Звездни Цивилизации

четвъртък, 20 декември 2018 г.

ДАЛИ ЕДНА ОТ ЦЕЛИТЕ НА ХААРП Е ДА СМЕКЧАВА  ПРИРОДНИТЕ СТИХИИ ПРИЧИНЕНИ ОТ ПРИБЛИЖАВАНЕТО  НА НИБИРУ КЪМ НАС


HAARP директно свързан с пирамиди, планети и НЛО

Мислех си за HAARP и се чудех колко от тези комплекси съществуват по целия свят, затова проверих мрежата и по-долу е списък на страните, които трябва да имат:
САЩ (Аляска, Лонг Айлънд и район 51)
Великобритания
Австралия
Япония
Бразилия
Перу
Норвегия
Русия
Китай
Пуерто Рико
Индия

Тази технология трябва да е била споделена от САЩ с други страни, имащи предвид конкретната цел. Трябва да е било толкова важно, за да могат всички тези страни да си сътрудничат.
Повечето хора вярват, че HAARP е за контрол на ума или за контрол на времето и т.н., но искам да предложа друг сценарий, който може да не е бил обмислен. Използва ли се HAARP, за да намали ефекта от времето ни от магнитното поле на Planet X? Това е просто мисъл. Направих сравнение с местоположението на всички машини HAARP по целия свят с природните енергийни мрежи на Земята. Погледнете картата . Не мисля, че това е грешка. Мисля, че те са били стратегически позиционирани по някаква причина.

Тогава проверих да видя къде се намират всички известни пирамиди по света и е странно колко близо са всички тези неща.

После направих крачка напред и вдигнах световна карта за наблюденията на НЛО. Разгледайте  и можете да видите къде има по-чести наблюдения на НЛО близо до HAARP и естествените линии на Земята.
Очевидно е, че има сътрудничество между народите, защото някои от страните не разполагат с технологията за изграждане на такава сложна машина и САЩ изглежда стимулират тези страни да се съгласят с ордена на медиите.
Просто не мога да си представя, че САЩ и други страни ще създадат огромни наводнения в собствените си страни, но мога да си представя, че се опитват да намалят тежестта на наводненията и други катастрофални събития, които наскоро се случиха. Аз също вярвам, че те имат ограничения колко много могат да контролират времето, но ако добавите всички катастрофи, които са се появили през последните две години, това е безпрецедентно. Мрежата е заредена с видеозаписи и статии за Planet X, която ни наближава но има и много фалшиви дати кога ще пристигне, климата е в пълен хаос не е виновен човека дори  ХААРП не виновен по голамата си част с това което става с климата на планетата ни. Дали ХААРП не създаден за да контролира климатичния хаос приченен от влиянието на Нибиру. Освен че елита си експерементира със Системите ХААРП те могат с ХААРП да насочват и контролират ураган създаден от взаимодеиствието на Нибиру и слънцето ни  чрез енергиините частици които нахлуват към земята при силните магнитни бури. Елита може да реши да  смекчи дадено природно бедствие или да вземе да го контролирва и насочва дадена цел. Но зареди все по близкото приближаване на Нибиру към нас те се опитват да смекчат по разрушителните природни стихии да не стане по рано Апокалипсиса паниката, бунтовете и цялата им власт икономика да рухне. Те знаят че Нибиру се завръща и ще смени земните полюси на Земята но чрез ХААРП  ще възпират стихиите. Но до кога ще доиде момент и ХААРП няма да помогне от надигащите се стихии. Елита ползва ХААРП  да смекчава бедствията дори и вулканите  да не рухне икономиката по рано  те искат да  задържат власта контрола колкото се може по дълго. А относно кемтреилс   основната цел е да скрие Нибиру до слънцето но и да блокира енергиините частици които ни наближават и които променят нашата ДНК те  създават с кемтреилс бяла пелена затулват видимоста на обектите които ни наближават дори и на метеоритите. Елита има и енергиити оръжия  с които водят воина с обикновения човешки вид но те служат и за унищожаване на астероиди близо до земята.

1 коментар:

 1. Моето име е златна радост от САЩ, съм тук, за да кажа голяма благодарност на д-р DODO. и неговите велики духове за спасяването на брака ми. Не

  човек би вярвал, че аз и съпругът ми ще се върнем отново заедно като любовници. Но това голямо заклинание

  ни обединиха само за 48 часа. Д-р DODO е истински и честен онлайн заклинател. ако имате някакъв проблем с вашия

  женен или искате веднага да върнете съпруга си. свържете се с него сега е Email адрес: drdodotemple @ gmail.com.

  или какво-приложение е номер +2348147766277% +234 807 835 1159.

  1. Върнете приятеля си обратно
  2. Върнете съпруга си обратно
  3. Върнете жена си обратно
  4. Върнете приятелката си обратно
  5. Спечели лотария
  6. промоция в офиси
  7. помогнете да забременеете, ако търсите плода на утробата
  8. Пълно излекуване от всякакъв вид болест
  9. брачен ангажимент и още много други.
  10. Лекуване на ХИВ.

  ОтговорИзтриване