядрените си арсенали, но и лазерни (наземни и спътникови) оръжия от ново поколение с огромна разрушителна мощ. Но според пророчествата на Енох най-голямата заплаха за човечеството ще бъде участието в сраженията на армии от клонинги, киборги и андроиди, превърнати в машини за смърт. Пришълците от Плеядите предупреждават, че, лишени от чувства и морал, тези същества ще се отскубнат от контрола на своите създатели и ще поведат жестока и безмилостна война срещу тях и шепата оцелели хомо сапиенс.
В края на 888-дневната война Земята ще бъде един опустошен, но все още мъждукащ свят, доминиран от фанатици, анархисти и военни фракции. Но изпитанията няма да свършат. Огромните пукнатини и кухини в земната кора, причинени от свръхдобива на руда, израждането на диги, язовири, петролни кладенци и от употребата на тектонично оръжие (подземни ядрени взривове в зони на разлом) ще дестабилизират планетата и ще провокират катастрофални земетресения, приливни вълни и вулканични изригвания. Покрита от непроницаем облак прах и пепел от пожарищата, изригванията и атомните експлозии, Земята ще потъне задълго в обятията на апокалиптична ядрена зима.
Можем ли да избегнем злощастната си участ? Посланиците на древната раса, пресякла бездните на пространството и времето, за да предаде своите послания на изстрадалото човечество, са категорични, че бъдещето на света не е предначертано, а се предопределя от самите нас. Водачът на междузвездната мисия Кецал призовава всички хора да прогонят злото от мислите, чувствата и постъпките си, да се борят срещу неправдите и посветят усилията си на мира, възраждането и опазването на своята прекрасна планета. И тогава Съдният ден със сигурност ще ни отмине.

Няма коментари:

Публикуване на коментар