Звездни Цивилизации

неделя, 2 юли 2017 г.

Има ли тайни бази с деца-роби на МарсОтвличали ги и ги изпращали в марсианска колония


Съмненията, че на Марс има колония от деца-роби, бяха породени от предаване на живо, което показа всъдехода там, и според мнозина, гледали записа, в кадър се появили хора, преди НАСА да прекъсне излъчването.
После телевизионният водещ Алекс Джоунс отправи обвинения, че на Червената планета има тайна база на САЩ, където са изпратени отвлечени деца.

https://www.youtube.com/watch?v=P5mFJ45ju5k

"На Марс няма хора. Там има само работещи роувъри. Има всъдеходи, не хора," отговори говорителят на космическата агенция Гай Уестър.

Всичко започнало, когато журналистът интервюирал известния Робърт Дейвид Стийл, бивщ агент на ЦРУ, който оповестил, че деца биват тайно отвличани и изпращани на мисии на Марс.

"Ние всъщност вярваме, че има колония на Марс, която е съставена от деца, отвличани и изпращани там през последните 20 години. Когато веднъж пристигнат на Марс, те нямат алтернатива, тук могат само да бъдат роби в тази колония," казва Стийл в шоуто, което се предава в цяла Америка.

Това е само още една от конспиративните теории, които НАСА опровергава в последно време. По-рано тази седмица от агенцията опровергаха, че са открили доказателства за извънземен живот.

НАСА  чрез  тайните  космически програми  много неща  прикриват от  обществото, от много години  на  Марс  както и на  Луната  има построени  човешки колонии (бази ) Но всичко се държи в неведение от  земното общество  но рано или късно истината ще излезе  на  яве.

На 29 юни, Алекс Джоунс, водещ на Infowars.com, интервюирани Робърт Дейвид Стийл , бивш САЩ морската пехота и ЦРУ нелегални услуги длъжностно лице, което доброволно вътрешна информация за тайните събития на Марс. Стийл каза Джоунс за роб колония на Марс, както и съществуването на "20 години и от" космическа програма, която включва деца.

Коментари Стийл бяха включени в редица масови новинарски източници, включително Великобритания Daily Mail, на Daily Beast , и Вашингтон пост , всички от които омаловажи коментарите му като просто теория на конспирацията.

Стийл достигнал чин майор за военно-морските сили резервати, разузнаване, 1976-1996, и през този период е работил и с нелегални услугите на ЦРУ (1979-1988). А лед девет години като офицер нелегални операции, Стийл беше един от първите, които преследват терористи на пълен работен ден през 1980 г., напуска ЦРУ, за да станете цивилен второто място в класацията на морската пехота разузнаване, и е отговорен за създаването на нацията най-новият тайна разузнавателна анализ съоръжението. Неговият личен уеб сайт описва множество инициативи, които са заплаха за Deep държава.

По време на интервюто си с Джоунс, Стийл каза:

Това може да се намери на вашите слушатели като изход, но ние действително вярвам, че има колония на Марс. Тя е населена с деца, които бяха отвлечени и изпратени в космоса на пътешествие 20-годишен.Така че, след като стигнат до Марс те нямат друга алтернатива, освен да бъдат роби на колонията на Марс. Има всички видове разкрития излизат.

Джоунс се появи в подкрепа на това, което Стийл се предполага:

Виж, знам, че 90 на сто от мисиите на НАСА са тайна и аз съм бил казал, високо ниво инженери от НАСА, че нямат представа. Има толкова много неща се случва, но след това да започне да звъни в всичко това. Знам, че това, което виждаме един куп механична останки на Марс, а хората казват, че изглежда като механика и те казват, о, ти си един куп конспиративни теории. Ясно е, че те не ни искат търси в това, което се случва ", защото" всеки път, когато сонди отиват над тях да ги изключите.

Бен Колинс от Daily Beast контакт НАСА за отговор на интервю Стийл, като Джоунс, и имам следния отказ:

"Все още няма хора на Марс. Има активни Роувърс на Марс. Имаше слух, става наоколо миналата седмица, че не са били. Има, "Guy Уебстър, говорител на изследване на Марс на НАСА , заяви пред The Daily Beast. "Но няма никакви хора."

Блогът на Фи Бета Йота Public Intelligence, създаден от Стийл, отговори на статия Collin на която бяха предоставени повече подробности за отвлечените деца, предназначени да бъдат роби на Марс:

Фи Бета Йота: точка Стийл бе загубил на автора - деца изглежда са били отвлечени и изпращане в космоса на "20 години и от" мисии, така че те растат между времето, когато те напуснат Земята и времето на пристигане на Марс. В "дупка" способност е загубен през 2012 г. Ще има няколко нива на разкриване, включително извънземни "разрешения" да експериментират върху и се размножават хибридни хора, извънземни технологии накрая разкрити, както и цялата Пентагона извънземното и intraterrestrial програмата изложени.

Това стана ясно, че Стийл не говореше за детския труд на Марс, но на новопристигнали възрастни от Земята, които са били принудени в робски труд, след продължителен период на пътуването.

първоначалното твърдение и отговор Стийл е полезно да разгледаме това, което се дължи на редица лица, подаващи сигнали са казали за таен Колония на Марс се твърди, те посетили по време на излежаване на класифицирани програми, които използват дупка технология. Те включват Ал Биелек, Майкъл Relf, ​​Анди Basiago, Артур Нюман, както и редица други.

Стийл е потвърждаващи, че такава тайна Колония на Марс съществува и че персоналът се вземат там с помощта на тунел във времето, както и други екзотични транспортни системи, които ще бъдат разкрити в предстоящите разкрития.

