Звездни Цивилизации

петък, 1 ноември 2019 г.

СНИМКИ  НА НАСА ПОКАЗВАТ   ПРИБЛИЖАВАНЕТО НА НИБИРУ КЪМ НАС


Снимките на НАСА от Нибиру ще бъдат представени на обществеността в близко бъдеще.“) Стивън Бен Денон, домакин на израелските новини на живо, обеща да покаже на света снимките на Нибиру, направени от НАСА  през последното десетилетие.

Снимките бяха прехвърлени на Стивън от неназован астроном, чийто мотив беше да принадлежат към религиозна общност, обща със Стивън. Цялата информация беше прехвърлена в криптиран файл във формат на Microsoft Excel, който Стивън, между другото, показва на студийния екран:
Всички знаят първата снимка - смята се, че тя е направена от инфрачервен телескоп в Антарктида в района на 2009 година. Останалите снимки са направени по-късно, когато наближаваме новата планетарна система.

В центъра на тази система е кафяво джудже, което е 10-12 пъти по-голямо от Юпитер.

Седем спътника се въртят около централната звезда, най-голямата от които има масата на Юпитер, а най-малката - масата на Луната.


Освен това в системата присъства определен астероиден пояс. Освен това се смята, че повечето от падналите комети / метеорити са пристигнали именно оттам.


Най-големият спътник, който се върти между кафявото джудже и Слънцето, е точно същата тази мистична планета дори мъртва звезда  Нибиру. Нещо повече, именно поради ефекта му върху Слънцето възникват магнитни и гравитационни колебания.


Седем спътника се въртят около централната звезда, най-голямата от които има масата на Юпитер, а най-малката - масата на Луната. Също така в системата има нещо като астероидния пояс и повечето от кометите / метеоритите, падането на които става по-често през последните години, летят към нас оттам.Поради големия спътник на тъмна звезда на Земята възникват проблеми, защото той се върти между кафявото джудже и Слънцето, причинявайки магнитни и гравитационни колебания на Слънцето. Очевидно този най-голям спътник е Nemesis / Nibiru, Според астрономите на НАСА цикълът на преминаване на кафяво джудже покрай Слънчевата система е около 2000  или 3600 години. Най-близкото подобно сближаване се очаква в периода от  сега  до 2023. а по далечното  от 2023 до 2030 Смята се, че именно през този период Нибиру ще се приближи до нас възможно най-близо, предизвиквайки хаос на Земята. Но повечето са на мнение че до 2023 ще изпитаме ужаса и разрухата на тези небесни тела които ни наближават.

https://www.youtube.com/watch?v=R3LIw1BTa0s

Няма коментари:

Публикуване на коментар