Звездни Цивилизации

вторник, 20 февруари 2018 г.


В Канада приеха закон, позволяващ да се отнемат децата на вярващите - Новият  световен  ред  в  действие.Парламентът на канадската провинция Онтарио прие закон, предписващ отнемане децата от родители, които критикуват нетрадиционните извращенски бракове и гендерната идеология на хомосексуалистите.

Християнските семейства в Канада нарекоха закона «Бил 89» тоталитарен, понеже новият закон позволява отнемане на децата от всички вярващи, придържащи се към традиционните ценности и възпитаващи своите синове и дъщери в традиционен дух.

Освен това, правителствените органи в Канада вече имат право да забраняват на «традиционни семейства» да въпитават или да усиновяват деца. В него са добавени термините «гендерна идентичност» и «гендерно изразяване», като главни фактори, които задължително се вземат предвид, за отнемане децата от родителите. И това щяло да се прави «в интерес на децата».

Същевременно новият закон изключва «вероисповеданието» и «системата от ценности, в които родителите са възпитавали своето дете», от факторите, които с занапред ще се съобразяват ювеналните служби.

«С приемането на закона «Бил 89» канадците навлизат в нова епоха на идеологически тоталитаризъм, невиждан до сега в историята на Канада», – казва Джек Фонсека, старши политически стратег на коалицията «Кампания за живот». Американско издание пише, че новият закон в Канада е сериозна заплаха за християните и за всички вярващи хора, които имат деца или планират да усиновят дете (макар да е ясно, че този, и подобните закони, се приемат изключително срещу християните и Християнството!! И то, не само в Канада, но в целия свят. Да им забрани Господ! Амин. - Г.С.)

ПЕДЕРАСТКИЯТ РЕЖИМ... В Канада започна да наказва всички, които не вярват в трети (или в... тридесет и трети) пол.

20 ноември 2017 година американският вестник "Лайфсайтнюз" писа, че в Канадаските университети, за "най-малка критика срещу трансгендеризма" започнаха да обвиняват студентите и преподавателите в "рапалване на ненавист", глобяват ги, заплашват ги със затвор и принудително "гейобучение"...

За поредния скандал разказаха традиционни студенти: Сега може да се говори само за извращения, а традиционните отношения са табу, за тях даже е забранено да се споменава. Към всяка "негейска" гледна точка сега се отнасят, като към "терористическа" и посягаща на "гейдиктатурата".


На основание на влезлия в сила закон, в Канада, вече всяка "най-малка критика на гендерната теория" - е престъпление, наказвано с глоба или затвор. Изказване на жител на Канада, че "гендери няма", че "думата гендер е лъжа", че "гендеризмът е лъжетеория" – ще се наказват жестоко, по закона "Бил С-16".

Всички критици на гендерната теория в Канада, официално ги уведомиха от екраните на телевизиите, че на основание закона "Бил С-16" канадците, отричащи гендерната теория, могат да бъдат обвинени в престъпления, за ненавист, да бъдат глобени, осъдени на затворо, и ще бъдат задължени да изкарат специално разработено, принудително "гейобучение".

В КАНАД, СТУДЕНТИ И ПРОФЕСОРИ, ДРЪЗНАЛИ ДА ОТРИЧАТ "ТРЕТИЯ ПОЛ, ИЛИ НЕВОЛНО СЕ ОБЪРНАТ КЪМ НЯКОЙ СТУДЕНТ, С ТРАДИЦИОННОТО "ТОЙ" ИЛИ "ТЯ", ВМЕСТО ВЕЧЕ УТВЪРДЕНОТО "НЕУТРАЛНО" ОБРЪЩЕНИЕ – "ТО", ГИ УВОЛНЯВАТ ИЛИ ИЗКЛЮЧВАТ, ЗА ИНАКОМИСЛИЕ

източник - http://grigorsimov.blog.bg/politika/2018/02/20/v-kanada-prieha-zakon-pozvoliavasht-da-se-otnemat-decata-na-.1594858

Няма коментари:

Публикуване на коментар