Звездни Цивилизации

неделя, 5 юни 2016 г.

Пътешественик във времето „Попаднах в 2749 година и прекарах две години в бъдещето”, твърди участникът
в знаменития Филаделфийски експеримент Ал Билек

Той разказва за своето пътешествие в бъдещето, където прекарва около шест седмици в 2137 година и цели две години – в 2749-а. Потвърждава думите си с описание на събитията, които се случват. Според спомените на Билек за бъдещето в скоро време ще се възцари Нов световен ред и ще усетим катастрофалните последствия от изменението на климата.
Проектът Монток е серия от засекретени експерименти на американското правителство, които са се провеждали в градчето Camp Hero, недалеч от град Монток (щата Ню Йорк). Целта на проекта била създаването на психологическо оръжие, както и изследване на свойствата на свръхсилни електромагнитни полета за пътуване във времето, телепортация и ментално създаване на обекти.

Билек разказва за участието си във Филаделфийския експеримент. На 13 август 1943 г. той се намирал на борда на морския есминец DE 173, който изчезва по тайнствен начин в този ден. Билек споделя, че се озовал в болница заедно с брат си Дънкан, където прекарал шест седмици, възстановявайки се от радиационно поражение, което получил по време на експеримента.
Медиците от бъдещето използвали за лечението му вибрационно и светлинно оборудване. По телевизията в това време предавали новини и образователни програми. От тях разбрал, че заради глобалните изменения на климата на планетата са настъпили множество географски промени, които започнали преди 2025 година.

Бреговата линия и очертанията на САЩ и Европа коренно се различавали от това, което виждаме днес. Морското равнище се повишило и от Флорида почти нищо не останало. Атланта (щата Джорджия) се оказала почти на брега на океана. Мисисипи се превърнала във вътрешен воден път. Великите езера образували едно голямо езеро. Инфраструктурата на САЩ се оказала разрушена. Вече не съществували нациите „американци” и „канадци”.
През 2137 г. имало подобие на локално военно положение.
Нямало централно правителство.

Магнитните полюси на Земята започнали да се изместват, но по това време вече била създадена структура на изкуствен полюс, която позволявала да се предотврати катастрофата и препятствала значителното изместване на магнитните полюси.
Населението на Земята намаляло до 300 милиона души, а в САЩ живеели около 50 милиона.
Билек твърди, че от 1954 до 2000 година американското правителство използвало извънземни технологии, оказали се на тяхно разположение.

Проблемите започнали в периода 2003 – 2005 година. Новият световен ред се опитвал да подчини цялата планета, но тези планове били осуетени от война. В даден момент тя се разразила между Русия и Китай от една страна и САЩ и Европа от друга. Много американски градове се оказали разрушени. Новият световен ред претърпял крах.
Билек смята, че дори и днес правителството притежава технологии, позволяващи за броени дни значително да се намали нивото на радиация и да се обезвредят ядрените отпадъци, но отказва да ги използва по политически съображения. В бъдеще тези технологии ще се прилагат за отстраняване на последствията от Третата световна война.

По същия необясним начин Билек се оказал и в 2749 година, където прекарал почти две години. След това се върнал в 2013 г., където отново се срещнал със своя брат Дънкан, след което двамата се върнали в 1983 г.

През 2749 г. Билек видял плаващи градове, които можели да се придвижват из океана. Управлението се осъществявало от компютърна система с изкуствен интелект. Нямало никакво правителство, а вместо него имало гигантска кристална плаваща структура, с която можело да се общува чрез телепатия.

Структурата на обществото била напълно социалистическа и всеки човек бил подсигурен с базови блага, необходими за живота му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар