Звездни Цивилизации

неделя, 26 март 2017 г.

Ядрените оръжия в Древността



За незапознатите "Махарапхарта" е индийски древен епос в който е описана война между индийския бог-герой Рама и демоните. В този епос са описани съвременни оръжия, които са се използвали тогава, като балистични ракети и ядрени бомби, плазмени оръжия и редица други такива, но описани от хора, които не са запознати научно тях, и описващи събитията на нивото на техните простички разбирания.
Най-интересното във видеото е показано на този линк:  - https://www.youtube.com/watch?v=qWkes-ZMt_M   в 140-стата секунда.

На изображението ясно се вижда как човекът с лявата си ръка символично пуска не какво да е, а бомба подобна на ядрената бомба пусната над Хирошима. И, за да няма съмнение в описаното, в дясно е посочено какво се случва след това - ясно се вижда изобразена ядрена експлозия и със стрелки е посочено, как енергията се разпространява от взрива във всички посоки, образуващи ядрена гъба. Дори древния скулптор е изобразил и звездички, за да подчертае, че е придружено от силна светлина равняваща се с право на всяко слънце.
Резултат с изображение за изобразени хеликоптери в египет

Резонира с друго изображение от древността, което се намира в Египет и на което ясно си личи, че са изобразени съвременни технически средства, като : Хеликоптер; подводница или танк; бомбандировач хвърлящ голяма бомба* и накрая съвременен моторен самолет или дрон.
За пореден път виждаме, че посланията на древните хора и техния бит са ясно видими и достигнали до нас, но само до тези които ги виждат, а не са заслепени от съвременната СМРАД-пропаганда!

Няма коментари:

Публикуване на коментар