Звездни Цивилизации

сряда, 29 март 2017 г.

ЕМП - ще срине цялата електрическа мрежа в цял святЕмп идващ от плазменият заряд от системата Немезида при която обикаля и планетата Нибиру , може да предизвика срив в електрониката на влак, или да изпържи електрониката на самолет , след това със сигурност може да предизвика хаус в личната електроника като коли и мобилни телефони и домашни уреди.мобилните телефони, които също , ще са предмет на емп вълна през електрическата мрежа, те ще прегряват и накрая ще изгорят ще се изпържат дори и частите на самият телефон.Не би трябвало да се изненадваме, че колите, и автобусите са в пламъци, като горивото се запалва точно в резервоара емп влияе на батерията и се запалва в всички посоки след което огъня ще предизвика експлозия.
Обществеността може да очаква такива инциденти да се проявяват, периодично, поради плазменият заряд от Немезис очевидно, трябва да се избягва докосването на всяка електроника, която е засегната по време на емп.
Да избягваме пътуване във въздуха и влак, ако е възможно, и ако сте в кола или автобус привидно засегнати от емп, оставете превозното средство преди да експлодира. както човек е наясно, електрони и magnetons обичат да текат заедно. това е причината, поради която електрическото поле може да се генерира от бързо движение около магнит. чрез взривяване на земята, системата Немезис създава горещи места, където magnetons са претъпкано, а това привлича електрони към тези горещи места. емп . ще създава сривове в мобилните телефони и кабелни телевизии а сателитите ще има смущения зареди плазмените заряди които удрят земята, самолетните катастрофи ще се засилват зареди смущения в електрониката им влакови инциденти също ще се засилват,трансформатори ще прегряват и ще експлодирват електрическата система цял свят ще изгори с приближаването на системата Нибиру към нас.Земята в момента е в хватката на две магнитни полета - доминиращото поле на слънцето и приближаващото поле на Немезис ( системата Нибиру ) електрониката ще прегрява и ще се изпържи забравете за електрониката тя е обречена от Нибиру ефекта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар