Звездни Цивилизации

неделя, 8 май 2016 г.

ТРАГЕДИЯТА  НА  ПЛАНЕТАТА  МАЛДЕК  И ОПАСНОСТТА
 ПЛАНЕТАТА   ЗЕМЯ  ДА ПОСЛЕДВА  НЕЙНАТА УЧАСТ
 Планетата Малдек е била част от слъчевата система. Малдекияните са били една превъзходна физико-етерна раса, свързана телепатично с много от планетарните системи, с желание за мир и спокойствие и сътрудничество. Те са били една много културна раса с висок коефициент на интелигентност и в седмо измерение. Сега Земята е в тримерното измерение. Със своите космически кораби Ваймана са притежавали възможността да посещават всички планети в слъчевата система, Вселената и предаване на непрекъсната информация за поддържане на планетарната сигурност и благополучие. Една от главните информации присъстваща в техните контакти е била за огнените кристали, най-мощната енергия на планетата, равняваща се на атомната на земята. Тя е била основата на живота – за обучение; за лечение; за летене с космическите кораби и други. Но същевремено тя е била много опасна за съществуване на планетата като цяло. Малдек е била осеяна с огромни енергийни кристални колони с височина до 350 метра. Тези кули са съдържари специални формули за научни проекти, космически данни и формули за междупланетното пътуване, за влизане и излизане от различни измерения. Тези енергийни стълбове са били свързани и със холографния компютър на планетата. Подобен компютър съществува на всяка планета, включително и на Земята, съдържащ генетични кодове на различните видове на планетата. Енергийните стълбове са подавали сигнали за тревога и за предотвратяване на сблъсък със същества от други светове и със “заблудени” метеорити.

Малдекияните са живеели в мир и любов и всички условия за културен и здравословен живот.

Но идва времето когато се появява Луцифер – принцът на тъмнината  и злото, който започва да хвърля негативни мисли в умовете на мнозина в това число и на управляващите, мнозина от които с готовност го възприемат и които скоро започват да го изявяват с действията си. Това е енергия, първопричина за много болести и е в основата на нервно-психичните заболявания. Вследствие на това негативизмът взема широки размери. Злоупотребите с властта, алчността и контролът над хората стават повсеместно явление за управляващите. Засилват се терорът и строгият контрол с недоволните и с несъгласните. Дълго съществуващият “Съвет на благородната мъдрост” при който на планетата е съществувал мир и щастлив живот е свален и на власт идват “Съветът на Инициаторите”, при което на Малдекияните животът корено се променя. Терорът и цензурата стават масово явлени. Новият режим започва инсталиране на наблюдателни системи по домовете, работните места, учрежденията, в орбиталните системи за глобални комуникации. Най-страшната енергия на планетата, огромните огнени енергийни кристални колони попадат в нечисти ръце, хора с нервно-психични отклонения, като резултат от действието на Луцифера. Учените започват нови експерименти с огнените кристали. Мониторните системи монтирани насилствено по учрежденията и хората, можеха да записват мислите и намеренията им, което е било повод за тяхното малтретиране. В тялото на малдекияните са им били имплантирани чипове и игли на главите. При лоши мисли против властта чипът се активира и настъпва парализа на тялото. Погрешното използване и експериментиране с огнените кристали е довело до първите опасни взривове, което е довело до отнасяне на планетата Малдек и първите сигнали за нейната гибел. Съседните планети виждайки на къде отива Малдек, разрушават енергийната си връзка с нея. Започват първите напускания на планетата от нейните жители.

Въпреки недоволството и масовите вълнения, лидерите и продължават да злоупотребяват със сила и контрол. Една част от жителите са предали своята свободна воля на управляващите, за храна работа, различни награди и други. Властта ги подкупва и заблуждава. Впоследствие малдекияните изпадат в още по-тежка ситуация на безлюбие и неподчинение. Управляващите вкарват в действие и науката за клониране, за да създадат един съвършен вид без склоност към свободна воля. Тези клонинги са били създадени да се подчиняват и действат под команда, като работници, войници за поддържане на дисциплината сред жителите. Продължават експериментите със изобретяване на други взривни вещества, способни да контролират и поддъражат в подчинение своите жители. Накрая злоупотребата със силата на огнените кристали и погрешните манипулации с ядрената сила е довело до мощна експлозия. Последната е обхванала изведнъж цялата структура на планетата изградена от огнени кристали. Така малдекияните са разрушили своята планета и собствения си народ с една ужасяваща експлозия, усетена и от много други планети от Слъчевата система. Такъв самоубийствен взрив в космическото пространство не се е случвал.

Тази експлозия е създала астероиден пояс в Слънчевата система съставен от скална маса на Малдек и костите на загиналите и жители.

“Аз Архангел Михаил, искам земните жители да разберат, че те и Земята  са почти в една и съща вибрация на съзнание, както Малдек беше някога, преди своето пълно разрушаване”.

След разрушаването на Малдек, Висшият Съвет Светлина на Вселената разреши на малдекияните и на други, които искаха да ги последват да създадат една нова цивилизация на планетата Шоун – сегашната планета Земя. Мнозина от Малдек, Плеада, Лира, Андромеда, Венера и други системи напуснаха за да започнат една нова колонизация на мир върху планетата Земя. Такава колонизация започна с това, което познаваме като епохата на Лемурия. Център на тази цивилизация беше Югоизточна Азия и част от днешния Индийски океан. Днешната радиестезична – Тибетска медицина води своето начало от тази епоха – 11 500 години пр.н. е..

Тази цивилизация с висок коефициент на интелигентност, живя във мир, любов и разбирателство, като всички порядки от Малдек бяха пренесени на Земята, включително и техните космически кораби Ваймана. Това продължи няколко хилядолетия, след което историята започва да придобива порядките и събитията, както при Малдек.

Постепено всред лемурияните отново се настанява  Луцифер, който довежда до появата на смут, съмнения, алчност и склоност към нови експерименти с огнените кристали. Тези наклоности довеждат до разцепление и противоречие. Тази част склонна към експерименти с огнените кристали започват да се преселват на запад по цялата земя. Центърът на заселването им става Атлантида. Тук лидерите на това общество продължават да налагат същите порядки както на Малдек. Негативизмът продължава да се задълбочава, в това число контролът с помоща на чипове на главите, алчността и злоупотребата с огнените кристали. Започват експерименти с клонирането и създаване на нови човешки същества, послушни на управляващите. Всичко това са противобожествени действия, оскверняващи името на Великия Единствен Бог, което ще доведе атлантите до тежки преживявания и много нещастни мигове. Неразумното боравене и злоупотребата с огнените кристали довежда през 4 800 год пр.н.е. до експлозия и първата опасна катастрофа на Земята, заплашваща нейното съществуване.

Вследствие на експлозията Атлантида потъва само за два часа. Освен това настъпва преплъзване, разместване и раздвижване на земните плочи, довело до формирането на днешните континенти.

След експлозията на Атлантида останалите атланти се насочват и заселват за дълго в района на Египет. Тук те разгъват всичките си способности на един мирен, творчески живот, на културна раса с висок коефициент на интилигентност. Египетските пирамиди са били построени от тях под ръководството на видния архитект и философ Тот. Пирамидите са им служели за връзка с другите планети и като енергийни ориентири за кацане. Такива пирамиди съществуват на всички планети.

След Атлантида настъпва дъговременен период на мир и спокойствие на Земята, управлявана от Висши физико-етерни човешки същества. Планетата е разделена на  провинции, като Ундул, Ур и Посейдон. Мислите са се предавали по телепатичен начин. Този език се е наричал Кристалния огън. Използвайки силата на свойте умове в “унисон” те са създавали сгради, пирамиди, жилища и други.

С течение на времето много от физико-етерните същества (синове  и дъщери на бога) се влюбват в хубавите земни създания ( синове и дъщери на човека ) естествено еволюиращи на Земята и пожелават да се свържат със физическата област на усещане и емоция. Имаше обаче известна част от синовете и дъщерите на Бога, които не се съгласиха да се смесват със земните жители и решават да напуснат планетата Земя и да отнесат със себеси огнените кристали, които поддържаха етерния баланс, тъй като съзнаваха, че вибрацията на двойственост на Луцифер щеше да предизвика разделяне на живота на Земята. Земята беше напусната от всички физико-етерни същества и се отправят към планетата Вега, част от слънчевата система. Тази планета се намира в съседство с Планетите Луцифер и Михаил зад слънцето и все още неоткрити на Земята. Така, че планетите от Слънчевата система са дванадесет. При напускането на Земята те решават да активират невидимо въже, пояс от светлина, силово поле, което да обгърне външната страна на нашата планета. Това означаваше, че земните жители трябва да влязат в кармично колело на въплащение до тогава до като успеят да повишат своята вибрация и да достигнаг енергията на кристалния паяс, зада могат да я преминат със космически летателни средства.

Всички които са останали на Земята са деградирали генетично и са потънали във вибрацията на плътността. Всичко което са знаели преди, като по виши измерения са го закодирали в специален глобус на “защита от пропадане” с цел той да бъде разкодиран в определено време. Този глобус щеше да ги пробуди по-късно, така че те да могат да помогнат на земните хора в израстване в по-висше съзнание. Това време е дошло, свидетелство за което са много известни художници, певци, екстрасенси, радиестезисти, ясновидци и други, който сега са на много по-високо ниво от останалите земни жители.

Заедно с някогашните лемурияни на Земята са дошли и много животни, които са се разселили масово. Най-извесните от тях са били лъвовете, китовете и делфините. Китовете и делфините са свързани космически и с други небесни тела и си сътрудничат и предават информация за промените на Земята.  Информацията се придава телепатично. Когато човешкото съзнание започва да се променя към негативна вибрация и действия влошаващи екологичните условия, китовете и делфините избират да напуснат земното ниво, като се самоубиват излизайки доброволно на сушата. Делфините са най-добрите лекари – радиестезисти за хората и особено за децата, чийто вибрации съвпадат.

От радиестезичната и тибетска медицина се знае, че структурата на енергийното човешко тяло се състой от тела и чакри, мередиани, енергийни линии и енергийни точки, допълнителни чакри и хромозоми. Според Питагор човешкият организъм представлява кристал с различни прави, косвени и спесифични връзки между телата и органите. Общият енергиен кристал на организма е бил изобразен като многостен с яцевидна форма. Така например при астралното тяло, структурата е осмостен; при менталното – петостен и т.н.. При появата на негативна енергия или карма настъпва нарушение при някои от структурните елементи предизвикващо определени болести в съответните органи. При изчистване на негативните енергии и кармата, организма се успокоява и болестите изчезват.

Положителните мисли са най-могъщото лечение, което вашето тяло може да изпита, понеже те активизират двете жлези, които контролират най-много функции на мозък/тяло – хипофиза и епифиза. Тези две съдържат цялата медицина, която всеки би могъл да има.

Земята подобно на човешкото тяло представлява един сложен енергиен организъм, изграден от мрежа на енергийни полета, енергийни линий, потоци и енергийни вихрови точки. Всичко това формира системата за енергийна стабилност на планетата. Енергийните структори на човешкото тяло са пряко свързани с енергийните елементи на земята и са в непрекъснато единство, а от там и с другите планети на Галактиката. Всяка промяна или нарушение при човешките енергийни структури се отразява пряко на енергийните елементи на земята, като при отрицателни или негативни енергии възниква стрес, както при човешкото тяло. Този стрес при Земята е особено силен при травмиране на енергийните точки, линии и полета, и особено от атомни енергийни контакти, каквито са отпадните атомни хранилища, атомните взривове, химическите електромагнитените и лазерни въздействия. Общият стрес при Земята може да доведе до състояние човечеството да потрепери. Освен земните енергийни структурни елементи, върху които човек живее, Земята притежава и природни сили – Земя, Огън, Вода, Въздух, които образуват четири магнитни полюса. Тава са отбранителните средства на Земята. Ако тя има нужда да се освоботи от стреса и неговото налягане, енергийните полета на Планетата се огъват и усукват, вследствие на което се създава напрежение, причиняващо физическа реакциа. Когато се получи електрично или магнитно напрежение по време на движение на планетата в космоса, или когато неините обитатели действуват разрушително в мисъл и дела, Планетата може да се освободи от стреса чрез познатите на човечеството изживявания, като бури наводнения, изригвания на вулкани, земетресения и други. Макар, че са страшни като явления те са полезни и за Земята и за човека, при което Земята и човека се успокояват. При положителни енергии Земята и хората се възвисяват.

“Архангел Михаил” – на земята са се натрупали извънредно много негативи, които застрашават живота на земята и на Планетата.

Всяко отрицателно действие, което нанася вреда някога ще трябва да бъде изживяно в някакво подобно събитие, за да заличи кармичния дълг на дисбаланс, освен ако има намеса за промяна, което се нарича МИЛОСТ.

Хората трябва да се освободят от безлюбие или отрицателно мислене и да се завърнат обратно към Извора – Светлината Бог.

