Звездни Цивилизации

четвъртък, 3 март 2016 г.

Шокиращото пророчество на СВЕТИ ЧОВЕК вещае нещо СТРАШНО точно до България

Той ще бъде един и всеки ще го знае, той ще е близо до всяко руско сърце, пише Авел
Православният монах Авел, известен със своите предсказания за гибелта на императрица Екатерина II и Павел I, е предвидил и връщане на турска територия към православния свят, съобщава bloknot.ru цитиран от Блиц.
Пророкът е написал, че освободителят ще стане някой божи избраник, който три пъти е "ръководил" руския престол.Пророкът е написал, че освободителят ще стане някой божи избраник, който три пъти е "ръководил" руския престол. "Той ще бъде един и всеки ще го знае, той ще е близо до всяко руско сърце. Обликът му ще е държавен и светъл, и никой няма да каже – царят е тук или там, а това е той. Волята на народа ще се покрие с божията милост и той сам ще потвърди своето призвание. Името му трикратно ще е свързано с руската история”, се казва в предсказанието.
Съвременници виждат в това пророчество сегашния президент на Русия Владимир Путин, който оглави страната за трети път.
"Живи в помощ на Всевишния, ще възседне той престола на славата. И ще се сбъднат руските надежди. Върху Света София в Цариград ще се извиси православният кръст, с дим на тамян и молитви ще се изпълни Святата Рус”, казва монахът.
Подобно предсказание е имало и от известен гръцки прорицател, който смята, че „Велик Московски Княз ще превземе Турция”.
Също война Русия-Турция е предсказал и Паисий Святогорец (25 июля 1924–12 июля 1994), който твърди, че руската войска ще превземе турска територия и ще върне турците към християнството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар