Звездни Цивилизации

четвъртък, 1 декември 2016 г.

Когато стените кървятКой е най-страшният феномен свързан с прокълнатите къщи? Необяснимите звуци? Самоволното включване и изключване на лампите? Преместващите се предмети? Какво да кажем за течащата от стените кръв? Признавам си, не знаех че има реални описани такива случаи, виждал съм такива сцени по филми на ужасите, но мислех, че специално това е художествена измислица за засилване на ефекта.

Във филма "The Amityville Horror" (1979) има такава сцена. Случилото се в Амитивил е истинско и споменатият филм се рекламира с твърдението, че описаните събития са достоверни. Специално за кървавите стени малко са поизменили нещата. В оригиналния разказ на очевидците се казва, че всъщност от стените се е процеждала нещо като зелена каша.

А ето и няколко случаи, за които наистина се твърди, че кръв е текла от стените.

Къщата на Талман в Уисконсин. През 1988 семейството живеещо в тази къща купува двуетажно легло, което се оказва прокълнато. Девет месеца те са тормозени от паранормална активност. Виждали са какво ли не - от духове до течаща от стените кръв. В крайна сметка напускат жилището.

За семинарията Меринол в Илинойс се твърди, че е обитавана от дух на монах, който се обесил в камбанарията. Хора твърдят, че именно в тази кула са виждали кръв да се процежда от стените.

Друга история разказва как в Питсбърг едно семейство било тормозено от демон познат като Демона от Браунсвил Роуд. Освен всичко друго, отново имаме кървящи стени.

През 80-те в Сан Педро полтъргайст е тормозил едно семейство. В интерес на истината "кървящите стени" са им били най-малкия проблем. Полтъргайстът е проявявал изключителна агресия. Физически е атакувал хората и дори се е опитвал да ги обеси.

Друг случай от Америка е описан в броя от 11 септември 1987 на вестник "The Register-Guard newspaper". Уилям и Мини Уинстън са възрастна двойка на 79 и 77 години съответно. Те се обадили в полицията след като окрили кръв по пода и стените на дома в който живеят от 22 години. Лабораторните тестове потвърдили, че това наистина е човешка кръв. Странното било, че тя била нулева група, а двамата старци били с група А. Въпреки всички усилия на полицията, така и не се установява от къде е дошла кръвта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар