Звездни Цивилизации

вторник, 27 ноември 2018 г.

ЧИПИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО


Във Великобритания и други западни страни протича масово чипиране
Паразитната западна цивилизация започва на своята територия активна фаза на чипиране на населението. Както винаги, пионерите в процеса на създаване на пълен електронен контрол ще бъдат служители на корпорации, а след това и държавните служители. Особено силно в последните години тези процеси се проявяват на територията на Великобритания.
Например, появиха се съобщения, че британската компания BioTeq, която се занимава с разработването на технологии за имплантиране, реши да използва собствените си продукти за маркиране на своите служители. Според британския вестник "Гардиън" служителите на тази компания вече са в процес на имплантиране на RFID чипове, имплантирани в ръцете им. В същото време се съобщава, че BioTeq далеч не е единствената компания в тази страна, която започва да въвежда такава практика.
Основателят на BioTeq Стивън Нортъм в разговор с журналистите на The Guardian каза, че по този начин компанията би могла да увеличи нивото на вътрешна сигурност. Следователно служители на финансовия отдел, както и отдела за разработки за момента - по желание (но вероятно за в бъдеще ще е задължително), са поканени да имплантират RFID-чип в ръцете си, което ще им позволи да преминат на една или друга територия на компанията. Цената на чиповете и процедурите за имплантиране може да варира от 70 до 260 британски лири. Самият Нортам, както и целият съвет на директорите на компанията и шефовете на отдели бяха първите, които бяха чипирани.
В интервюто Нортъм също добави, че BioTeq доставя същите чипове на Испания, Франция, Германия, Япония и Китай. Това може да служи като сигурен знак, че след Великобритания точно в тези страни, в близко бъдеще ще започне активната фаза на чипиране на населението, което предварително ще бъде информационно "обработено" с разкази на паразитни приказки за "ползите" и "предимствата" от чипизацията.
Шведската фирма Biohax скоро ще предлага подобна услуга и в Обединеното кралство. Според информация, публикувана на официалния уебсайт на тази компания, в близко бъдеще се планира да се открие офисът й в Лондон. Той също така казва, че досега повече от 4 000 души са използвали услугите за имплантиране на чипове, предимно шведи. А чиповете, емитирани от Biohax се използват главно за заплащане на обществения транспорт, както и за достъп до домовете на собствениците им.Между другото, по-рано беше съобщено за доброволно чипиране на служителите на шведския Epicenter, белгийската NewFusion и американския Three Square Market, така че подобни процеси в "цивилизования" западен свят вече започнаха навсякъде. Несъмнено, имплантирането на микрочипове в организмите на служителите на компаниите ще позволи на последните да проникнат още по-силно в личния живот на хората и ще им даде нов инструмент за проследяване на своите служители.
По този начин, служителите на корпорациите и компаниите ще бъдат "задвижвани" чрез технологиите с "пълен контрол". Когато тези технологии се подобрят, като се вземе предвид опитът на доброволците, тогава чипизацията ще се придвижи първо към "доброволно-задължителна", а след това и към "поголовна" фаза. Според плановете на световните паразити, първо Западът, а след това постепенно и останалият свят ще трябва да се превърне в общество на чипирани зомбоиди-биороботи, които могат да бъдат контролирани дистанционно. И най-вероятно самите биороботи ще платят от собствените си джобове за собствените си чипове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар