Звездни Цивилизации

петък, 27 юли 2018 г.

ОТ НОВО  ИМАМЕ АТАКА С ЕНЕРГИЙНИ  ОРЪЖИЯ ТОЗИ ПЪТ В ГЪРЦИЯ А  КОЯ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩАТА  ЦЕЛ


Миналата година беше теста.
тази година е началото на "роса" (насочени енергийни оръжия) мисии за черни операции.
всичко да се измести и да се образува повече контрол преди смяната  на полюсите на земята заради приближаването на системата  Немесис.
бъдете бдителни, бъдете в безопасност.
не е " теория на конспирацията
това е конспирация.
проучване.
виж всички снимки и изследвания на всички патенти. прочети четене.

и още -

Насочване на енергийни оръжия от воени самолети снабдени с тях или от сателити. Елита не стои мирен атакува дадени страни с пожари потопи и други бедствия. Страшните пожари миналата година от градчето роса калифорния бе атакувано с енергийни лъчеви оръжия имахме разстопени коли и изпепелени къщи а дърветата не засегнати от огъня. Пожарите други страни също бяха подобни , имаше изпепелена къща в гора самата гора и дърветата до къщата не докоснати от пожара. Сега 2018 г. Гърция ужасни пожари коли се топят къщи горят а до тях дървета и храсти не изгарят, това се касае че Гърция е атакувана с енергийни оръжия. Имаме два фактора на природни катаклизми на Земята единият е приближаването на Системата Немесис към нас при което слънцето ни регира с мощни бури тези слънчеви частици заедно с Немезида атакуват земята и причиняват земетръси вулканични изригвания, промени в циркулацията на въздушните течения които се смесват и имаме ужасни потопи, жеги и бури.А другият фактор на природни катаклизми на Земята са предизвиканите от световният елит изкуствени природни бедствия. Образува се даден ураган те го контролират и го насочват дадена цел и му засилват мощноста.Имаме отклоняване на вниманието от въздеиствието на Немесис, а земните пластове се раздвижват създаващи огромни разломи, дупки и свлачища, имаме от дръпване на океана дадени страни а други страни заливани от морската вода. Имахме дадена страна ден стана нощ за няколко часа зареди клатушкането на земната ос. А нещата ще стават все по лоши с приближаването на Немесис и Нибиру. Предстои световен хаос а елита и правителствата се подготвят за него затова предварително трябва да се пречистят раьоните и местата за бягство, вече има поставена воени машини и войски по границите на дадени страни а те са готови да навлезнат дадена страна да се разправят със сила с не мирното население когато удари големият катаклизъм и всичко фалира хаоса ще бъде необратим ще бъде световна гражданска война разруха, глад чума. Днешните беженци в европеиските страни гладни и някои воражени ще нападат мирното население особено градовете.Всичко е планирано как да бъде от елита те знаят че Немесис и Нибиру се завръщат и земята ще бъде разтърсена от бедствия, както и смяна на земните полюси на Земята и затова бързат с плановете си, но събитията изпреварват техните бъдещи планирани цели защсто природните катаклезми и влиянието на Немесис все повече се засилва а земята ще бъде в нейната смъртоносна прегръдка.

Вижте ужасяващите снимки   от пожарите   Роса, Калифорния миналата година  и сегашните  в Атина - Гърция, и двата случая са използвани енергийни оръжия, сгради, къщи горят като огнена пещ а дървета и храсти до тях не засегнати от огъня а  автомобили се топят на асфалта.

Правителството е собственост на елита, за да унищожи собствеността на работническата класа. програма за нов световен ред на оон за 21https://l.facebook.com/l.php…През декември 2017 г. американският щат Калифорния се сблъска с безпрецедентни горски пожари; бяха евакуирани стотици хиляди хора и унищожени редица населени пунктове. Огънят беше потушен и хората се върнаха в изгорелите селища и се натъкнаха на странна картина: сградите изпепелени, а дърветата наблизо – незасегнати от пожарите.

Пожарът, който изпепелява един град, за разлика от локалните пожари води до повсеместно повишаване на температурата. Не е възможна ситуация, когато в изгорелите здания са разтопени дори стъклата, а дърветата наоколо да остават незасегнати.


Единственото логично обяснение на този факт е да се предположи, че зоните с висока температура в изгорелите селища в Калифорния се разпределяли локално, в резултат от удар с енергийно оръжие някъде от Космоса.
Пожарите  в Гърция
Камьон снабоен  с енергийно оръжие.
Военен самолет снабден  с енергийно лазерно оръжие.


Ужасяващите пожари в Гърция.


Автомобили атакувани с енергийно лъчево оръжие.


топящи се автомобили
Автомобил изпепелен
ужасяваща сцена  от огненият ад в Гърция - изпепелени коли  и къщи а дървета и храсти не изгорели.
Пожарите изпепелили до основи сградите в редица селища в щата Калифорния, но дърветата близо до тях останали незасегнати от тях.
Самолет със снабдено  енергийно оръжие.

Алуминият се топи при около 700 градуса по Целзий; стъклото – започва да се топи от 1200 градуса, желязото и титанът – от 1500 градуса. Такава е в огнищата на пожарите температурата. Но дърветата на няколко метра от тях изглеждат незасегнати. Това е невъзможно дори теоретично.

 изпепелените автомобили в Гърция
Високи  температури се отбелязват па света нта 2018 г


 енергийно оръжие от военен кораб
Насочване на енергийно лъчево  оръжие от сателит наи вероятно така  предизвикаха пожарите  в Гърция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар