Звездни Цивилизации

четвъртък, 7 февруари 2019 г.

В този пост ще отговоря на някои важни въпроси, на които знам, че много от вас биха искали да отговорят  за предстоящите промени и преобръщането на полюсите на Земята.реактивен поток на юг от екватора
климатичен хаос смесват се топли и студени въздушни течения.

Как всичко се свързва със смяна на полюса
Първо, важно е да се разбере защо са построени лагери на FEMA, микрочипове (RFID), токсични ваксини, 5G, chemtrails, HAARP, CERN / D.E.Ws и др.
Лагерите на FEMA са построени готови за настаняване на възможно най-много цивилни граждани, които оцеляват в геоложките събития. Макар че те ще дойдат в прикриване на „ръка за помощ”, когато масите се сблъскат с катастрофални природни бедствия, но в действителност те ще изпълняват заповеди на елита, те ще тъпчат цивилни в затворени клетки, докато действат така, както го правят. за „вашата безопасност“.
Това е част от по-големия план .. те ще използват геоложките бедствия като форма на контролиране на хората, които оцеляват, хората, които следват инструкциите на контролирания от елита FEMA / UN / BLACK OP MILITARY. Това е, когато задължителната RFID чип ще бъде администрирана, така че те да могат да ви следят и да ви държат под контрол. Те вече правят „модерен“ имплантирането на микрочипа (RFID), както може да сте видели в социалните медии. Това е, за да подготви умовете на масите за това, когато това се случи.
Какво се случва с хората, които се настаняват в лагерите на FEMA?
За съжаление, всеки, който следва инструкциите на FEMA / ООН и т.н., ще се постави в сериозна опасност. Лагерите на FEMA са разположени в много различни географски райони, малцина са в „безопасни зони“, повечето са в опасните зони от геоложките промени, които настъпват през изместването на полюсите. Това не е съвпадение, елитът е много интелигентен. Смяна на полюсите причинява приливни вълни от 400-1500 фута, които разрушават бреговете / морски входове / реки и т.н., а движението на тектонските плочи предизвиква огромна сеизмична активност заедно с промени в потока на ядрото, които предизвикват плазмени реакции в разтопеното ядро, което води до вулканично увеличаване. трябва да накара всеки да се замисли два пъти, че е заключен в затвора в клетка, прикрит като сигурно убежище. Елитът иска да обезлюди до 500 милиона, така че да бъдем по-лесни за контрол и те знаят, че сме на полюс. 90% от населението на света живее близо до крайбрежните райони, смяна на полюсите изтрива крайбрежните зони. Преместването на полюсите е идеалното решение за постоянно нарастващото, будно, по-трудно за контролиране на населението.
Тези, които преживеят геоложките промени и следват елита в лагерите на FEMA, ще бъдат под пълен контрол, ден след ден. Забелязвате ли някога колко филми ви показват подсъзнателно предстоящото изместване на полюса и начина, по който животът ще бъде след катастрофални промени на Земята?
Филми като - Ден след утре / San Andreas / 2012 и много други ви показват смяна на полюсите и как се случват геоложките промени, което също не е преувеличено. Смяната на полюсите е най-катастрофалното събитие, което Земята издържа. Тектонични корекции на плочи / приливни вълни / вулканични изригвания .. Всяка възможна геологична промяна може да си представите.
Елитът трябва да ви покаже какво идва в някаква форма, неговия универсален закон, на който дори те трябва да се придържат, за да покажат на масите чрез филми, за да подготвят съзнателно съзнанието за предстоящите промени.
Тогава имаме филми като - Големи игри / Различни / Общо припомняне / Деца на мъжете / Пътят и много други, които ви показват бъдещето, след смяна. Ще има изоставени градове с групи от оцелели, които се борят за оцеляване, хората, които не са спазили инструкциите на FEMA, хората, които знаят, че са направили правилния избор, като се изправят пред елементите и живеят свободен живот, отглеждайки ви семейства / общности по правилния начин, с добрите намерения за Земята, които човекът е забравил, ще процъфтяват във времето.
Проблемът, пред който сме изправени, хората, които не следват FEMA, ще бъде, че елитът ще продължи да контролира няколко малки града, които са единствената цел да контролират оцелелите цивилни да ги използват за работа / контрол. Това означава, че елитът ще класифицира "нас" (тези, които не следват елита) като "изгонени" или "мършачи" и ще се опита да индоктринира хората да вярват, че ние сме лошите, а в действителност ние Добрите хора се опитват да върнат земята за хората, кротките, така че борбата ще продължи, но ние никога не трябва да се отказваме.
Какво общо имат химичните движения с това?
Първо, химичните следи се използват по две различни причини.
1. Облекчете електромагнитните свойства на заредените частици от потока на слънчевия вятър / космическите лъчи и отразете топлинните сигнатури.
2. Отравете масите / насажденията / направете почвата запалима.
Добре ... това е по-скоро 5 причини ... но със сигурност има два аспекта.
Барийът е ключов елемент при отразяването на гама-лъчението и топлинните сигнатури, докато алуминият е ключов елемент, който облекчава електромагнетизма.
Това е основна причина, поради която те пръскат частиците в атмосферата, така че елитът може да се опита да забави ефектите на нашата непрекъснато намаляваща магнитосфера, да забави ефектите от вредните лъчи да достигнат нивото на земята.
Това не е в наша полза, елитът само прави това за себе си, за да им даде повече време да изпълнят своите програми. Въпреки това, както вероятно може да се каже с геоложките промени, които се увеличават бързо, усилията им сега имат малък ефект.
Нано-алуминиевите частици също се пръскат за много по-тъмни програми, които са категорично свързани със смяна. Когато алуминият е вграден в почвата на Земята и когато се намира под изключителна топлина, той става изключително запалим. Това е мястото, където "DEWs" (директни енергийни оръжия) влиза в игра. DEWs са концентрирано / увеличено лазерно оръжие, когато са насочени към определени цели, екстремната топлина унищожава контактуващия материал.
Това се случва и с горимата почва. Елитът е използвал DEWs, за да предизвика катастрофални пожари, но под прикритието на „дивите пожари“. Всичко това е част от шоуто, за да измести колкото е възможно повече преди смяната, за да формира повече контрол. Тъй като, ако това не е достатъчно, за да обърнете стомаха, те също се пръскат с много токсични химикали / гъби / метали / кръв. Те спреят рак, причиняващ съставки, те кърмят метални частици, които причиняват психични разстройства .. всички могат да заглушат масите, така че да се съгласуваме по-лесно.
Те се използват и за създаване на небе, което действа като батерия, обяснено в публикацията ми в CERN тук - https://www.facebook.com/mark.elkin2/posts/10155312313741818
Постът на CERN обяснява повечето от аспектите, свързани с HAARP / GWEN и т.н., така че, моля, не забравяйте да минете през този пост в дълбочина, за да разберете повече за честотните манипулатори и как всичко се свързва с „отварянето на ямата“ в Revelations.
Ваксините са друга част от този дневен ред, те се опитват да наложат задължителни инжекции и да плашат масите с заплахи, че ще бъдат глобени или дори хвърлени в затвора от сатанинския елит. Това е просто тактика за уплаха, нейното човешко право да откажеш нещо от влизането в тялото ти, така че нищо, по закон, не е задължително, когато става въпрос за ваксини. Те могат да хвърлят „законност“ на хората, които отказват ваксините, но чрез „закон“ можете да откажете. „Законът“ винаги ще надвишава „легалния“, така че помнете, че когато се опитват да накарат отровата в кръвта ви.
Те планират изкуствен глобален Фалит поне за няколко месеца в тези месеци населението да се  самоизбие от глад да стане тотален  хаос и разруха, една обща световна гражданска воина в целия свят палежи и бунтове ще има на всякъде хората да убиват за храна да са като  жестоки зверове разкъсващи плячката си за малко храна. И  след този хаос планират чакания от тях Нов Световен Ред и едно Световно правителство както и  масово чипиране на населението, робите  да се подчиняват на елита, те също планират да ни представят злите извънземни за добри. Според  Алекс Колиер Новия Ред ще бъде 3 месеца. Те бързат за новия ред че знаят че скоро стихиите ще се надигнат по цялата земя и нямат време искат пълен контрол  на обикновените граждани и още повече да ги ограбят. В предстоящата гражданска воина и народите ще  сбият ще се намесят и по силни страни  да спрат бунтовете. Има пророчества че Русия ще остане сама лидерите и сегашни ще бъдат избити и Новата Русия ще тръгне да спасява Европа от хаоса  размириците ще стигне чак южна Германия и тогава вулканите ще се събудят други прогнози говорят че  Русия ще  обедини славянските народи и ще обяви воина на Новия Световен Ред и на Антихриста и че страданията мъката ще бъде  наи вече Сащ и западна Европа, каквото е предсказано бъдеще ще видим дали така ще стане.
Аврора са вашият ключ към това къде се намират доминиращите магнитни полюси север / юг.

