Звездни Цивилизации

понеделник, 24 юли 2017 г.

Китайски тунел връща времето назадСтранна аномалия се е появила в китайската провинция Гуейджоу. Пътен тунел предизвиква промяна на часа на мобилните телефони на шофьорите, които преминават през него - точно с един час назад. Други часовници - ръчни или тези на самия автомобил не са засегнати. Тунелът е дълъг 400 метра, построен е преди няколко години, но едва през 2012 се появява този феномен.

Ето типичният сценарий. Да кажем влизате в тунела в 7:00, след пет минути излизате от другия край (в 7:05), но телефона ви показва 6:05. След малко той се синхронизира с мобилните клетки и започва да си показва верния час. Това се случва с около 80 процента от преминаващите през тунела.

Според някои на мястото има някаква аномалия свързана с магнитното поле на Земята, други мислят, че някоя близка мобилна кула (клетка) не е наред и тя връща времето назад. Телефонната компания е правила проверки, но не са установили някакъв технически дефект. Накрая идва най-странната хипотеза - че някак си тунелът предизвиква пътуване във времето, което поне засега се отразява само на мобилните телефони. Кога ли ще започнат да изчезват хора и цели автомобили....

източник - http://misterika.blogspot.bg/2017/07/blog-post_23.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар