Звездни Цивилизации

сряда, 6 март 2019 г.

Затоплянето на земята-ледената епоха лъжа.

Земята всъщност се затопля, отвътре и навън.
МОРСКАТА СЛЪНЧЕВА АКТУАЛИЗАЦИЯ И ДАННИ.
Степента на морския лед в арктическите и антарктическите райони продължава да се губи.

Има много кампании за дезинформация / неправилно насочване, които ще заявят, че нашите полярни шапки печелят лед.

Нека да изясня объркването

Да, нашите полярни региони печелят лед всяка година периодично, но това е колко лед нашите полярни региони губят като цяло за период от една година. Или за период от 30 години.
Нашите полярни региони ще печелят лед всяка година през зимните месеци, което е естествено събитие, тъй като температурите се понижават, което от своя страна създава повече морски лед.

Въпреки това, поради нашата разрушаваща се магнитосфера, увеличаването на космическата радиация, разширяването на нашата сърцевина, увеличаването на вулканите и консумацията на човека (само малък процент), нашите полярни региони губят леда като цяло в сравнение с тенденциите за годишни данни.

Можем също да видим това със сателитни изображения. 1982-2017
Следвайте годишната тенденция, а не ежедневната.

С наближаването на 2018 г. арктическият леден пласт проследяваше третото си най-ниско ниво в сателитния запис.

Докато морският лед в Антарктика остава на исторически ниски нива. Малко по-бърз растеж през първите дни на новата година, най-вече в тихоокеанските ледени райони, има дневна морска лед на пето най-ниско в рекорда.

Сега, ще има много хора, които ще продължат да заявяват, че сме на път да отидем в мини ледникова епоха .. въпреки че Европа / Америка имаха някои разкъсани арктически взривове, мога да ви уверя, че тя е причинена от стратосферно отопление. Полярният вихър се разделя, когато по-топлия въздух се придвижва нагоре, което кара спонтанно надолу студен въздух. Това се случва.

Отново, ледена епоха, това е друг план, приготвен от НАСА / CIA shills и всъщност е част от схемата за печалба от въглеродни данъци, където те могат да обвиняват хората единствено за „изменението на климата“.

Земята е ОТОПЛЕНИЕ, отвътре и отвън и лесно се доказва с корекция на данните. Най-лошото нещо, което някой може да направи, е да гледа видеоклип в YouTube и да възприеме видеоклиповете на тези хора като евангелие. Пълно проучване е единственият начин да се изключи всякакво съмнение. Това ще докажа в тази публикация.

Много е очевидно вулканичното нарастване, особено тези, които следват ежедневно данните. Елитът винаги променя годишните данни, които могат да се търсят в Уикипедия / топ търсене в интернет, така че обществеността да е по-малко паника. Същото важи и за данните за земетресенията.
Увеличението на космическата радиация в стратосферата е установено с непрекъснато покачване. Тъй като нашата магнитосфера се бомбардира с заредени частици от космическите вълни на енергията и коронарните дупки от слънцето, магнитосферата ни изчерпва. Земната магнитосфера и лъкът са защита на Земята от вредните лъчи, ако тя продължава да изтощава, това означава, че повече заредени частици / космически лъчи ще пробият защитата, а стратосферната радиация ще се увеличи още повече.
Загубата на земя и потъването на земята по крайбрежието на Атлантическия океан през последните 30 години показват постоянно увеличение. Както винаги - следвайте тенденцията на годишните данни. Повишаването на морското равнище е само един от факторите на една затопляща се планета, тъй като ледените шапки се стопяват през годините поради радиацията и увеличаването на магма за разширяване на ядрото.
Но това е само върхът на несъществуващия айсберг (извинете думите).

Средната температура на морската повърхност в световен мащаб се е повишила драстично през последните 30 години. Това не е изненада, ако вземем предвид горепосоченото. Ако вредните лъчи пробият разрушаваща магнитосфера, води до нарастване на температурата на морската повърхност на океана. Топлина.

Не само това, ако погледнем данните за „топлосъдържанието на океана“, можем отново да видим, че през последните 30 години се наблюдава драматично покачване. Това е измерване, взето в „джаули“ (единица енергия). Увеличението се дължи не само на покачването на повърхностните температури, но основните виновници са увеличаването на отделянето на метан в океанските повърхности чрез сеизмична / вулканична дейност и разширяване на ядрото. Колкото повече се разрушава основният ни поток, толкова повече магма се произвежда от плазмените реакции. Отново - HEAT. Може би си мислите "как се получава тези данни" ... това е действително изчислено, използвайки различни методи от правителствените агенции в три страни: Националната агенция за океани и атмосфера (NOAA), Австралийската организация за научни и индустриални изследвания (CSIRO) и Метеорологичния изследователски институт на Японската метеорологична агенция (MRI / JMA).

Друг фактор е увеличаването на крайбрежните наводнения. През годините наблюдаваме значително увеличение на крайбрежните наводнения в световен мащаб. Отново, тъй като нашите ледени шапки намаляват съдържанието на лед, нивото на морето ни се покачва. Можем да обвиняваме бурите, които се развиват над океаните за някои от наводненията, но всичко това е свързано. По-топлите температури на морето и по-топлата атмосфера правят идеалното уравнение за екстремни увеличения на времето. Ураганите / ниските депресивни климатични системи се появяват поради топлинна океанска температура и затоплена атмосфера, така че увеличението на космическата радиация, смесено с по-топлите води, създава по-екстремни метеорологични аномалии. Топлина.


Друго значение за космическото радиационно / океанско отопление е киселинността във водите. С навлизането на вредните лъчи в атмосферата и увеличаването на метана / въглеродния диоксид в океаните, киселинността става по-голяма, докато РН намалява. Това е основен проблем за екосистемата на океаните, тъй като засяга наситеността на арагонита. Арагонит е форма на калциев карбонат, която много морски животни използват за изграждане на скелети и черупки. Колкото по-ниско е нивото на насищане, толкова по-трудно е за организмите да строят и поддържат своите скелети и черупки. Ето защо виждаме как кораловите рифове умират.


Тъй като продължаваме да получаваме бараж от космическа радиация, която хвърля натиск върху нашия лък (защита на земята), ще продължим да виждаме увеличаващо се излъчване на нашата атмосфера.Носовият шок е бил зелен / жълт / оранжев цвят, който също е класифициран като "тежка компресия". Сега лъкът е непрекъснат червен цвят, което означава, че е под силно бомбардиране на космическа радиация.
Всички те са свързани с предстоящото изместване на полюсите.

Като цяло, докато кафявото джудже се приближава, всички геоложки промени нарастват до смяна.

Бъдете бдителни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар