Звездни Цивилизации

вторник, 5 март 2019 г.

Планът на Новия Световен Ред за човешката депопулация чрез най-новите 5G безжични технологии, е напът да влезне в пълна сила а това ще нашия краи.5g мрежата е проектирана да пържи мозъка на човека още по- бързо.Глобалната опасност за цялото човечество и цялата Земна биосфера от приближаващата 5G мрежа в контекста на изкуствената електромагнитна радиация, модерните оръжейни системи, виртуализацията и Изкуствения интелект.

Този списък от преведени видеоклипове, филми и статии има за цел да демонстрира геополитико-технологичните тенденции в световен мащаб, като особено внимание се обръща на вредата от изкуствената нейонизираща електромагнитна радиация, която ни обгръща 24/7 в денонощието и 365 дни в годината благодарение на военните технологии употребени от самите военни и от телекомуникационната индустрия.

Акцентът е върху планираната за въвеждане безжична телекомуникационна технология от пето поколение (5G), която окончателно ще превърне не само населените места, но и цялата Земя в една гигантска микровълнова печка, ако разгръщането на 5G не бъде спряно по един или друг начин.

Другите важни акценти от всички преводни материали са, че планът на Новия Световен Ред е да пороби човечеството чрез разгръщането на дигитализацията, чипизацията, криптовалутите, виртуалната реалност, тоталното наблюдение и Изкуствения интелект чрез тази най-нова безжична 5G мрежа, като 5G мрежата ще осигури достатъчно количество обмен на данни, за да се приведат гореспоменатите технологии в действие.

Особено внимание се обръща на факта, че най-засегнати от сегашната електромагнитна радиация и една евентуална бъдеща 5G радиация ще бъдат децата в утробите на майките, малките деца, възрастните и болните хора. Доказва се, че електромагнитната радиация разкъсва ДНК, причинява клетъчни мутации, води до безплодие, рак, сърдечни проблеми и ред други болести и че веднъж щом тези промени в клетките ни започнат да се предават от поколение на поколение чрез гените на родителите, то в един момент ще настъпи тотално безплодие, така като това е неслучайно показано във филма „Децата на хората“ (2006).   

Част от материалите демонстрират, че прекомерната употреба на съвременните дигитални телекомуникационни технологии води до редица нервнопсихиатрични зависимости и заболявания, както и че самите корпорации са наясно с вредните ефекти от безжичните технологии, защото предупреждават своите инвеститори на тази тема. За наша радост някои държави, като Франция и Израел например, разбират опасностите от изкуствената електромагнитна радиация и вече започват да взимат необходимите мерки.

Един от често споменаваните акценти в преводните материали е, че международните стандарти за защита от нейонизираща радиация са нееадекватни и имат лобистка цел, за да обслужват единствено и само телекомуникационната индустрия.

5G и изкуствената електромагнитна радиация като цяло трябва да бъде разглеждани в контекста на хибридната атака по всички фронтове срещу човечеството. Тази роля на 5G в глобалните планове на Новия Световен Ред е разяснена особено добре в три отделни филма и в заключителния писмен материал.

Няколко на брой видеоклипа демонстрират, че 5G технологията, както и всички предишни версии на безжичните телекомуникации, са всъщност военни технологии, които не само вредят на здравето ни, но и които могат да бъдат използвани дори и като лъчеви, климатични и психотронни оръжия. В преводните материали се говори за новата болест на електрохиперчувствителността, която набира скорост и за това как изкуствените електромагнитни вълни влияят на аутизма и съня.

Най-притеснителното от всичко е количеството на планираната 5G радиация от Космоса и скептицизма на професор Марко Марков, изразен във видеосъбеседванията ни относно незаинтересоваността на държавните структури в глобален мащаб, както и това, че дори пожарникарите в Калифорния е трябвало да се борят 17 години, за да се спре поставянето на мобилни клетъчни кули в близост до работните им сгради.

България незабавно трябва не само да наложи мораториум върху въвеждането на 5G технологиите в употреба, но и веднага максимално да обезопаси настоящите безжичните клетъчни излъчвания чрез например методите посочени от професор Андрю Голдсуърти (Andrew Goldsworthy) от Имперския колеж в Лондон (Imperial College London).

