Звездни Цивилизации

четвъртък, 20 декември 2018 г.

ВАТИКАНА МЪЛЧИ И КРИЕ ИСТИНАТА ЗА НИБИРУ


Преди няколко години един италиански журналист на свободна практика и изследовател на НЛО публикувал експлозивна информация за една от тайните на тайната на Омега, една от най-големите тайни на Ватикана. Информацията идва от един от йезуитите на Тайните служби на Ватикана (SIV) (Servizio Informazioni del Vaticano). Напоследък се полагат много усилия, за да се направи темата трудна и да се стигне до стикера "теория на конспирацията". Google дори мисли за информация, свързана с информацията Ватикана да премахне Нибиру от резултатите от търсенето му.

В 2001 Кристофър Барбат бе интервюиран в Рим с йезуита, който обясни цялата си информация за планетата Нибиру. Това беше сателит, наречен Силое, тайно изстрелян от 1995. Сондата е натоварена със запис на всички предмети, които се приближават до нашата Слънчева система, по-точно на Земята. Данните от Силой са получени от тайния радио телескоп в Аляска, опериран от Товеряците Исус (Йезуит).


В основата SIV настъпили във връзка със срещата на бившия президент на САЩ Дуайт Айзенхауер, бивш епископ на Лос Анджелис, Джеймс Франсис Макинтайър, чужденец делегация в 1945 в основата на Muroc Air Field Base (днес е Едуардс Air Base). След това невероятно преживяване, Макинтайре пристигна незабавно в Рим, за да информира папа Пий XII. за чужденците и тяхното сътрудничество с правителството на САЩ.

Чрез SIV директният контакт е създаден няколко години по-късно Ватикана с извънземна раса, сега наречен "Север", идва от клъстера на Плеядите. Нордичи предупреди човечеството за друга раса от извънземни, които се срещнаха с американците в пустинята на Калифорния (Greyhounds, Greys). По думите на срещата йезуитски с Nordik се проведе най-вече в САЩ, но най-малко два пъти, проведена в Ватикана, градините на Ватикана, в близост до Папската академия на науките. "Тайната Омега" стана най-неуреденият въпрос на Ватикана. Това ниво на секретност е на същото ниво като космическото "най-тайната" на НАТО. Северният Ватикана обърна внимание и на факта, че планетата Нибиру е населена от военна извънземна раса.

Кристофоро Барбато получи доказателство под формата на двуминутно видео в Siloe. Има планета с плътна атмосфера, която трябва да бъде планетата "Х" или Нибиру. Видеоклипът е във Ватикана под тайните степени Omega. В 1955 тази планета все още е извън Слънчевата система, близо до орбитата на Нептун. IRAS телескопът записва червено джудже в 1983, наречен M6V 11825, и се установи, че се движи по посока на Земята. За да се избегне паниката, проблемът е "изтрит" от медиите.

Официално, съществуването на СИВ на Ватикана продължава да бъде отхвърлено, но Барбат успя да разбере, че йезуитът, за когото говореше, е принадлежал на колегите на Светия престол. Но той трябваше да защити самоличността си и по този начин никъде не споменаваше име. Този йезуит е член на група в Църквата, която не е съгласна с политиката за прикриване на потенциални проблеми с планетата Нибиру. Нибиру може да се превърне в истинска заплаха за цялата ни цивилизация.

Йезуитът казал на Барбат, че сондата Sileo е построена в началото на 90. години от Lockheed Martin и е оборудван с мощна инфрачервена камера и електромагнитно импулсно задвижване. Събранието се проведе в район 51 в Невада, а Силой беше тайно предаден на космоса от космически кораб от класа Aurora. Вероятно беше един от триъгълните триъгълници TR3B. Използвайки импулсното задвижване, сондата достигна границите на нашата слънчева система.

През октомври 1995 изпрати Силой при завръщането си, когато вече беше близо до Земята, натрупаните данни. На границите трябва да се отбележи, че йезуитите имат под наблюдението си много наблюдатели по света. В крайна сметка Барбатоу публикува интервюто.

Барбато (Б): Как станахте член на SIV (Servizio Informazzioni del Vaticano)?

Йезуит (J): СИВ се състои от няколко различни части, които по някакъв начин са свързани с Църквата. Членовете на причастието на Исус и бенедиктинците са главно в него. В тези папки има повече от 100 членове. Някои от тях идват от политически и хуманитарни организации, свързани със Светия престол в Рим. Те се избират според определени критерии и подлежат на специална процедура за приемане. Тайно се наблюдават и скриват. Може да се каже, че всеки от тях има своя личен ангел-пазител или ментор.

Б: Можете ли да ни кажете повече за SIV? Каква беше причината за основаването й и кога е активна?

J: "Структурата на SIV е обект на строга тайна, тя работи по същия начин като ЦРУ. Тя няма официално адрес и седалище се транспонира от време на време, Основана през февруари 1954, след среща с извънземни в САЩ. Срещата се състоя в базата на Muroc Airfield, сега наричана Едрейдърс Air Base. Тази среща, която включваше американския президент Дуайт Айзенхауер и епископ Джеймс Франсис Макинтайър, беше заснет с три цветни камери 16mm. Има филм 20minute на седем рулони с дължина 30 метра.

В края на срещата всеки участник трябваше да положи клетва за поверителност - както за срещата, така и за съдържанието на интервютата с чужденците. Епископ Макинтайър обаче не полага клетвата и няколко дни по-късно съобщава за събитието на папата.

Американското правителство се опита да предотврати напускането на Макинтайър за Рим. Един от държавните служители на епископа се свързва с него преди заминаването и се опитва да го убеди в необходимостта Рим да разкрие срещата в интерес на националната сигурност. Този човек обясни на Макинтайре, че военновъздушните сили на Съединените щати се занимават с извънземни от много години и се притесняват от проникването на съветските агенти от Ватикана. Официалният епископ изрично предупреди папата да не докладва за инцидента, тъй като това може да доведе до големи проблеми в бъдеще. Беше обяснено на епископа, че може да бъде опасно за него лично.

Два дни по-късно папа Пий XII го прие. Епископ Макинтайра в Рим. След доклад на папа vyslechnul на тайни контакти с извънземните американската армия и информацията, съобщени замислят, той решава да се създаде тайна разузнавателна служба на Ватикана. Тази организация е построена според модела на тайните военни служби на Третия райх и е наречена SIV СИВ имаше за задача да събере цялата налична информация за извънземните дейности и да разбере какво знаят американците за всичко това. Тогава беше много важно да можеш да общуваш с президента Айзенхауер. Друга задача на тайните служби беше да оценят моралните, философски и религиозни аспекти в този контекст. "

Б: "Защо тази информация ще бъде споделена от американската армия с Ватикана?"

J: "След следобедната среща с извънземни във военната база президентът вика духовна подкрепа. Той разбра, че това събитие може да промени цялата история на човечеството. След завръщането си в Съединените щати, Макинтайър, заедно с Детройт Архиепископ Едуард Мууни, беше посредник между Ватикана и президента. Но ситуацията се промени, когато Mclntyre и други членове на SIV бяха директно осъществени от група чужденци от съзвездието Pleiades Nordika. Връзката се осъществи без знанието на американската армия, Нордичи предупреди срещу други извънземни раси, които американците също срещнаха. Папа Пий XII. той се срещна със Седики лично във Ватиканските градини в Папската академия на науките най-малко два пъти.

Б: "Един от свещениците, отец Pio от Pietrelcina, говори за съществуването на чужденци от други светове, които са постигнали висока степен на развитие, защото са живели без грях. Това ли е вярно?"

J: "Несъмнено тези същества живеят в различно измерение и са наистина ангелски в най-чистия смисъл, но те са от плът и кръв. Те са много духовно основани и технологично на високо ниво на развитие те все още имат физически тела, Нордичи твърдял, че в ученията на Исус Христос те са открили истинското Божие присъствие и са готови да си сътрудничат с католическата църква за благополучието на цялото човечество. Папата Пиус разглежда сътрудничеството като благоприятно и северно като конвертети, които са намерили пътя към християнската вяра. Църквата трябваше да бъде трансформирана в "универсална" и да доведе нейната вяра на същества от други светове. Оттогава Скандинавската е консултант по социални и политически въпроси. По-късно папите говорели за "ангелска намеса".


Контакторът Джордж Адамски също е бил в контакт със северните части и дори бил приет в Рим от папата. Адамски бил поддръжник на разкриването на контакти с извънземни, но Рим бил против, а той не искал вярващите да научат за това. Наследникът на Пий, папа Йоан XXIII., Искал да сложи край на сътрудничеството със северните страни, защото е бил на мнение, че папата не трябва да бъде повлияна от тези същества. Той взе решението си по думите на 9, 38-41, Евангелието на Марк:

Йоан му каза:" Учителю, ние видяхме някой от зли духове в твое име. Ние го защитихме, защото той не е твой ученик. Исус каза: "Не го осмелявайте! Никой, който прави чудо в моето име, не може да говори за мен погрешен. Който не е против нас, е с нас. Който ви даде купа с вода, понеже сте Христос, амин, казвам ви: Той няма да загуби наградата си.

Папа Йоан XXIII. но за тях при събирането на вярващите 5. Април 1961 говори публично: "Някои от гласовете не ни бяха познати доскоро. Тези гласове слизат от небето и отразяват всемогъществото на Бог Отец. "

Б: "Разкажете ни повече за нашите мисии в SIV"

Й: "Бях преди всичко отговорен за техническата област, това бяха данните, които получиха радиотелескопите в Аляска и прехвърлянето им в Рим. Йезуитите използват подобни устройства по целия свят. "

Един от тези телескопи, Технологичният телескоп на Ватикана, VATT - Advanced Vatican Telescope, се намира на планината Греъм в Аризона. Обсерваторията на Ватикана се намира на височина 3 178 и освен всичко друго служи за наблюдение и класифициране на транснептуничните обекти извън нашата Слънчева система, използвайки спектрографски анализ.

"Комплексът в Аляска е построен в 90. години, за да наблюдава необичайни небесни тела и е под строга тайна. Когато срещнахме Северките, ние също предупредихме с папа Пий за военна извънземна раса, населяваща планета, която се приближава до Земята, Данните, които получих от телескопа на Аляска, бяха много интересни и обект на висока степен на секретност.


По време на анализа на тези данни открихме нещо, което Siloe изпрати. Това беше филм на огромна планета, която се приближаваше до нашата слънчева система. Това беше през октомври 1995, И тогава започнах да имам проблеми. Разбрах, че всъщност нямах право да декриптирам тези данни и ме вкара в опасна ситуация. По онова време Ватикана беше разделен на две фракции, като и двамата се опитваха да контролират информация, която беше изключително тайна.

Б: Това ми напомня за теорията, Захари Стичин. Той също така говори за завръщането на планетата Нибиру. Познавате ли ги? Как всъщност получихте достъп до тази информация?

Й: "Да, знам най-важната работа на Стичин. Въздействието на проникването на тази планета ще бъде наблюдавано от 2004 и нейните ефекти върху Слънчевата система и Земята ще бъдат засилени, Бях проверен за информация на нивото на тайната на Омега, най-високото ниво на Ватикана. То се оценява по-нататък, има класове Omega I - III. Ниво I е най-високо. Аз също имах задачата да обучавам нови членове на SIV и да ги запознавам с комуникационните системи. Една от фракциите на SIV се стреми да публикува информация и тя засяга всички живи същества на Земята, никой не трябва да бъде изключен от нея. Живеем в изключително необичаен период от човешката история, който е свързан с Апокалипсиса с определени ключови моменти. Папата знае колко близки са тези събития ... "

Папа Йоан Павел ІІ. е бил поддръжник на публикацията, но е бил възпрепятстван да направи това от една много влиятелна група във Ватикана, която се състои от хора, които са и членове на могъщите окултни общества. Тези хора контролират например световната търговия с петрол и блокират всякаква информация за безплатните енергийни източници. И поради тези причини те не подкрепиха публикуването на информация за НЛО и извънземни!

И друго световния сатанински илюминатски елит използват всякакви   оръжия да ни подчинят  като систимата ХААРП тя служи да се накаже дадена страна с  изкуствени природни бедствия но също и експерименти с климата като пороини дъждове, урагани, земетресения и вулканични изригвания. Но има и една друга причина за която никои не говори елита ползва ХААРП  да смекчава  природните катаклизми идващи с Нибиру Те знаят  че климата ни се изменя зареди приближаването на Нибиру. Елита се опитва дори да смекчи изригването на Иелоустоун и други опасти вулкани по рано те знаят че  въпрос на времее да ни връхлети Мега земетресение и особено вулканично изригване по рано  и това да доведе до рухването на икономиката цял свят. Затова ХААРП   служи както да се експерементира с климата така и да смекчава и спира опасни природни стихии от влиянието на Нибиру по земята.

Няма коментари:

Публикуване на коментар