Нито един от посочените по-горе лица, подаващи сигнали, обаче, обсъдени робски труд на Марс. Първият, който направи това бе Кори Гуд, който е описано , в 14 май 2015 интервю, което той е виждал няколко пъти по време на тайни му тайна космическа програма услуга 1987-2007:

Да, имаше няколко случая, където имаше специалност неизправната техника, които трябва да бъдат поправени незабавно .... На тези редки случаи ние ще лети надолу до мястото, където ще бъдат изпълнени от 4 до 6 въоръжена охрана. Ние ще бъдат инструктирани да не прави контакт с очите или общуват с никого по никакъв повод, освен ако не е пряко свързана с работата бяхме там, за да се направи ... Ние ще бъдат ескортирани директно до мястото на работата. Екипът на местните съоръжения сигурност ще ни гледат много внимателно и след това да ни придружи директно обратно към нашия занаят совалка след работа беше завършен и тестван. Ние никога не са били попитани дали бихме искали обиколка, поканени да прекарат нощта или да останат и да споделят храна с персонала или жителите на съоръжението. Ние обаче получи шанс да видите някои от хората. Те са обикновено бледо, нездравословен търси физическа и психическа и изглежда много прилича на робски труд.

Гуд заяви, че на 20 юни 2015 г., той е бил отведен в Марс да извършат проверка на корпоративна управляван съоръжението. Гуд е описано условията на труд на роби и по сметка на командира на съоръжението като "тиранин и общо мегаломан".

Какво даде иск доверието Гуд е, че два дни по-късно, на 22 юни, Би Би Си публикува история, озаглавена "Как да се свалят марсианец диктатура." Историята обсъдени британски междупланетното Общество два дни събитие, което предвижда Марс колония управлявал от безмилостен диктатор, който тъпче правата на работниците в футурист общество, контролирано от една корпорация. Диктаторът е необходимо, за да се събори, без да се разрушава самата колония.

Според автора на статията на Би Би Си , Ричард Hollingham, срещата събра 30 видни учени, инженери и философи, които взеха своето "задача сериозно," само, намигване намигване ", два кратки пресечки от централата в Лондон от британската служба за сигурност, MI6 ".

В "хипотетична ситуация" се обсъжда от водещи британски инженери и ентусиасти космически тясно успоредно какво Гуд казваше се случва в реално време.

Допълнителна косвени доказателства в подкрепа на претенциите на робски труд на Марс Гуд, а в пространството като цяло, беше Конгреса на САЩприемане на законодателство на 16 ноември, 2015 г. за освобождаване на компании от всички трудови разпоредби, отнасящи се до пространството добив до 2022 г. Раздел 106 на космически ракети на САЩ Търговския Закон за конкурентоспособност определя федералните съдилища в САЩ, че имат "изключителна компетентност ", за да космическите дейности на търговските дружества, когато доброволно представят на юрисдикцията на САЩ:

(Ж) Федерална jurisdiction.-Всеки иск от страна на полетния участник на трета страна или място за смърт, телесна повреда или повреда на имущество или загуба в резултат на дейност, извършвана съгласно лиценза трябва да бъде на изключителната юрисдикция на федералните съдилища.

Ефективно този акт на Конгреса на САЩ, който бе подписан от президента Барак Обама на 25 ноември , предоставена правна защита на фирми, обвинени в участие в робски труд злоупотреби на Марс и в пространството.

От гледна точка на пътуване до Марс, Стийл се позова на "20 и на" пространство програма, която включва тунел, използван за продължителен период от време за пътуване с децата. Предишни лицата, подаващи сигнали са описани в тунел технологията е почти мигновен.

Така че, защо на "20години надпреварата", според Стийл за отвлечените деца?Дали са изпълнение на други тайна космическа програма задължения по време на "дупка пътуване" до Марс? Беше Стийл загадъчно се позовава по някакъв начин с "20 и обратно" тайни космически програми Гуд и Relfeтвърдят, че са завършили? Свързах се с Стийл, за да получите отговори на тези и на други въпроси.

Какво е ясно до момента, е, че Стийл му даде ценен оправдание за претенции Гуд, че робски труд тайно срещащи се на Марс в продължение на десетилетия.предстоящите разкрития Стийл може допълнително отстояват това, което Гуд и други лица, подаващи сигнали претендират за Марс и секретни космически програми.

Въпреки масовите медии се появиха много пренебрежително претенции Пийт Стийл, Алекс Джоунс, за да му се признае беше отворен за обсъждане на такава възможност за бързо развиваща своята аудитория от милиони, много от които бяха научили за първи път за робски труд колония на Марс и тайно място програма, която го поддържа.

1 коментар:

  1. Моето име е д-р Ogbidi, роден съм в малко селце в Африка, достоен син или майстор Kebbi. Баща ми ми повери свещения дар на семейството ни, преди да умре. Всеки ден, откакто бях на 10 години, посветих живота си на изпълнението на моя дълг и помагам на всички, които идват при мен за помощ. Поради това моите силни умове увеличават подаръка ми за това или "Свещеното ръководство" с разрешението на моите предци. Ето защо трябваше да пътувам извън Африка и извън нея, за да поставя подаръка си в служба на нуждаещите се. В случай, че се нуждаете от моята помощ за следното: любовна магия, бременност и всякакви други типове или помощ, не се колебайте да се свържете с мен на имейл: ogbidihomeofsolution1@gmail.com или обадете / whatsapp чрез: +2348052523829
    Докато най-накрая изпълня дълга си и съдбата си.

    ОтговорИзтриване