СПИСЪК С 26 АЛКАЛИЗИРАЩИ ПРОДУКТА
Човешкият организъм трябва да бъде алкален, но ние вървим срещу природата и създаваме кисела среда в него, като употребяваме обработени продукти, фаст-фуд, ГМО, хидрогенизирани храни. Киселият рН влияе на имунната система и организмът започва да боледува.
Най-силно алкалният продукт е швейцарският манголд – листното цвекло, сравнително непознато в България
На второ място е пъпешът има рН – 8,5.
В списъка следват: елда, зехтин, ленено семе.
Авокадото съдържа здравословни мононенаситени мазнини, които укрепват сърцето.
Следват:
Бананите
Морковите
Чесънът
Броколи
Грозде
Ананас
Кълнове люцерна
Лимон
Брюкселско зеле
Ферментирали продукти
Карфиол
Грейпфрут
Спирулина
Краставици
Магданоз
Манго
Спанак
Портокали
Папая
Амарант
Няма коментари:
Публикуване на коментар