Звездни Цивилизации

вторник, 27 ноември 2018 г.

НИБИРУ СЕ ЗАВРЪЩА  - ЕЛИТА СТРОИ ПОДЗЕМНИ КРЕПОСТИ  ЗА ДА СЕ СПАСИ

В началото на 1980-те, когато доказателствата бяха разкрити, че правителството на САЩ, по-специално НАСА, откри доказателство за това, което те наричат "планета х" (десета планета, която да добави към деветте приети планети в нашата слънчева система). през 1983 г. детайлите бързо се обявяват за строго секретни чрез заповед на президента рейгън.

действителната документация е била изпълнителна заповед 12356-национална информация за сигурност, която е била подписана в закон на 2 април 1982 г. и е приложена към това явление през 1983. г ако се интересувате от на, отидете на:

Тази строго секретна заповед беше продължена от президентите до Обама. Едно предупреждение е, че президентът Рейгън е имал за свои вицепрезидент Джордж Буш, който вече е изпълнявал програмата си за злия Нов световен ред. Като президент той официално го обяви през 1991 г. на света в известната си реч. Планът му през цялото време е, че ще има нужда от Трета световна война , за да намали световното население до 500 милиона, но също така видя възможността за връщане на Нибиру и опустошението, което ще създаде.  Това беше началото на плановете за изграждане на подземни градове в Америка и много други места по света, за да може елитът да оцелее в опустошението. Направете търсене в YouTube и Google на такива заглавия като "подземни градове в Америка" и ще  бъдете ужасени от плановете на глобалния елит да се спасят и да елиминират голяма част от населението на света или  чрез Трета  световна война или от приближаването  на Нибиру.

Изследванията на НАСА накараха глобалния елит да осъзнае, че тази голяма планета или каквото и да е, е посещавала Земята преди и че ще се върне  отново. Дори те оцениха, че ще се завърне в началото на 21 век и това ще доведе доголеми щети на Земята, както и до обръщането на земните полюси.

Въпреки това, хуманитарните групи бяха подложени на голям натиск върху президента Обама, за да обяви истината за Нибиру  пред света, тъй като тя все повече се  доближава до Земята и скоро ще причини големи разрушения на световното население. Съобщението ще дойде, но само след като Нибиру е видима в небето и предизвика такова паника, че световното население ще се разбунтува. Отговорът на правителствата на този проблем беше да се обучат активни военни части за контрола на тълпата, за размириците паниката която предстои. Десетилетия, когато бях във военните и бях около военните, никога не съм виждал използването на активни бойни войници да се справят с бунтове. Преди няколко години дори видях къде в бюджета за отбрана са отпуснати големи суми за контрол на населението в предстоящата криза. Миналогодишното упражнение "Джейд Хелм" беше за тази цел. Това ли е всичко, за да помогнем на населението като цяло? Не! Това е да им попречи да достигнат до подземните крепости в опит да оцелеят.

Защо ви казвам всичко това? Най-важният въпрос, който получих наскоро, е: какви доказателства имам, че Нибиру е реално и че ще предизвика огромен катаклизъм в целия свят? Ако човек не вярва на многото изображения, които са били видени, огромното количество доказателства от Писанията, посланията от хората от ФК, посланията от равините и научните източници и т.н. вярвайте, че трильони  долари. И МНОГО ДРУГИ ВАЛУТИ, КОИТО ГЛОБАЛ ЕЛИТ БЯХА ПОХАРЧИЛИ (най-вече вашите данъчни долари на работа, да, те са откраднали парите ви в тяхна полза) и са създали члез тях оръжия за смъртт, разни технологични технологии и разбирасе подземни бункери и градове за оцеляване от предстоящия Апокалипсис. . Те знаят, че Нибиру се завръща  и ще унищожи две трети от световното население (те, разбира се, се надяват на повече). Те са инвестирали толкова много пари въз основа на тяхната много валидна информация - да, говорим за най-грозните и най-егоистичните хора в света (които не биха похарчили нито сто, освен ако не знаят със сигурност  какво предстои да стане близко бъдеще. Те знаят  че Нибиру ще смени земните полюси на Земята, правителствата и по богатите хора на  Земята са информирани какво се задава, Ватикана също следи за приближаването на Нибиру само обществото е още  не информирано, медиите ще мълчат до последно а климата по света ще се влошава все повече.Елита се подготвя за деня на хаоса когато хората гладни и побеснели ще излезнат на улицата правителствени   сгради ще бъдат подпалени а след това хората  ще разберат че има построени подземни крепости и ще тръгнат натам да се спасят от надигащите се стихии но тогава  воените части ще ги спират със сила. Елита няма да допусне обикновени роби, контейнери, както ни наричат да влезнат в тяхните луксозни подземни дворци и ще използват всякаква сила да попречат на  хората да влезнат в подземните бази.

БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ И ИНФОРМИРАНИ НЕ ВЯРВАИТЕ НА ТОВА КОЕТО ВИ КАЗВАТ МЕДИЙТЕ И ПРАВИТЕЛСТВАТА ТЕ СА В ЗАГОВОРА ДА ПРИКРИЯТ ИСТИНАТА ЗА ТОВА КОЕТО ПРЕДСТОИ ТЕ  ЩЕ СЕ СКРИЯТ В ПОДЗЕМНИТЕ СИ КРЕПОСТИ КАТО СТРАХЛИВИ МИШКИ А НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ НА  ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ КОГАТО СТИХИИТЕ   СЕ НАДИГНАТ СРЕЩУ НАС.


Няма коментари:

Публикуване на коментар