Общо три от видеоклиповете са посветени на вече ширещата се религия на сатанизма, която навлиза незабелязано в обществото ни чрез заличаването на националното самосъзнание и превръщането на човека в консуматор живеещ във виртуалната реалност, чрез опитите за объркване на сексуалната ориентация на децата, чрез ефективната подмяна на историята и т.н. В САЩ сатанизмът вече навлиза и чрез съдебните решения позволяващи разпространението на сатанинска образователна литература в училищата, издигането на сатанински храмове и др. Всичко, което целенасочено унищожава планетата и човечеството, е сатанизъм и единствено антропософията дава много детайлни и адекватни обяснение, защо тези събития са предвидени в хода на еволюцията на човешкото съзнание и как човек трябва  да прогресира в тези нови, трудни условия.

Тези преводи са направени изцяло безплатно и на доброволни начала. Ако някой би желал да помогне с преводи от английски на български на тази тематика, моля да пише на spiritself777@gmail.com. Умолявам всички вас, които имате познанства със силните и известни български личности на деня, да споделите тази информация с тях, защото 5G e последният и най-голям пирон в ковчега на цялата земна биосфера.

Всъщност, всичкият този театър, който върви по медиите е нищо друго освен отвличане вниманието на обществеността от 5G технологията, която ще даде основата за развитието на един паралелен и нерадостен виртуален свят, който няма да има нищо общо с настоящия ни обществен начин на живот.

Видеоматериалите са особено интересни и полезни, но писмените извори не бива да бъдат пренебрегвани, защото предлагат много допълнителна и разнообразна информацията под една структурирана форма. Ако видеоклиповете не тръгнат автоматично на български език, то моля натиснете иконката за субтитрите в десния долен ъгъл на YouTube прозореца.

Благодаря ви за вниманието и моля разпространете тази информация до всички ваши близки и до всички хора, които  биха могли да помогнат както за спирането на 5G в България, така и за обезопасяването на цялата тази изкуствена електромагнитна радиация в страната ни, защото изкуствената електромагнитна радиация е най-сериозната опасност пред цялата земна биосфера и най-сериозният фактор за всички болести и неразположения на цялото човечество. Тя е особено опасна, защото е невидима и почти никой не си дава сметка за нея, като почти винаги се говори за видимите неща като храна, вода, въздух, изнервено ежедневие и т.н., но твърде рядко се споменава за изкуствената електромагнитна радиация. В едно от видеата и в един от писмените материали сме предложили някои решения за предпазване от електромагнитната радиация, като те далеч не са единствените решения, но най-важното е да разберем, че дори и ние хората да предпазим себе си, пчелите и цялата останала биосфера не ще могат да се предпазят, а изчезнат ли например само пчелите, то цялото човечество ще бъде заличено от лицето на Земята много скоро след това.

Ние вече дори не можем да се наспим и да се отпуснем когато и да е, защото през цялото време тази електромагнитна радиация кара тялото ни да произвежда стресови протеини и стресови хормони, а Природата е предвидила това да се случва за много кратки периоди от време, когато сме в режим на „бий се или бягай“. Понеже телата ни и умовете ни са повлияни от изкуствената електромагнитна радиация, която няма нищо общо с естествения земен електромагнитен фон, ние неосъзнато сме в режим на „бий се или бягай“ във всяка една секунда от ежедневието си. Резултатите са красноречиви, защото физиологичните ни процеси не могат да се осъществяват нормално, телата ни не могат да се възстановяват, почти всички са изнервени, депресирани, неспокойни, недоспали, неотпочинали или пък апатични. Стигнахме дотам, просто да искаме да бъдем оставени на мира и да не се занимаваме с нищо, защото откакто ги има безжичните телекомуникационни мрежи в комбинация с всички други неблагоприятни фактори, ние забравихме какво значи човек да е спокоен, отпочинал и ведър, а, за съжаление, тези симптоми са най-малките и общи дискомфорти, които са характерни за всички хора подложени на тези влияния и които впоследствие водят до много по-сериозни биологични ефекти в дългосрочен план.

Молим за извинение за евентуалните правописни и форматни пропуски, но приоритетът е тези преводи да се появят на бял свят възможно най-бързо, тъй като разгръщането на 5G в Европа е планувано за 2020 година, a 5G ще функционира на 26 гигахерца в Сан Марино до края на 2018-та година. Пресата ни изобилства от материали как 5G следва да навлезе в България  през 2020-та година. Също толкова обезпокоителен е и фактът, че ЧЕЗ планира инсталирането на 500 000 безжични „умни“ електромери до края на 2022 година, а в списъка с видеоклиповете ще намерите какви ефекти върху здравето причиняват тези устройства, да не говорим, че тези безжични уреди на ЧЕЗ и на другите ЕРПта е много вероятно да могат да бъдат манипулирани дистанционно с цел завишаване на показаната консумация. Европейската комисия и България вече са решили да развиват 5G, а самият български премиер заяви по телевизията, че Европа дава пари за високоскоростен Интернет дори и в селата.

