Звездни Цивилизации

неделя, 5 март 2017 г.

Земя-Гая - Огнените   Енергии

 Велика Майчице-Земя, доколко ще се повишат енергийните потоци  в близкото ни   бъдеще  и по кое време? Как да се подготвим за тези енергии?
С: Очакват ви много силни енергии. Много по-силни от изминалата година, още повече от предишните години, огнени енергийни потоци ще обвият Земята. Ще преминават през мен. Всички нива ще се разтварят, ще се чистят, освобождават, трансформират. Това ще е много силен процес. Пиковото енергийно състояние ще е през лятото, в средата на годината, през юни - юли, до август. Лятото ще е много наситено енергийно. Ще очиства напълно всичко по Земята.
През пролетта, енергиите ще са вълнообразни, по-меки. През есента, също ще утихнат леко. През следващите месеци  дори и година   енергиите ще са още по-мощни.  Ще са много по  силни.  Някои  казват енергиите ще се засилят до 2025 година   и  тогава ще е пиковото състояние на огнената енергия но това не  е точно така, защото годините и датите не важат, всичко става сега, а енергиите ще се засилват все повече и повече. Такива мощни енергии не е виждала Земята до сега. Това е пика на прехода, пика в промяната на човешкото съзнание. Мнозина ще си идат, ще изгарят на земно ниво, ще се освободят от физическото си тяло, ще преминат в други състояния и тела.
В: Значи ли, скъпа Земя, че близките   години ще напуснем всички физическите си тела и ще сме в светлинно тяло, в кристално?
С: Не съвсем, и не всички. Прехода ще е постепенен, не в един момент, на групи по ниво на развитие. Земята се чисти, хора ще останат малко, в тази реалност, в пространството, което е в преход. Пространството на 3D ниските вибрации, практически ще е без промени. Твоята реалност, на тези, които участват в прехода, ще е напълно различна. Няма да оцелеят много хора след тези енергии, по-голямата част ще преминат в други части на битието. Такова е предназначението на човечеството като цяло и на всяка душа, готова за опита.
В: Какъв трябва да е човека, душата му, за да премине през тези огнени енергии?
С: Трябва да постигне Христово съзнание. Ще започне да се оформя кристалната обвивка. Вие сте светлинни проводници, на многото висока енергия, устремена към Земята. Трябва да резонирате напълно с нея. Ако не резонирате, тя ще ви разрушава и унищожава, прегаряйки ви. Ще се надигат всички стари кармични програми и на рода, и на човечеството като цяло, на всеки народ, на всеки човек.
Ще възникват очистващи конфликти. Войните, разрушенията са очистващи земни процеси, уроците, които човечеството не успява да усвои. Предавайки се на светлината, на Божественото си съзнание, всеки човек има възможност да го разшири, да пропусне чистата енергия и да стане чист проводник. Близкото ви  бъдеще,  ще  започне силна трансформация на тези хора, които са съзвучни с огнената енергия. В мнозина, в които този процес сега е много интензивен, ще е по-явен. От тялото ви ще се излъчва светлина, забележима, кожата и физическата ви обвивка ще започнат да изтъняват постепенно. С времето, обвивката ще прегори и един вид, ще се избавите от физическото си тяло. То ще се трансформира, но затова е необходимо време. Всекиму – свое време. Това е много мощна трансформация. Вашето съзнание и душа трябва да са готови за това. За вас ще се разкрият най-потресаващите възможности.
В: Какво ще стане с тези хора, които не издържат тези енергии? Ще се родят ли в ново тяло, в новите вибрации?
С: Не, не всички. Има души, които очакват раждане в кристално тяло. Това са много високи души, които са изминали отдавна този опит, а дори може да не са имали земен опит. Това е прехода в пето измерение, в пето кристално пространство.
В: Как ще изглеждаме, скъпа Майчице-Земя?
С: Ще бъдете големи, с хуманоидна форма, като наставниците с нисши проявления.
В: Значи Земята също ще увеличи размера си?
С: В някаква степен, да, но ще е със напълно различна енергийна форма, в друго измерение. И сега го има, тя е многомерна. Там има напълно различно възприемане, напълно различен живот. Към тази плътност, с която сте свикнали сега, няма никакво отношение. Това е напълно различно пространство, абсолютно различен опит.
В: Благодаря, скъпа Земя, благодаря ти, Майчице. Благодаря за възможността, която ми даваш да получа опита за душата си.
С: Айа, всички сме едно цяло. Вие сте част от мен, аз съм част от вас. И това е потресаващо, прекрасно. Желая ви любов на всички и чудесно очистване. Настройвайте се към моята вибрация, лягайте на земята, резонирайте с мен, тогава очистването ви ще премине по-лесно, защото съм чист проводник още сега.

Няма коментари:

Публикуване на коментар