Звездни Цивилизации

четвъртък, 21 юли 2016 г.

 Избиват безмилостно водещи НЛО изследователи по света!
Най-известните уфолози, ловци на привидения и изследователи на всякакви паранормални явления от различни страни в света обявиха, че някой или нещо убива хора от техните среди, които искат да разгадаят тайните на НЛО, съобщи Metro.

В последните дни най-малко двама любители на „тъмната страна на реалността” загинаха при странни и неизяснени обстоятелства. Както съобщихме, известният индийски ловец на паранормални явления и телевизионен водещ Хаурав Тивари бе намерен мъртъв в дома си, като обстоятелствата и причините за тази смърт не са установени и досега.

Само дни след това загина и полякът Майк Спайрс, който по неофициална информация е бил участник в секретна правителствена програма за разработване на „супервойник” на бъдещето. Причините з неговата смърт също са неизвестни, но негови приятели смятат, че е бил ликвидиран от властите в страната, пише Пик.

Според известни имена на хора, занимаващи се с паранормални явления като Найджъл Уотсън ловът на хора като него върви от години и много хора вече са мъртви, като в повечето случаи причините за смъртта им, како и извършителите на убийствата не се откриват.

Той смята, че през 60-те години минимум 137 изследователи на паранормалното са били убити или са загинали при загадъчни обстоятелства. Сред тях са дори такива като президентът на САЩ Джон Кенеди и Мерилин Монро. Кенеди зарадижеланието си да сподели информация за НЛО със СССР,у а Монро-заради свободното й коментиране на темата за извънземните на нашата планета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар