Звездни Цивилизации

неделя, 23 септември 2018 г.

Теорията за плоската земя е пълна психо-операция на цру 


теорията за плоската земя е пълна психо-операция на цру и е една от основните причини да се играе на карти на илюминатите от 1980-те.
изиграли са те.
плоска земя е създадена от цру, за да обърка масите, така че събитията няма да имат смисъл.
това е пълна кампания за дезинформация, създадена от цру, проектирана като програма за контрол на ума... в общи линии, така че разделя теоретиците на конспирацията.
дори и вие сте направени от малки частици, които са сферични, атоми (електрон, протон, неутрон) всички са сферични.
което означава, че абсолютно нищо не е плоско.
дори древните шумерите са знаели, че земята не е плоска.
земята не е плоска. ако вярвате, че земята е плоска, тогава сте жертва на манипулация и едно от най-големите измами на съвремието. плоските земляни вярват, че наса лъже.
наса лъже за много неща, защо? защото ако наистина ти бяха показали  и казали какво има там горе, щеше да  полудееш напълно от истината затова което се прикрива и мълчи.
има много бази на луната, бази на марс, космически кораби в орбита и планетарни обекти, които са под изключителна тайна операция, която се финансира от проекта " черната операция.. знаете милиардите липсващи долари / лири, които магически изчезват. да изчезват всяка година? това е мястото, където отиват за черни операции и проекти  и са над президентския статут, така че няма да чуете за тях по водещите новини защото  драконово   се прикриват.

добре, да забравим за наса сега. когато се съмнявам, винаги разчитам на предците си. наса не е съществувала преди 6000 години, когато древните цивилизации са били на най-високия връх на земята, за наука и знания. свитъците от древни цилиндри ясно документират цялата слънчева система, включително формите, размерите и цветовете на планетите в нашата слънчева система. древните шумерски текстове в таблетки изрично описват формата на планетите като кръгли, сферични топки.
благодарение  на тази информация беше достъпна в древни времена. племето догони в африка също е документирано цялата ни слънчева система, формите и размерите на планетите, и звездите като siriusb, които са на светлинни години от тук и не са видими с невъоръжено око. картата на "пири рейс" също така показва, че земята е кръгла. дори изобразява антарктика преди ледената епоха, т.е. последната смяна на полюсите. антарктида е част от земята, от която идва теорията на " кухата земя има много-бази, древни пирамиди и аннунаки технология там, поради което е силно защитена от военните, така е и  нема  да паднеш от  ръба на планетата.
можете да отидете в определени части на антарктида с правилните пари, но повечето са под надзора на елитните военни, които също се финансират от черния фонд.

нито един землянин няма да вземе под внимание екваториална редута, приливна вълна, компресия на бури, приливна депресия, земя на сушата, определени прогнози, влиянието на юпитер върху крал приливите, електромагнитни връзки.. имам предвид, че списъкът продължава.
електромагнетизма е нещо, което древните са знаели по-добре от съвременната наука, която се преподава в училищата, много малко през последните 150 години са разбрани.
никола тесла е просто един от тези, които го направиха.
проучване:
3,6,9 / свещена геометрия / етер / етеричния заряд / златни на частици / златна дажба / metatrons куб / цвете на живота / вибрация / електромагнетизма / честоти / звук / квантова механика / слънчевата на слънчевата система / физика / геометрия / нумерология / символика / торус поле / торус / торус / торус / торус и т. н.. трябва да разберете всичко това напълно, за да получите пълен спектър от знания, преди да можете да се въпрос във формата на земята. не се гадно в плоска земя, преди да сте проучили всичко в дълбочина. направи плоската земя последната си изследователска платформа.
слушай предците си. древните шумерите са започнали цивилизацията в месопотамия и след това са се разпространението в земята на кем. те са знаели преди повече от 6,000 години, че земята е сфера, която обикаля слънцето заедно с други планети като немезис / нибиру и техните  луни. те дори са знаели формите и цветовете на тези планети, но те не са имали телескопични системи преди 6000 години, нека това да се знае.
така че, според древната мъдрост. земята не е плоска. ето, току-що оказа земята ти с древни знания. за пореден път oldage е по-добър от наса.

бързо напред в бъдещето римската католическа църква започна да разпространява теорията на земята през 1500-те години.  да човечеството хиляди години в знания и мъдрост нарочно. ще убият всеки, който се противопостави на теорията за земята. повече от 350 години след като римската католическа църква осъди галилео, готов да поправи една от най-скандалните грешки в църквата. преследването на италианския астроном и физик, за да докаже, че земята се движи около слънцето. с официално изявление  на академия на науките на 31 октомври 1992 г представители на ватикана заявиха, че папата официално ще приключи 13-годишно разследване на осъждането на " галилео " през 1633. г. в осъждането на " галилео " през 1633. г. принудил астрономът и физиците да се откажат от откритията си, довели до ареста на галилео осем години преди смъртта му през 1642 г. на 77.-годишна възраст.
виждаш ли, тази плоска земя не е нищо ново. това е вторият път в съвременната история, в който се появи този фалшив дневен ред. това е техника на разделяй и владей, за да се разделят търсачите на истината от постигане на единство и събаряне на кабал.
хеми-сфера
atm-osphere
термо-сфера
незнам-сфера
магнито-сфера
exo-сфера
tropo-сфера
стратоне-сфера
мезо-сфера
хелио-сфера
знай историята си.
древното знание предшества всяка библия на планетата.
цру са сектор на илюминатите / масонски дневен ред и теорията на земята е повтарящ се psyop, проектиран да мами.
не си губи времето с теорията за земята, тя ще те погълне и ще видиш само тази теория като истина, което означава, че програмата за контрол на ума работи върху теб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар