Звездни Цивилизации

събота, 11 август 2018 г.

Как компании като МакДоналдс превръщат с продукцията си хората в мутанти


Компанията МакДоналдс продава на хората не само храна от модифицирана продукция – хляб от модифицирана пшеница, зеленчуци и плодове на компанията „Монсанто“, картофи от канадската компания „МакКейн“, но и месо от животни, птици и риба, хранени с модифициран фураж с химически добавки, които се съдържат и в колата и фантата и могат да предизвикат мутации в организма на хората.
Храната в мрежата от заведения за бързо хранене „МакДоналдс“ се отразява кармично на хората и планетата, защото почти всичките страни са ги допуснали с тяхната продукция, която ги замърсява. Повечето доставчици на „МакДоналдс“ имат производства, които изхвърлят химически отпадъци, които замърсяват екологията на земята.
Благодарение на продукцията на МакДоналдс човешките клетки мутират. В организма на хората възникват възпалителни процеси, които преминават в хронични заболявания, които лекарствата не лекуват. Целта на химическите лекарства е да стабилизират процесите на мутация в човека, чрез постоянното сриване на имунните процеси в организма му.
Според привърженици на теорията на конспирациите през 1954 г. Световното правителство сключило споразумение с извънземната раса на „Сивите“ от Тъмния свят на Орион, според което земляните получават извънземни технологии, в замяна „Сивите“ получават хора за своите експерименти. Споразумението било сключено САЩ, затова те се превърнали в полигон за по-нататъшни експерименти.
Всичките технологии, които имаме днес, били от Тъмния свят на Орион. Затова според конспиролозите излъчването на електрическите прибори и електрониката усилва мутациите на клетките. Нискочестотните им вълни потискат работата на имунната система в организма, което води до засилване на мутациите, а това означава – до болести.
Честотата на електрониката почти отговаря на вибрациите на Тъмния свят на Орион.От 1954 г. „Сивите“ очаквали земният свят през 2012 г. да се превърне в Тъмен свят. А мутацията на клетките е най-бързият начин хората да съберат в себе си Тъмни енергии. Затова през 1954 г. „Монсанто“, производител на модифицирани семена на зърнени култури, зеленчуци и плодове, на химически торове и отровни химикали, сключила договор с немската компания „Байер“ за съвместно производство в САЩ. „Байер“ се специализира не само на химическа продукция от торове и отрови срещу вредители на семената, които „Монсанто“ произвежда, но и в производството на лекарства и ваксини срещу несъществуващи болести, които разпространява навсякъде в света.
Модифицираните храни и химическите добавки променят клетките на ДНК. Влиянието на химическата продукция на тези компании е еднозначно – мутация и стерилност на хората.
Имунната им система не може да се бори с тази химия, която те получават с храната, особено чрез „МакДоналдс“, както и чрез други предприятия, които произвеждат изкуствена храна.
Мутиралите клетки се предават по наследство от родители на деца, а децата от своя страна ги предават на своите деца.
От 60-те години доставчици на „МакДоналдс“ са водещи предприятия като «The Coca-Cola Company», «Heinz», «McCain Foods».
Кетчупите и сосовете на «Heinz» са произведени от модифицирани домати.
Картофите на компанията «McCain Foods също са модифицирани.
Известно е, че сярна киселина добавят във всичките минерални торове; това означава, че всичките химически предприятия в производството на торове за модифициране на семената изхвърлят във въздуха частици от сярна киселина, които създават облаци и на земята пада киселинен дъжд. Днес такива облаци с наблюдават в средните слоеве на атмосферата и те се спускат все по-ниско, към градовете.
В Тъмния свят на Орион, според конспиролози, няма Природа, затова на жителите му не е нужно Слънце. Техният свят е напълно покрит със смог. Много от нашите градове страдат от подобен смог. Това означава, че те по своите вибрации се доближават до енергиите на Тъмния свят на Орион.
Напитките на компанията «The Coca-Cola Company“ не съдържат нищо натурално. Един от подсладителите им е захаринът, който съдържа ксенобиотици. Когато те попаднат в организма или околната среда, предизвикват алергични реакции у хората, променят се наследствените им признаци, снижават имунитета им и нарушават обмяната на веществата.
Във ванилина, който се използва в хранителната промишленост, влиза фенол – карболова киселина, която е промишлен замърсител, защото е токсична. В организма на човека тя започва да действа след няколко минути, най-вече върху мозъка.
Димът от предприятията съдържа фенол, който се събира в токсични облаци и се разпространява по цялата планета.
Всичките химически процеси имат една цел – мутация на хората в съответствие с Тъмния свят, в който искат да превърнат нашата Земя „Сивите“ от Орион.
Затова поддържането на тези компании от хората означава кармична зависимост от тях и споделяне на тяхната карма.
Кармата на компаниите влияе не само на хората, които употребяват продукцията им, но и върху страни, които поддържат партньорски отношения с тях. Така те привличат нещастия от социален и икономически характер, както и природни аномалии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар