Звездни Цивилизации

петък, 19 октомври 2018 г.


Курс за бърза катастрофа


За по-новите хора, които искат да се научат.
Земните ни магнитосфери / озон изчерпват от непрекъснатото бомбардиране на космически / гама лъчи / поток от вятърни частици, зареден със слънчев вятър.
Ето защо ултравиолетовото C се чете на нивото на земята сега. Много опасен. И защо нашата стратосферна радиация се увеличава.
Това води до разширяване на ядрото -
Заредените частици удариха земната магнитосфера, създавайки атмосферни компреси, след което се вмъкнаха в полюсите, които създават алорите на северния и южния полюс. Появяват се плазмени реакции, разпространяват се през йоносферата и предизвикват нарастващите лилави плазмени бури, които виждаме повече от всички по света.
Частиците също имат естествена плазмена реакция със земни ядра, поради това, че нашето магнитно поле е директно свързано с ядрото.
На свой ред това създава по-топли аномалии на температурата на морето. Супер нагрята йоносфера + по-топли морски води = екстремни климатични небе. (Урагани / огромни градушки / торнадо / наводнения / и т.н.) Ето защо екстремното време се увеличава в цял свят.
При разширяването на ядрото също има увеличение на ръката на магмата и натиск под плочите, поради което данните за земетресението се увеличиха драматично през последните 5 години. С това идват дупки / свлачища / приливни вълни / приливи и отливи и т.н., които също се увеличиха драстично през последните 5 години, като тази година все още е най-лошата и все още не е свършила.

При разширяване на ядрото се получава по-голяма вулканична активност, която се увеличава драстично с 20-30 активни само за една седмица, което се увеличава до 40 за няколко седмици, в зависимост от тежестта на атмосферната компресия (геомагнитна буря). Ако това е 7KP + ниво на геомагнитни условия на буря тогава натоварената частица плътност е вероятно да бъде над 80 протони на кубически сантиметър, което означава, че виждаме много силни auroras на полюсите т.е. повече плазмени реакции.
Когато се намираме на ниво "0-1" KP, това е, когато космическите лъчи пробиват нашата атмосфера. Земята трябва да е състояние от 2-3 килограма, за да може атмосферният заряд да е достатъчно силен, за да се предпази от космическите лъчи.
Отопляемата йоносфера, По-топла вода от непрекъснатия поток на заредени частици означава, че морският лед също се разрушава. Ето защо степента на морския лед намаля драстично.
Основната причина, поради която те се пръскат на небето, е да се опита да обърне ефектите. Това се провали, затова сега се опитваме да забавим последиците от неизбежното. Барият се използва за отразяване на топлинните сигнали (гама / космически) и алуминий се използва за облекчаване на електромагнитните свойства на частиците.

Антарктида също губи лед, но ще отнеме десет пъти по-дълго поради Антарктида с дебелина на ледения шелф от 4800 метра. Където артикулният шелф е практически морско ниво, защо условията го правят лесна работа на елементарния лед.
С топене на леден лист идва повече метан / CO2.
Външното електромагнитно слънчево влияние също променя колебанието на наклона на земната ос. С тази и компресираната магнитосфера идва спорадична аномалия на струи от струи. Полярните и субтропичните потоци се смесват по цялото земно кълбо, поради което виждаме странно време в места по света, където те не са свикнали да виждат.
Делфините / китовете излизат  на бреговете повече от всякога? Е, това е така, защото те се движат с магнитното поле на Земята. Ако нашето магнитно поле е нарушено, това е навигацията им. Същото важи и за птиците, затова птиците случайно падат небето в стотиците в определени части на света.
Хиляди риби умират по целия свят. Някои червени вълни (червеният прилив е толкова лош тази година поради повишената UVC, която променя организмите на молекулярно ниво), но много е освобождаването на метан. Разширяване на ядрото.
Абсолютно всичко, което се случва на тази планета, се управлява от слънчевото влияние. Всичко.

Истината е, че те ни разказаха, че създаваме увеличение на СО2 за целите на въглеродния данък. Направени милиарди. И сега те се връщат на първоначалните си данни, че са грешили.
Така че, да, хората имат въздействие върху земята чрез създаване на CO2, но в големия мащаб на нещата - това е незначително.
Нашата земя преминава през преход, смяна на полюсите.
Елитите знаят това, затова са изградили своите DUMB (дълбоки подземни военни бази) за себе си, знаейки какво става по време на магнитното обръщане.
Защо те няма да станат публични? -
Ще бъде световен хаос за една нощ. Социална разбивка. Религиозна истерия. Бунтове. Убийство. Военни стрелби на банди. Нищо няма да има значение за повечето хора, защото те ще се почувстват, че няма нищо, за което да живее, и това прави 7-те милиарда души много опасни.
Особено опасни за елита, те ще имат най-голямото въстание в ръцете си в историята на човечеството, защото те изграждат приюти, за да запазят елита в безопасност, докато останалите от нас са оставени да се борят за оцеляване.
Това е истината.
Нарушаване на   атмосферните въздушни потоци смесва се   полярните и субтропичните потоци по цялото земно кълбо и това създава аномален хаос в климата.

Бъдете бдителни.

Научете повече-

https://www.facebook.com/605471817/posts/10154881271306818/

https://www.facebook.com/605471817/posts/10155458042856818/

https://www.facebook.com/605471817/posts/10155312313741818/

#hiddenknowledge #unravellingthepoleshift

https://m.facebook.com/groups/208360166188617

Няма коментари:

Публикуване на коментар