Нашето бъдеще, но най-вече бъдещето на децата и внуците ни и бъдещето на цялата планетарна биосфера зависи от това корпорациите да бъдат спрени да разпространяват изкуствените електромагнитни честоти със все по голяма мощност и честота, защото човешкият организъм е електромагнитна информационна единица, която е „програмирана“ да функционира в определен естествен електромагнитен диапазон. Световната здравна организация (СЗО) класифицира битовото електричество и радиочестотите като като възможен канцероген (клас 2Б) още през 2011 година, като много от независимите учени смятат, че тази класификация е твърде ниска и че не отговаря на реалната опасност.

Дами и господа, ако изгледате и прочетете тези материали, то вие ще вникнете в сериозността на целия катаклизъм, в който живеем. Бог да пази България, но преди всичко, нека ние първи да защитим България и правото си на свободен живот, защото в този случай няма разлика между управляващи и управлявани, между християни и нехристияни, между мъже и жени и между различните етноси и култури, защото всички ние, без изключение, понасяме последствията от изкуствената електромагнитна радиация.


Планът за разболяването, поробването и унищожаването на човечеството чрез електромагнитната 5G радиация в комбинация с кемтрейлс и Интернет на нещата. Начините да се предпазим. Пълни, кратки и ясни разкрития по отношение на планът на Новия Световен Ред за човешката депопулация чрез най-новите 5G безжични технологии. Отличен филм разглеждащ проблема на днешното ни съществуване като едни хора, с които се извършва огромен социален и биологичен експеримент. Просто задължителен за гледане! Единствената забележка, която съм чувак за този филм е, че във видео клипа за кратко авторът се моли на Господ за помощ. С оглед на това какво е 5G, мисля че е по-добре всички да се молим, за това тази технология да не влиза нито в България, нито по света.
YOUTUBE.COM
Планът за разболяването, поробването и унищожаването на човечеството чрез…


Тук нагледно е показано как безжичните клетъчните кули буквално могат да изпепеляват всичко по пътя си, като е даден пример с магнетрона на обикновена микровълнова печка, която е има много по-малка мощност от една безжична клетъчна кула.
YOUTUBE.COM
Тук нагледно е показано как безжичните клетъчните кули буквално могат да изпепеляват…


Автобиографията и титлите на професор Дейвис са повече от внушителни. Това е една отлична и пълна презентация за болшинството от вреди причинени от досегашната електромагнитна радиация, преди евентуалното въвеждане на 5G. Разгледани са огромен брой заболявания причинени от електромагнитната радиация, как телекомуникационната индустрия задава стандартите за безопасност, каква е корупцията и лобизма по отношение на тези технологии, как телекомите сами признават опасността от безжичните устройства, които предлагат на пазара и тн. Това е уникално полезен и приятен за гледане филм, заради самото излъчване и огромни познания на професор Дейвис!
YOUTUBE.COM

Това е отличен филм, който прави ясен цялия план на Новия световен ред по отношение бъднините на човечеството. Някои от акцентите са върху това как Изкуственият интелект вече не може да бъде спрян, какъв е моделът на разсъждение на Изкуствения интелект, как Изкуствения интелект ще може да контролира и доминира всички хора чрез дигиталните пари във виртуалната реалност и как 5G би трябвало да осигури средата за развитие на Изкуствения интелект. Този филм не е за изпускане!
YOUTUBE.COM
Това е отличен филм, който прави ясен цялия план на Новия световен ред по отношение…

https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwii65mRw-vgAhWR5KQKHb97CfEQjhx6BAgBEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.kreport.eu%2Fvat2%2F5g-6-%25D0%25BA%25D0%25B0%25D0%25BA-5g-%25D1%2589%25D0%25B5-%25D1%2583%25D0%25B1%25D0%25B8%25D0%25B5-%25D0%25BF%25D1%2582%25D0%25B8%25D1%2586%25D0%25B8%25D1%2582%25D0%25B5-%25D0%25BF%25D1%2587%25D0%25B5%25D0%25BB%25D0%25B8%25D1%2582%25D0%25B5-%25D0%25B8-%25D0%25B2%25D0%25B0%25D1%2588%25D0%25B8%25D1%2582%25D0%25B5%2F&psig=AOvVaw16JSLMSHYK-UzXsHMy8SUH&ust=1551893280462484

Няма коментари:

Публикуване на коментар