Звездни Цивилизации

понеделник, 25 ноември 2019 г.

ТРИНАДЕСЕТ СТРАШНИ НЕЩА КОИТО ЩЕ СЕ СЛУЧАТ КОГАТО ФИНАНСОВИЯТ КОЛАПС ИЗНЕНАДВАЩО НИ УДАРИ


В съвременните дни икономическият колапс е едно от най-вероятните бедствия, с които хората по целия свят трябва да се борят или да се подготвят за да могат да се спасят и да оцелеят. Дори в една икономическа крепост като САЩ, възможността за икономически срив ВЕЧЕ Е ФАКТ. В действителност, много експерти прогнозират, че САЩ вече са в икономическа криза, чиято тежест и предстоящи опасности все още предстои да се видят. Но като се има предвид, че основните проблеми зад последната катастрофа никога не са били наистина фиксирани, то новата вероятно ще бъде много по страшна и лоша от предната. Защото този път няма да има пари и заплати нито възможности за осигуряване на храна, вода и ресурси.
Освен финансовите последици обаче, има много други страшни неща, които следват след икономически срив. По-долу ще разгледаме някои от тези смъртоносно опасни възможности, за да подчертаем защо е толкова важно да бъдем подготвени. ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ КРИЕ ТЕЗИ ИСТИНИ ОТ ВАС ДО ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ЗА ДА МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ ХВАНАТИ НЕПОДГОТВЕНИ И ДА СТАНЕТЕ ЛЕСНИ И БЕЗЗАЩИТНИ ЖЕРТВИ НА КОЛАПСА.

1. МАСОВО УВЕЛИЧАВАНЕ НА УБИЙСТВАТА И ОТВЛИЧАНИЯТА
Страните, които изпитват икономически срив, обикновено виждат скок в отвличанията и още по голям в убийствата на по слабите и невинните. Отвличането и изискването на откуп е един от начините за отчаяните хора да придобият пари или храна, когато няма други средства за придобиване на пари. Ако няма какво да ви бъде отнето нападателите може да ви убият за да се нахранят. Рискуват се не само богатите, тъй като отчаяни похитители ще отвличат всеки, когото могат, с надеждата, че някой ще плати откупа с храната която им е нужна.

2. ДОМАШНИТЕ ВИ ЛЮБИМЦИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ от бандите и нападатели! Дори и да можете да си позволите да продължите да изхранвате вашите домашни любимци по време на икономически срив, няма гаранция, че ще можете да ги спасите. Малко хора имат уменията или ресурсите да ловуват диви животни, когато храната е оскъдна. Опитомените животни просто са много по-лесни мишени за тях. Ако хората ядат кучета и котки, за да оцелеят значи ще убият и изядат и вашите а може би и вас самите.

3. ЕПИДЕМИИ ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ПРЕПАРАТИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА
Частните граждани не са единствените, засегнати от икономически срив. Държавните и местните власти чувстват напрежението на икономическия спад колкото всеки, ако не и повече. Когато средствата просто не са на разположение, дори някои от най-важните задължения на местната власт, като осигуряването на достъп до чиста питейна вода, често се пренебрегват.

4. МАСОВИ БУНТОВЕ И НАСИЛИЕ ВСЕКИ СРЕЩУ ВСЕКИ
Когато хората са отчаяни и ядосани, те често започват да бунтуват и тези бунтове бързо могат да станат опасни, тъй като хората се възползват от хаоса, за да се извършат всякакви престъпления от грабеж и масови изнасилвания до убийства.
Ако сте попаднали в бунт, е важно да много бързо да се измъкнете и да се изтеглите в планините. Допълнително и при интерес от ваша страна можем да ви дадем някои съвети за това как да оцелеете ако попаднете в бунт или масови безредици.

5. ГРАБЕЖИТЕ НА КОЛИ И ПАЛЕЖИ НА ЖИЛИЩА ЩЕ СА ЕЖЕДНЕВИЕ, но само докато има гориво. После просто ще ги изоставят по улиците или изгарят. В отчаяни времена, ограбването на автомобила на човек обикновено е по-безопасно от ограбването на дома, тъй като човек, който е ограбен, е много по-малко вероятно да бъде въоръжен в превозното средство, отколкото в дома си. Една често срещана тактика, използвана от нападателите, е да хвърлят камъни или коктейли Молотов на предното стъкло на движеща се кола, за да накарат шофьора да спре.Ако сте в опасна зона, когато това се случи, най-добре е да продължите да шофирате. Спирането, може да се окаже невероятно опасно.


6. БОЛНИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАКРИТИ ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ТОК, ВОДА И ЛЕКАРСТВА
Поради фактори като тотално замърсяване на градовете с боклуци, нечиста питейна вода, разпространение на епидемии, невъзможност да си осигурят храна, вода и медикаменти и скок на насилствени престъпления, хората често се опитват да влязат в болниците по време на икономически срив. Но липсата на ток и гориво ще доведе до закриване на болниците а поради липсата на заплати, храна и лекарства те няма как да се погрижат за хората. Хората ще умират, докато чакат лечение, което при нормални условия би им спасило живота.

7. ГОРИВАТА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ
Вследствие на икономически срив, ще спре електричеството а отиването до бензиностанция където бихте могли да си заредите колата, вече няма да бъде възможно. Бензинът вероятно ще изчезне, дори ако е наличен във вашия район защото няма да има ток за помпите. Разбира се, без бензин за да избягате от опасно място става много по-трудно. Ако зависите от бензин или дизел, за да стартирате генератор, след като електричеството изчезне, вече няма да има такива, което ще бъде още по-голям проблем. Така че си осигурите по големи запаси докато все още имате такива възможности.

8. БАНКИТЕ ЩЕ СИ ЗАТВОРЯТ ВРАТИТЕ И ЩЕ СИ ОГРАБЯТ КЛИЕНТИТЕ
Едно от първите неща, които хората правят, когато икономиката се срине, е бързане към банката, за да си изтеглят паричните средства. Това, което много хора не осъзнават, е, че банките никога не разполагат с достатъчно пари, за да върнат спестяванията на всички вложители. Така, че със сигурност ще ви оставят ограбени и без възможност да си върнете парите. Хората не разбират че единствените пари които са техни наистина са тези които са в джоба им или в буркана а не в банки и акции.
Когато се стигне до банките, те просто ще си затворят вратите, оставяйки хората без възможност да си получат парите, защото в тях няма пари, това ще доведе до стрес, паника и внезапно нарастване на престъпността.

9. ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АТАКИ И МАСОВИТЕ УБИЙСТВА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В ЕЖЕДНЕВИЕ
Ако икономиката на САЩ се срине, враговете на страната- ще поискат кръвта ни, А и хипер-инфлацията и липсата на средства независимо от слугинажа на незаконните български власти най после ще ги принудят да си изтеглим веднага българския контингент от държави като Афганистан. Окуражени от икономическата разруха на страната, терористите вероятно ще увеличат атаките си срещу всички държави които са участвали в разрушаването и окупацията на техните страни и ограбване на природните им ресурси. Ние трябва да си изтеглим контингента от Афганистан сега и веднага. И без това охраната на американските бази там от българските военнослужещи се плаща от данъците на българските граждани а не от САЩ или НАТО. А до момента тази налудничавост на дебилните ни управници които са толкова корумпирани и зависими от черните си дела, че не могат да вземат нито едно решение в полза на този народ - ни струва над 6 милиарда български лева.

10. УВЕЛИЧАВАНЕ ПРЕСТЪПНОСТТА И АКТИВНОСТТА НА ВСИЧКИ ЕТНИЧЕСКИ БАНДИ
Оставени без други възможности за оцеляване, все повече хора ще се обърнат и присъединят към престъпна дейност по време на икономически срив. Разбира се, с увеличаването на дейността на бандите ще се увеличават и грабежите и убийствата по улиците, тъй като всички ще се борят за контрол над някаква територията във времето, когато осигуряването на храна, вода и ресурси за оцеляване е по-важно от всякога.

11. СПИРАНЕ ПРЕВОЗА НА ХРАНИ И ТОВАРИ
Фактори като липсата на петрол или масово увеличаване на грабежите ще прекъснат между държавните доставки и превози в случай на икономически колапс. Неспособни да разчитат на камиони за транспортиране, магазините бързо ще изчерпят хранителните си стоки и всички други важни доставки, оставяйки хора, които не разполагат със собствени запаси, без възможности за оцеляване .
Какво ще се случи, ако доставките и камионите спрат ще обясним в друг наш бюлетин и само за нашите членове и абонати.

12. ОПИТ ЗА НАЛАГАНЕ НА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ
В опит да ограничи част от насилието и хаоса, които произтичат след икономически срив, някои правителства вероятно ще се опитат да наложат военно положение и да предадат управлението на полицията или военните. ЗА ВАС ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ ВИ ОТНЕМАТ всички основни права, дори и правото на самозащита и ще ви вкарат във уж временни концентрационни лагери където ще умрете от глад и забравени.

13. ПРИ КРИЗА ХОРАТА ЯДАТ ВСИЧКО ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ
Представете си, че сте толкова гладни, че прибягвате до ядене на мъртъв плъх, който сте намерили в кошчето. Такива неща се случват и днес в една поставената под ембарго държава, в момента . Те дори убиват животни от зоопарка за храна. Ако това сега се случва там и то без да има война или фалирали банки, то със сигурност ще се случи и тук.
НАДЯВАМЕ СЕ, ЧЕ ВЕЧЕ ОСЪЗНАВАТЕ КОЛКО Е ВАЖНО ДА СТЕ ДОБРЕ ИНФОРМИРАНИ ЗА ПРЕДСТОЯЩОТО БЕДСТВИЕ, ДА СТЕ УСПЕЛИ ДА СИ ПОДГОТВИТЕ НУЖНИТЕ ВИ ЗАПАСИ И ДА РАЗПОЛАГАТЕ С ОРГАНИЗИРАНА ГРУПА от добре обучени, екипирани, въоръжени и идейно сплотени съратници с които да се изтеглите в планините за да ви защитават и оцелявате заедно..

ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО ТЕЗИ КОИТО РАЗПОЛАГАТ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗГОТВЕН ПЛАН, ТРЕНИРАН И ДОВЕДЕН ДО АВТОМАТИЗЪМ АЛГОРИТЪМ НА ДЕЙСТВИЕ, ДОСТАТЪЧНО ХРАНА, МЕДИКАМЕНТИ, ГОРИВО, ОРЪЖИЕ, БОЕПРИПАСИ И ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕН РАЙОН ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ.
ЩЕ ОЖИВЕЯТ САМО ТЕЗИ КОИТО ОЩЕ В ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИ ЧАСА СЛЕД НАЧАЛОТО НА КАКВАТО И ДА Е КРИЗА, СПИРАНЕТО НА ТОКА, ИНТЕРНЕТА И ТЕЛЕФОНИТЕ УСПЕЯТ ДА НАПУСНАТ ЖИЛИЩАТА СИ И ОРГАНИЗИРАНО ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ В ПЛАНИНСКИЯ РАЙОН ПОД ТЯХНА ОТБРАНА ЗА ДА СПАСЯТ СЕМЕЙСТВАТА И ДЕЦАТА!.
ВСИЧКИ ДРУГИ ВЕЧЕ СА МЪРТВИ - МАКАР И ВСЕ ОЩЕ ДА НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ, ЗАЩОТО ЩЕ БЪДАТ ИЗНАСИЛЕНИ, ОГРАБЕНИ И ИЗКЛАНИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДОМОВЕ ЗА ДА ПОСЛУЖАТ ЗА ХРАНА НА ПО СИЛНИТЕ И БЕЗСКРУПУЛНИ ИНДИВИДИ И ГРУПИ!

https://vimeo.com/375393575…

Няма коментари:

Публикуване на коментар