Звездни Цивилизации

петък, 4 март 2016 г.

Предсказания за Калифорния

Бялата шапка всъщност заяви преди всички други и при това напълно категорично, че действително такова безпрецедентно земетресение предстои в Калифорния и е неизбежно във всички времеви линии. Разрухата заедно със загубата на много човешки животи според него (и плеадинците) е кармична. Душите, които ще отпътуват по време на това събитие, са избрали да преминат през него, за да помогнат за събуждането на човечеството. Живото съзнание на Земята е принудено да прибегне до тези драстични разтърсващи (буквално!) мерки, за да "стресне" и пробуди човешкото съзнание от апатичния сън пред телевизора.
Шапката прибавя и прогноза за също толкова силно земетресение и цунами в Австралия, но казва, че то ще се предизвика от падане на метеорит в Индийския океан. Но това не е крмично и е възможно да бъде предотвратено. Небезизвестната опера на Сидни ще бъде разрушена. Това видяха също и ясновидците от проекта на Kortni Braun - The Farsite Experiment.
Ще се срине голям град в Америка ще пропадне в бездната и ще потъне това е наказанието за голямата страна което падение предстои.

Няма коментари:

Публикуване на коментар