Човечеството трябва да се издигне до разбирането, че всяко дишане намиращо се във всяко физическо тяло идва от Бог.

Само когато хората узнаят какво става в техният свят, те могат да неотрализират отрицателната тъмнина.

На Земята има много системи за психотронни оръжия, конструирани – изпробвани иизползвони в накои страни на Земята, което се счита за противобожедтвино.

Запомнете, това е едно от най-великите времена да бъдеш на Земята, така че бъдете будни и осведомени.

Воената програма HAARP която военните разработват ще причини голям удар върху високата атмосфера, поради използването на електромагнитни полета, причиняващи топлини вълни от разпръснати лазерни лъчи.  Електромагнитните лъчи работят като бумеранг, връщайки се обратно на Земята причинявайки увреждане на земната енергийна мрежа и на човешките същества. Всичко това е божествена намеса.

Учените на Земята са започнали да експериментират смъртоностни токсини, вируси, нервно-паралитичен газ и други опасни субстанции. Американците гледат на другите народи, като потенциална заплаха, което води до военна надпревара и натрупване на опасни продукти. Тези многобройни субстанции, които учените са създали и експериментират, могат да пометат не само военните, но и цялото население, дори и запасите от храна и вода.

Архангел Михаил призовава, учените и военните създатели на биологични и химични ужаси да се откажат от тези дейности.

Традиционната медицина и процъфтяващият фармацевтичен бизнес със всички средства водят борба срещу народната медицина и нетрадиционните методи.

Клонирането е един негативен порцес на смесване на генетичния код на един вид с друг вид. То става без божията искра на вечен живот. Това е небожедтвено”.

“Архангел Михаил”. Аз искам да разберете, че мнозина от човечеството на Земята са почти във същата вибрация на съзнание, както при Малдек преди своето разрушаване. Мнозина он населението на Земята са самодоволни материалисти и без любов. Ежедневно се увеличава насилието в мисъл и дела. Злоупотребата с власта е толкова необуздана във всички пътища на живота, че това създава опустушение на много нива по цялата планета. Вашите правителства създават страхотни средства, които мога да разрушат планетата и цивилизацията. По-големите опасности са атомна, ядрени и биохимични войни, а също така и психотронни средства за контрол на ума, използвайки различни честоти, които могат да причинят умствени, емоционални и физически симптоми на хаотично поведение, дори и лудост – болести, нервно-психични, ракови, инсулти и др.. Но ще има едно изживяване и причистване, чрез ядрена дейност, глад , болести, ако човечеството не обърне своето сърце и обич един към друг и към своя Създател.

На земята има една група от могъщи хора във вашия свят, които основно контролират главните решения на планетата Земя. Те са само 2 % от населението, но контролират всички политически, индустриални и финансови институции и повечето природни ресурси, корпорациите на монополите, включително и големите комуникационни системи в радиопредаване, телевизия, сателити и компютри и повечето граждански и съдебни системи, които поддържат законите. Просто казано, малцина богати и могъщи индивиди контролират повечето страни и народи, чрез финансови манипулации. Тези безсърдечни същества които аз наричам “централни манипулатори”,  притежават главнити ресурси в повечето страни за да контролират своите финансови империи. Тези хора не се интерисуват от човечеството, освен онези които могат да използват за своя лична печалба. Тяхната крайна цел е да контролират и да  налагат своята воля над цялата планета. Аз ви напомням да бъдите будни относно “централните манипулатори”, към нарастващата сила на един Световен Комитет, за създаване на една глобална управляваща система на планетата Земя.  По този начин “централните манипулатори” биха били способни да контролират всички хора във вашият свят, особено онези, които те смятат за проблематични или трудни, което би обхванало по-голямата част от населението. Историята доказва, че мнозинството от хората могат да бъдат контролирани чрез теехните емоционални желания и материални домогвания. Тези безсърдечни същества полагат големи усилия за отнемане на вашата лична собственост, чрез огромната мощ на съвремената компютърна система, която сега съществува във вашия свят.   Тя има способността по електронен път да наблюдава всичко което правите”.

В светлината на изложеното до тук се вижда, че човечеството със своя негативизъм, пасивно съзерцание и отчуждение от Бога, както и неразумното поведение на управляващитите обвзети от алчност и жестоко насилие, под влияние на тъмните сили са довели до опасността Земята да бъде разрушена, а жителите и да загинат.Това е първата опастност. Втората опасност е космическа.

