Звездни Цивилизации

петък, 1 ноември 2019 г.

През 1990 г. в близост до Исландия е намерена жена на леден аисберг, която е спасена  и крещяла спасете Титаник.
През 1990 г. световната преса буквално взриви обществеността със сензационни новини ... На 24 септември 1990 г. норвежкият риболовен траулер се връщаше към пристанището, когато изведнъж в далечината капитан Карл Йорген видя през бинокъла тъмно петно ​​на айсберга, точно пред траулера. Капитанът знаеше за този айсберг, но беше спокоен: траулерът беше на безопасно разстояние от него. Но какво е това тъмно петно ​​на върха на айсберга, което прилича на човешка фигура? Траулерът се отправи към айсберга.

Отгоре седеше млада жена в дълга рокля. По-късно се оказа, че роклята върху жената е пришита по мода от началото на 20 век. А самата непозната, предадена на кораба, каза на екипа, шокирана от вида на жената, че ... тя е пътник на "Титаник". „Тя беше много развълнувана и от време на време изпадна в истерия “, докладва капитан Хас на ръководството. „ Тя вярва, че само след деня на катастрофата, която сега е 15 април 1912 г., мина един ден.“

Жената се представи с Вини Коутс. Изглеждаше уморена, но като цяло, като си почиваше малко и обядваше, тя вече беше огорчена и освежена. Тя поддържаше само едно: нейното име е Вини Коутс, тя е на 29 години, имаше деца със себе си и се качи на „Титаник” в Англия, в Саутхемптън, откъдето корабът тръгна на съдбоносно пътуване. Между другото, в чантата й всъщност бе намерен билет за „Титаник“. При проверка на документи в морските архиви на Англия се оказа, че в списъците на пътниците на "Титаник" наистина има име и фамилия Вини Коутс. Жената е настанена в психиатрична клиника и в продължение на почти 10 години психиатърът Дж Холанд и други 27 специалисти наблюдават този пътник. Винник бързо остарява, буквално пред очите й, и умира 12 години след откриването си.
През 2004 г. друг риболовен кораб хвана едномесечно момиче в Атлантическия океан, прикрепено към спасителния пояс на Титаник, а след известно време и мъж в костюм от началото на ХХ век.

"Ще се опитам да обясня какво се случва, въпреки че е против здравия разум " , заяви репортерът Малвин Идланд, който изучава проблемите на океана , каза пред репортери в Осло, Норвегия. - Изглежда, че в тази област на света времето е загубило своето значение. Хората, изчезнали през 1912 г., изведнъж се появяват, сякаш нищо не им се е случило. Те дори не са състарили. Изглежда, че "Титаник" и неговите пътници попаднаха в някакъв капан във времето . "

Няма коментари:

Публикуване на коментар