Звездни Цивилизации

събота, 8 юли 2017 г.

Тайната  обсерватория  на  Ватикана  следи  приближаването  на  Нибиру към нас


Католическите епископи са създали най-модерната обсерватория в САЩ, за да наблюдават мистериозната планета Нибиру, според Боб Флечър. Да, дори и йерархията на Ватикана, в Рим, държат  пръста си върху пулса по този въпрос. Те са прекарали милиони долари, за да създадат  дискретно един от най-технологично напредналата обсерватории в Северна Аризона, тук, в Съединените щати.
Със специална цел: наблюдение и проследяване на пътуването на  Нибиру към нашата слънчева система. Важно е да се отбележи, че не са налице големите магистрали или павирани пътища, водещи до тяхната обсерватория. Обсерваторията дори не е в телефонния указател или в някоя друга публикация, която може да разкрие местонахождението на обекта. Те умишлено  укриват обсерваторията като незабележима, колкото е възможно. Но тя е тук! Някои източници са преодолели много проблеми по време на търсенето за местоположението на обсерваторията в планините на Аризона, и дори се снимаха с нея, така че съществуването на обекта е напълно документирана.
Но защо всичко е в тайна? Йерархите на Ватикана в Рим, знаят че  планетата Нибиру съществува дори в древните пророчества и  е много опасната планета "пелин" - Откровение 8: 10-11. Те знаят, че е дошло времето, и те харчат милиони долари, за да следите наличието му и по-нататъшното пътуване.
Мога да ви кажа много повече за причината за принуждаване на Ватикана за контрол  и следене на движението на планетата Нибиру. Това е така  защото  Нибиру все повече ни доближава  тя ще донесе гибелна планетарна  катастрофа  на нашата цивилизация  огромни  природни катаклизми ще ни ударят. Библейският потоп  ще се повтори отново  а  Ватикана , НАСА  и правителствата много добре  знаят за това но  си мълчат но рано или късно истината  ще излезе на яве за това което ни чака близко ни бъдеще.източник - https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwjLlu2BmfrUAhWFuRoKHZH_A7QQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fhranive.ru%2F13743%2F&psig=AFQjCNHEBrmWsgom5sw-xmM7jPukz32UZg&ust=1499620782396016

Няма коментари:

Публикуване на коментар