Звездни Цивилизации

неделя, 12 януари 2025 г.

 СПИСЪК С 26 АЛКАЛИЗИРАЩИ ПРОДУКТА



Човешкият организъм трябва да бъде алкален, но ние вървим срещу природата и създаваме кисела среда в него, като употребяваме обработени продукти, фаст-фуд, ГМО, хидрогенизирани храни. Киселият рН влияе на имунната система и организмът започва да боледува.

Най-силно алкалният продукт е швейцарският манголд – листното цвекло, сравнително непознато в България

На второ място е пъпешът има рН – 8,5.

В списъка следват: елда, зехтин, ленено семе.

Авокадото съдържа здравословни мононенаситени мазнини, които укрепват сърцето.

Следват:

Бананите

Морковите

Чесънът

Броколи

Грозде

Ананас

Кълнове люцерна

Лимон

Брюкселско зеле

Ферментирали продукти

Карфиол

Грейпфрут

Спирулина

Краставици

Магданоз

Манго

Спанак

Портокали

Папая

Амарант

Няма коментари:

Публикуване на коментар