Звездни Цивилизации

петък, 2 декември 2016 г.

Влак-призрак се появи в лондонското метроhttps://www.youtube.com/watch?v=Nm_0f2KWlnA

Изключително необичайни и дори смразяващи кадри се появиха във виртуалното пространство. Милиони хора настръхнаха, след като видяха видеоклип от камерите на метрото в Лондон. На него се вижда призрачен влак, за чието присъствие никой няма логично обяснение.
Необичайното явление е открито случайно при проверка на апаратите за видеонаблюдение. От направения запис става ясно как на станцията пристига безплътен влак със светещи фарове.
Транспортното средство спира за момент, като се очаква от него да слязат някакви пътници или да се качат други. Това обаче така и не се случва.
Хората, които са на станцията, се държат така все едно влакът не съществува, вероятно защото изобщо не го виждат и чуват. След кратка почивка влакът отново поема на път, а в него така и не се виждат пътници, въпреки че е съвсем прозрачен.

Този запис е доста интересен. Едва ли е някаква измама. Вероятно става въпрос за влак-призрак, предполагат ловци на духове.
И въпреки че призраците на превозни средства се срещат много по-рядко от тези на хора и животни, мистиците уверяват, че те наистина съществуват. По думите им най-популярни сред тях са виденията на коли.
Да, автомобилите-призраци не са измислица. Те се появяват внезапно на трасето и се движат с много висока скорост. Напълно възможно е да имат вид на съвсем истинско превозно средство, само че при по-внимателно вглеждане, се забелязва, че в колата няма нито пътници, нито шофьор. Обикновено автопризраците се появяват в участъци, където е станало някакво фатално произшествие преди време. Загиналите не могат да намерят покой след катастрофата и блуждаят наоколо, търсейки възмездие за смъртта си, обясняват специалисти по мистичните въпроси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар