Звездни Цивилизации

понеделник, 25 септември 2017 г.

ТЕ СА  МЕЖДУ НАС ПРАВИТЕЛСТВАТА СЕ КАНЯТ ДА РАЗКРИЯТ   ТЯХНОТО ПРИСЪСТВИЕОще преди 1941 г. нацистите в Германия сключили договор с Драконийците - извънземна раса, която нямала свой свят, и с Рептилоидите, които от хилядолетия живеят в големи пещери в кората на планетата. Двете раси имат общи прадеди от времето на атлантите.
Германците получили от Драконийците извънземни технологии за строителството на кораби и оръжия. Техните космически кораби трябвало да бъдат използвани от Драконийците и Рептилоидите за военни дела в Космоса против Светлите светове в нашата Вселена. Макар че те нямали нищо против германците на основата на техните технологии да разработят свои модели кораби и оръжия. Така се и случило. Нацистите моделирали свой НЛО и разработили първото ядрено оръжие, използвайки гениални умове от това време, като използвали извънземните технологии на Драконийците. Така още от 40-те години започнала космическата програма на нацистка Германия.
САЩ научили за извънземния договор с Драконийците през 1942 г. и оттогава започнали внимателно да следят Германия. През 1945 г. Кенеди, който тогава не бил президент на САЩ, посетил изгубилата войната Германия. Интересували го секретните разработки на нацистите, които заедно с научния персонал се преселили в Америка. Те трябвало да бъдат склонени да работят за американците.
Срещу помощта на нацистите в космическата война, която водели Драконийците и Рептилоидите, те обещали да им помогнат да завладеят Европа. Двете условия в договора били изпълнени.
След като Европа била завзета от Германия, на практика във всичките планини се произвеждали космически апарати с труда на поробените европейци.
В края на войната нацистите прекарали цялото си космическо производство с подводници в Антарктида. Те знаели вече че ще загубят войната срещу Съветския съюз, защото Германия вече била получила повече - космически флот от НЛО, за да помага на Драконийците и Рептилодите да воюват със Светлите светове във Вселената, и достъп до древен град под ледовете на Антарктида, в който се съхранявали много древни технологии на преадамитите.
Преадамитите - тъмните атланти, живеели в Атлантида преди смяната на полюсите, в края на четвъртата раса. Преди края на света черните жреци на Атлантида избягали на Марс. След едно поколение потомците им се върнали на Земята; потомците на тъмните атланти се обосновали в Антарктида във вече съществуващия древен град. Част от тях изпаднали в анабиоза преди Световния Потоп преди 12 хиляди години, но по някаква причина не могли да се събудят, когато планетата се освободила от водата.
В това далечно време преадамитите имали контакти с извънземни и рептилоиди, които останали да живеят на нашата планета. Те били обединени от генетичните опити върху хора на земята, свързани с промяна на ДНК, които не одобрявала Агарта/Аншар - една от седемте цивилизации във вътрешния свят на земята, защото те били против човечеството в горния свят на земята. Не само Агарта знаела за древния град в Антарктида, но рептилоидите също знаели за него.
През 40-те години на миналия век в Антарктида била създадена военната база на нацистите "Швабия".
Освен космическия флот нацистите получили като подарък от Драконийците информацията, че в Антарктида съществува древен град, където те и рептилоидите имали свои бази. Така и нацистите създали там своя база; до 1954 г. те не пускали в града американците, но след това всичките изследвания в него се водели от двете страни, по вече съществуваща космическа програма, създадена от нацистите. През 1959 г. американците също създали там своя военна база.
От 1950 г. американците имат контакти с някои извънземни цивилизации.
Те имали контакти с Нордиците от Сириус в галактиката на Орион, Плеядците и други Светли светове във Вселената, но те поставяли условието техните технологии да не бъдат използвани във военното дело, отказ от ядреното оръжие и ликвидирането му.
Само Сивите от тъмня свят в галактиката на Орион нямали нищо против техните технологии да се използват на военното поприще. Но в замяна те искали да имат достъп до американците, за да провеждат експерименти с тях в свои лаборатории на Луната.
До извънземните технологии имало достъп обществото на илюминатите. Твърди се, че те продали на Сивите цялото човечество срещу извънземните технологии.
Похищават хора не само Сивите, но и Светлите извънземни групи, макар че имат различни намерения - например по отстраняване нечистата ДНК от генома на човека, което пречи на имунната му система да се самоизлекува.Илюминатите също похищават хора за своите генетични опити. Разработките с кода на ДНК се водят от 1956 г. благодарение на открития достъп до лабораториите на преадамитите в древния град в Антарктида.