Когато заредените частици от потока на слънчевия вятър / комичните вълни ударят магнитосферата на Земята / удара с лък, частиците се изтеглят при магнитните полюси, което ни дава нашите сияния.

Това ще ви даде добра индикация къде се намират нашите доминиращи магнитни полюси север / юг.

Също така е важно да се помни, че когато Земята е под силна атмосферна компресия, нашият северен магнитен полюс ще се движи / варира и ние също ще документираме това.

Просто за да изясним объркването относно диполарния магнитен север / южен полюс и квадрупарен (4 полюса) и как те могат да се движат бързо в сравнение с нашите по-силни северно-южни доминиращи полюси.

И това може да се търси чрез НАСА / НОАА и т.н., ако искате да разширите вашите изследвания.

Всяка физическа система, в която определено количество (температура, плътност, сила, скорост) е разпределена в пространството, може да бъде математически представена чрез комбинация от хармонични функции. За системи като сферични планети или звезди, математическите функции, които използвате, се наричат ​​"Сферични легендарни полиноми". Терминът с най-нисък порядък е просто постоянен интензитет или величина на някаква физическа величина, разпределена по повърхността на перфектна сфера със същия радиус като вашата планета или звезда. Термините „по-висок ред“ представляват диполярни (2-полюсни), квадруполярни (4-полюсни) и дори по-високи „многополюсни“ разпределения.

Магнитното поле на земята, както ще ви кажат всички ученици от основното училище, има магнитен север и южен полюс. От гледна точка на предишния параграф, това означава, че многополюсното разлагане на полето има доминиращ „диполен“ термин.
Това се очаква от основната физика, защото магнитните полета са вътрешно диполни. Но ако причината за тези магнитни полета е в по-сложни течения на частици дълбоко в земята, тогава диполярният термин няма да бъде достатъчен, за да опише пълното поле.

Това означава, че в това математическо упражнение термините с по-висок ред няма да бъдат нула. В диполярно поле имате две противоположни полюси (северни и южни магнитни полюси), разположени на диаметрално противоположни географски полукълба. За Земята това не е точно така, защото северните и южните магнитни полюси не са в географски противоположни страни на Земята. Всъщност, линия, очертана между действителните полюси, минава на около 500-700 мили от геометричния център на земята. „Офсетните диполни магнитни полета“ са правило, а не изключение в другите планети в нашата слънчева система. Защо това се случва, не е известно.

Както и да е, земята има два доминиращи магнитни полюса и няколко много слаби "квадрупарни" полюса, от които поне математически има около 8 броя. Тези полюси са далеч по-слаби от диполното поле и измерват само слаби отклонения на местната географска сила на полето от основното двуполюсно поле Север-Юг.Няма коментари:

Публикуване на коментар