Звездни Цивилизации

сряда, 17 октомври 2018 г.


СВЕТОВНИТЕ СТРУКТУРИ НА АНТИХРИСТА нанесоха мощен удар по семейството и децата.


ООН издаде Международно техническо ръководство за секс-просвета на децата», което ликвидира правата на родителите и деморализира децата, като им натрапва насила, разрушителната идеология на хомосексуализма. По инициатива на американците ООН прие и публикува нови «всеобхватни» препоръки за «секс-обучение» в детските градини и училищата, задължаващи възпитателите и учителите да преподават на децата задължителната вече на Запад «гендерна идеология» и извращенските педерсаки практики.
Специалният отдел на ООН по въпросите на образованието, науката и културата (ЮНЕСКО) преработи и преименува свой документ от 2009 година за «Всеобхватно сексуално образование».
Американски родители вече нарекоха този агресивен документ — «всеобхватна, тотална атака на ООН срещу родителските права и традиционната нравственост» с цел «морално разложение» на съвременното поколение деца.
Въпреки възраженията на редица държави, членки на ООН, новият документ предписва на всички страни и на всичките образователни учереждения по света, да пропагандират хомосексуалните извращения и абортите, на децата над 5 годинки, без уведомяване на родителите им.
Учените вече казаха, че основната вреда от «Новите стандарти за сексуализация на децата от ООН» е в кардиналната промяна на традиционните нравствени норми и светогледа на децата, - само за едно поколение.

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2018/10/17/oon-izdade-direktiva-za-zadyljitelno-obuchavane-na-decata-na.1631373


Няма коментари:

Публикуване на коментар