Звездни Цивилизации

петък, 4 март 2016 г.

Проповед на йеромонах Василий Новиков - тулският бесо-гонител

 Всички се грижат само за тялото, а никой не мисли за душата си. Задайте си въпроса, за какво живеете? Да ядете, да спите и да угаждате на плътта си, ли? Христос е Един и Същи във всички времена, и заповедите Му са неизменни. А искат да пригодят Христа към цифровизираната им система.
Постоянно повтарят: мир, сигурност, толерантност, търпимост.
Но, търпимост, към какво? Към греха и към дявола ли?
Не се лъжете! Приемете ли дяволската им система, вземете ли номер (ЕГН), подпишете ли се, - значи сте се поклонили на дявола и сте се отрекли от името си и от Господа.
Прости ни Господи и ни избави от тази сатанинска гадост ...
Защото, когато получавате електронен паспорт, ви снимат очите и отпечатъците на ръцете, и с лазер ви поставят клеймо /штрих-код/, като на добичета.
Мнозина казват: а как без пенсия, без образование? Нали трябва да се яде, да се пие, трябва безнин, газ, ток... Как щя живея, ако не взема електронен документ и ЕГН? Как ще оцелявам?
Отговорът е прост. Избирате: Кръст или хлеб, времето свърши, край на лапането, на пиенето и спането. Чуйте! Времето свърши, време няма. И да се удължава живота, с цената на грехове, няма смисъл. Всичко ще изгори и червото ви ще изгори, а душата ви ще отиде във вечността. И каквото посееш, това ще пожънеш. За всичко ще трябва да се плаща. А ние се надяваме на паспорт, на пенсия, на пари и на всичко останало, но не и на Бога. Но хлябът ни насъщен е само у Бога. Не е в пенсионния фонд и не е в управниците...
И скоро хлябът ще ви се отнеме. Всичко ще ви се отнеме, заради беззаконието.
Глобалната осморка готви пришествието на антихриста в Йерусалим, и за да може да ви управлява всички, ще трябва да ви номерира, като добитък. А вие доброволно давате душата си, за парче хляб, но хляба ще им стигне за кратко (само за 6 месеца).
Христос е казал: «Ще положат пред вас Кръст и хлеб». Блажената Матрона е казала същото.
Ето пред тази дилема сме изправени сега. Дошло е време за стояне в истината, дойде време за изповедничество. Спасявайте душата си. Защото, току виж, само за това, Господ ще помилва чадата ви.
Ние забравихме НАЙ-ГЛАВНОТО – ДА ЗАОБИЧАМЕ БОГА.
Забравихме, че слънцето, което свети е от Него. Въздухът който дишате е от Него. Водата, която пиете е от Него. И самите вие сте от Него. Не татко и мама са ви замислили, а Творецът. И Той ни е дал всичко, и хляба, и плодовете... и всичко. Забравихте ли, че хлябът насъщен е само у Бога, а и всичко друго е от Бога.

На 11 ноември 2010 година в Тулска област, след тежко боледуване, отиде при Господа йеромонах Василий (Новиков).
Плачи Русийо, - отиде си от живота истински воин Христов, неравнодуше пастир...

Во блаженном успении, вечний покой подаж ему - не хотящему покой и благоденствие за себе...
"Добрият Пастир, добрата си душа дава за овцете си" (Ин.10:11)
Отиде си истински отец - Свещеник.

Няма коментари:

Публикуване на коментар