В наше време Земята и нейните жители са застрашени от друго не по-малсо опастно явление. Това са космическите изменения, които стават сега в нашата Галактика. Нейният цикъл от 300 000 гадини на едно пълно завъртане по спиралата на диагонала на нейното развитие завършващ в края на 2012 гадина. В края на своя цикъл Галактиката е навлязла в период на очистване от кармичните структури на миналото. Това ще се отрази на поведението на живота на земята и ще наруши динамиката  в нейните ктруктури. Тези изменения са вече във ход, както в психологически и икономически план, така и промени на динамизма на земята и атмосферата. Земетресенията и вулканизма зачестяват, което ще се отрази и на други явления. Човечеството трябва своевремено да се ориентира и прояви нагласа за посрещане на тези предизвикателства, чийто предпоставки се дължат главно на поведението на човека в миналото, сега и в бъдеще. Усложненията идват и от това, че през 2013 година едновремено ще започнат следващата витка на Великата космическа спирала на Галактиката (с продължителност 300 000 години) и следващия 26 000 годишен цикъл на Земята. През това време могат да се случат следните явления:

1. Преместване на полюсите ще измени положението спрямо слънцето;

2. Едновремено Слънцето ще измени своето положение спрямо Плеядите с аналогично преместване на полюсите;

3. Плеядите ще завършат спиралата, което ще измени положението на тази система спряма Орион;

4. Орион ще изпита огромно разтърсване  и ще премине духовно очистване. Орион става отново отворена за ново посвещение в качеството си на галактическа врата към центъра на Галактиката и отвъд неините граници. В последните 300 000 години тази функция изпълняваше Сириус.

5. Сириус се издига до положението на Галактическа духовна школа на мистериите;

6. В днешно време нашият слънчев пръстен се върти около Аукиона централното слънце на Плеядите. Към 2013 година цялата система на Плеядите ще започне да се върти по орбита около Сириус.

От 2013 гадина започва новият етап наричан Епохата на Светлината. В това време Земята ще бъде в положение на духовно и физическо очистване. Ще настъпят за хората много силни вибрации Последните ще бъдат по-лесно понесени от чистите в духовно отношение хора. Катаклизмите на земята ще бъдат повсеместно явление, което ще се отрази на живота на хората и тяхното поведение. Всеки които иска да преживее в този период – Епохата на светлината, трябва да запомни и да спазва следните еволюционни принципи:

   1. Целта на човека на Земята е физическо, емоционално, ментално и духовно развитие;
   2. Всяко човешко същество има божествена Същност; създадено е от светлина и любов, природата на които е доброто;
   3. Свободната воля е абсолютно универсално право; безупречността призовава“аз “ да подчини своята свободна воля на божествената воля с вяра и доверие;
   4. Цялото мироздание е свещено, независимо от това до колко удовлетворява нуждите на отделното “аз”.

Тези четири духовни принципа ще донесат спасението на хората и Земята. Да преодолеем високомерието, болезнената пристрастеност, презветостта, ненавистта, насилието, жертвите и срама, както вътре в страната, така и срещу другите страни. Да се прекратят експериментите  с лазерните, атомни и водородни средства за масово унищожаване на други и Земята да се очисти от тези материали.

Атлантида е загинала от тези причини, предизвикали възникване на повсеместни звукови вълни довели до звуков удар, предизвикващ мощен взрив. Последният е създал верижна реакция обхванала всички взривни съоръжения. Това от своя страна е предизвикало повсемести земетресения продължили с месеци.

Сегашният контрол осъществяван от днешните разрушителни сили е основан на две неща:

   1. Илюзията за превъзходство на ненависта и страха над любовта.
   2. Вярата в това, че тъмата е по-силна от светлината.

Ако човечеството се избави от тези две идеи и приеме споменатите четири духовни принципа, планетата Земя ще усъществи огромен духовен скок, което ще донесе за неиното спасение.

Управляващите на земята трябва да осъзнаят положението на безнадежност при евентуални тежки събития, както при Атлантида и Малдек, защото земните жители не разполага с космически кораби за спасение.

Най-важното нещо  днес, което трябва да се каже на хората е да обичат себе си, да обичат всичко точно както Баща/Майка поддържа благоговейно живота в лоното на Своята пулсираща Сила на живот.


Няма коментари:

Публикуване на коментар