От 1954 до 1955 г. в САЩ е сключено съдбоносното Сепаратно съглашение с извънземната раса на Сивите/Зета, което поставило под заплаха не само Америка, но и целия свят. Техните тъмни технологии се използват в ГМО, фармацевтичната продукция, битовите стоки и др., поради което страдат природата и здравето на човека.
Благодарение на това съглашение със Сивите нацистите допуснали американците до древния град в Антарктида, което било главната цел на САЩ. Така на американците бил отворен пътят и до Драконийците и до рептилоидите.
В тайната космическа програма влизат мероприятия с контакти с извънземни цивилизации, които имат колонии в нашата Слънчева система и и звън нея, както и с коренното население на планетите, провеждат се усвояването на Космоса, особено на Марс, където още през 1976 г. е основана първата земна колония там. Водели се изследвания на планетите в нашата слънчева система за наличието на полезни изкопаеми.
Съветският съюз също не изостава от извънземното съглашения. През 1955 г. Хрушчов влиза в първия си контакт с извънземни групи, на които отказал американският президент Айзенхауер. Оттогава се появили съвместни американски и съветски космически програми.
Първият космодрум за тях бил един от южните острови в Тихи океан - Кваджалейн. Там бил разположен военният полигон "Р. Рейгън". Там едва ли не ежедневно стартирали космическа кораби от страните, участнички в тайната космическа програма.
Расата на Драконийците се смята за завоевател, който няма свой собствен свят; днес много страни в нашия свят престанаха да по държат връзка с тях и са против тях.
Световете на Сириус - Нордиките, и Драконийците са стари врагове, затова и днес светът се дели на два лагера: Светлият флот на Земния алианс има съглашение с Нордиките от Системата на Сириус, Плеядинците, Арктурианците и онези Светли светове, които влизат в коалицията на Галактическата федерация на Светлината. Тъмният флот на Кабала/Обществото на Илюминатите още се подчинява на Драконийците и Рептилоидите. Макар че от 2012 г. те са останали само 10% на нашата планета, защото Земният Алинас целенасочено ги гони от земята.
САЩ вече имат свой космически флот, построен по технологии на Сивите/Зета от тъмня свят на Орион от галактиката Орион. Той се противопоставя на нацисткия космически флот, създаден с помощта на Драконийците. ПО-късно е създаден още един космически флот - на Земния Алианс благодарение на технологиите на Нордиките от Сириус, който се бори с Тъмня флот на Драконийцит, сражавайки се заедно със светлите галактически светове.
В древния град в Антарктида са открити три космически кораба на преадамитите, до които от 50-те години на миналия век имат не само нацистите, но и американците.
От 60-те години на миналия век нацистите имат силно влияние върху извънземните технологии в САЩ, които преминават през НАСА, а зад тях неизменсо са рептилоидите и Драконийците.
Експедицията на Хитлер до Антарктида през 1939 г. обърнала вниманието на света на този материк.
Всички водещи страни през 60-те години вече имали достъп до древния град и неговите древни секрети, свързани с космически кораби и генетични лаборатории.
Русия и Китай принадлежат към Земния алианс на светлината; те не използват своите бази за военни цели. Други страни поддържали нацистите и политиката на САЩ и се подчинявали на Драконийците и Рептилоидите.
Бившата военна база "Швабия" американците използват за своите космически програми, аналогично на Зона-51. Вероятно тя не принадлежи на САЩ, а на Обществото на илюминатите/ световното правителство.
Всяка страна в света, която участва в Договора по Антарктида има преки контакти с извънземни. Има данни, че всяка от тях е готова да обяви информацията за извънземните; това усеща от зимата на 2017 г. Светът се готви за обнародване на информацията за Антарктида и за всичките извънземни групи, които от десетилетия работят с правителствата на водещи страни.
Повече от 30% от човечеството вече има кръстосани гени с извънземни.
Руският президент Путин се срещал с Нордиките от Системата на Сириус през 2012 г. и с Плеядците през 2014 г.
Благодарение на извънземните технологии Русия от 2015 г. може да диктува условията си за развитието на нашия свят.
Водещият Тъмен елит има намерението да въведе в родословието си корените от преадамитите и да се обявят за полубогове чрез помощта на Ватикана, за да създаде нова световна религия.
Извънземните групи също са готови да обнародват своето присъствие на земята, като разкрият своята дейност в нашия свят още от 50-те години на миналия век.Високите енергии вече им пречат да крият своята истинска рептилоидна порода зад човешки облик, който може неочаквано да изчезне и да разкрие истинския им образ.
Майтрея Рагнарьок, 2017 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар