Звездни Цивилизации

неделя, 25 ноември 2018 г.

Правителствата вече се готвят за апокалипсиса от планетата x


Глобалният елит е готов за предстоящия Апокалипсис. В своите планове те не включват защита на обикновените граждани.
 Световните експерти по оцеляването вярват, че правителствата на САЩ и на Великобритания, между другото, подготвят тайни комплекси, за да осигурят оцеляването на глобален елит.
Политическата класа на Земята копае гигантски подземни бази, докато се подготвя за огромен апокалипсис, но само няколко ще бъдат добре дошли да се разхождат през вратите  на техните подземни бази за оцеляване.

В САЩ гигантските бункери за оцеляване се свързват с високоскоростни подземни влакове под Скалистите планини.Робърт Вичино, директор на компанията за оцеляване Vivos, предупреди за предстоящ апокалипсис. Той каза: "Те нямат план за вас или за мен, но имат план за себе си".
Викино добави: "Трябва да си зададете въпроса защо Русия има бункер за 40 милиона души?"Американските власти подготвят "дълбоки подземни убежища" за оцеляване.

 Те са под Денвър през последните три десетилетия се подготвят и сега те казаха, че са готови, но не и за употребата на общото население.

Викино казва, че американското правителство работи от 1983 г. в напълно оборудвани убежища за оцеляване.

Най-големият от тях се намира в Колорадо под град Денвър и  може да осигури оцеляването само на 10 000 души.

  Има места за правителствени служители и известни
 личности.
Този гигантски комплекс, който е свързан с таиното световно правителство, илюминатите и прогнозите за апокалипсиса, свързани с летището в Денвър. То се свързва с американската столица Вашингтон с метрото: "високоскоростен влак".
Викино каза: "Те изграждат бункерите с едно от тези гигантски тренировки, които британците и французите използват, за да копаят тунела в канала".

"Имаше истории в края на 90-те и началото на това столетие на хората в Съединените щати и малките градове в Близкия изток, които слушаха нещо ден след ден, което звучеше като влак под градовете им, но никой не знаеше какво какво беше това?


Земята ще бъде уловена от магнитното поле на планетата х

 Дъждът от отломки ще унищожи населението на света.

Викино каза: "Знаят, че идва нещо и не мисля, че те са построили тези приюти под земята поради Трета световна война, защото не е нужно да копаят толкова дълбоко.

"Мисля, че знаят, че нещо идва от десетилетия, когато Нибиру бе открит от телескопа IRAS.

"Съобщението по онова време беше потушено и никоя правителствена агенция не можеше да говори отново по този въпрос."


"Никое правителство в света няма да ви каже нищо за тази заплаха, освен ако няма решение за вас, защото в противен случай това би предизвикало социално разпадане и световна панита в цял свят.


"Хората, които мислят, че това е лудост, са защото не са разследвали и не са информирани какво предстои.

 Лесно е да се каже:

"Небето не е синьо, ако никога не сте правили никакви изследвания за това кой цвят наистина е небето."
 То се променя  червентият  оксид от планетата х покрива  планетата ни, ние сме на път да преживеем огромен катаклизъм с идването на планетата х, това ще доведе до смяна и на земните полюси на Земята. Световният елит знае какво предстои но го прикрива да не избухне паника. Те се подготвили за оцеляване а ние обикновените граждани на планетата земя какво ще правим когато природните стихии се надигнат срещу нас.
 В  древни писания се казва че звездните хора от звездите ще доидат на помощ и че духовно будните души ще оцелеят и ще мутират в нов вид човек. Дано е така иначе сме обречени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар