Звездни Цивилизации

петък, 13 октомври 2017 г.

ПОЖАРИТЕ В КАЛИФОРНИЯ СА ПРИЧИНЕНИ ОТ ЕНЕРГИЙНИ   ОРЪЖИЯ


Къщите изгорели и станали на прах а дърветата до тях не са засегнати  и имат още зеленина.


странни пожари в калифорния "горски пожари",..
[["насочени енергийни оръжия" са използвани..чрез безпилотни самолети.]] 😞
.... където цялото съдържание в къщите (и самите структури)... са изчезнали. ' '
елита си прави своите експерименти на американска земя първо бяха ураганите сега пожарите те се подготвят за военно положение в цяла Америка . Някои от природните катаклизми наистина са предизвикани от ХААРП и други подобни климатични оръжия на илюминатският елит но не всички природни катаклизми са дело на тях. Тъмната звезда Немезида и Нибиру гравитационно влияе на Земята а природните катаклизми се засилват по целият свят.
това не са горски пожари, очевидно. зелени дървета, стоящи в средата на унищожени къщи, разтопена стомана и липсващи стъкло / порцелан, напомнят на енергийните оръжия, използвани в световния търговски център. пожарникарите са объркани от безпрецедентно, нестествено поведение. жертвите са изпарени направо от " огън бомби " " армагедон все едно настъпил, свидетели твърдят, че сините лазери и сините искри се виждат от небето и започват пожари. поради скорошната манипулация на времето на карибите и фалшивото знаме в лас вегас, военните и гражданската отбрана всички те се подготвят за военно положение. Илюминатският елит на Сащ са замесени в този огнен ад в Калифорния те изпепелиха цял град над 900 човека се водят за изчезнали просто те са изпепелени от тези безпилотни лъчеви плазмени оръжия. Американският илюминатски елит са замесени в този ритуал на огъня те превърнаха градчето и всичко живо в него на прах. Това беше и ритуал за тъмните им извънземни господари които се хранят със страх и смърт,този ритуал отвори портал за тъмните същества. на които илюминатският и масонски елит се кланят..
Безпилотни самолети, хаарп системи плазмени и сателитни оръжия, момента се използват срещу човечеството. Елита си прави своите експерименти и да види реакцията на населението. Калифорния гори че те използваха плазмени оръжия. А близко бъдеще Америка ще бъде въведено военно положение момента използват своите климатични оръжие за подготовка за реакция и военно положение раионите засегнати от техните изкуствени природни катаклизми. Но наближава момента когато тъмната звезда немезида и нибиру още повече ще засегнат земята с природни катаклизми и този път военното положение ще се въведе в целият свят а сега те се подготвят за реакция след природен катаклизъм. Имаме бедствия на дадено място после грабежи, глад, след това идва военна помощ а именно военно положение да се справя с анархията и грабежите по улиците. Момента създават изкуствени катаклизми и бедствия но също имаме бедствия причинени от приближаването на нибиру но елита също ги засилва чрез своите хаарп оръжия като ураганите които ги засилват. Елита се подготвя за истинските природни катаклизми близко бъдеще когато и оръжията им като хаарп няма да работят, ще бъде една анархия паника и чудовищтни природни катаклизми по цялото земно кълбо. Сега военните са в по дгоговка за това време как ще реагира населението при тези изваредни ситуации. Създават някакво голямо бедствие изпращат армията и военна помощ да помогне.. Елита и правителствата знаят какво предстои близко бъдеще и сега се подготвят за природните катаклизми и анахията паниката по улиците на градовете. Момента всичко е една подготовка. Но не всичко е ХААРП на Земята и влят огромни обекти от Космоса които ни наближават.


къщите   станали на прах и дървета още имат зеленина до самата къща.
къщите са станали на прах а дървета  си стоят още цели  от  небето  къщите са били целени чрез безпилотни самолети снабдени с плазмени  енергийни оръжия
Били са използвани за този огнен ад  безпилотни лазерни или плазмени оръжия.
Американският илюминатски елит е заповядал да се извърши този огнен   апокалипсис. виждате на снимката в градчето Санта  Роса след пожарите къщите тотално са  изгорени и станали на прах а дървета до тях са цели дори още имат зеленина.

Взрива в село  Хитрино също беше  извършен от безпилотни самолети снабдени с плазмено оръжие което при удар не създава кратер   а създава огромна  ударна  огнена  вълна  която изпепелява  всичко наоколо затова земята стана овъглена на мястото на удара подобно е и при пожарите в Санта  Роса  Калифорния  къщите са напълно овъглени, а дърветата до тях още имат зеленина просто казано били са използвани безпилотни самолети снабдени с    плазмени енергийни оръжия, при удара в дадена къща всичко в нея става на прах затова много от загинали в самото градче са се превърнали на прах това е геноцид срещу американският народ.
забележете следите от изгаряне, дървета, които са все още живи, коли на бетона с кръгли черни дупки. къщите са изпепелени до основи. насочване на скаларно енергийно оръжия в Санта Роса Калифорния срещу къщите които били изпепелени до основи този чудовищен акт бил извършен чрез безпилотни самолети снабдени с енергийни скаларни оръжия.

няколко други канала съобщават, че няма вятър, след това виждат сини проблясъци (не светкавици) и почти мигновено 80 км / ч.
коли с всички липсващи прозорци (като странните огън автомобили от 9/11)
много снимки / видеоклипове показват, че сградите са останали в развалини с храсти, и дървета наблизо все още стоят???
репортерите идват от цял свят и питат дали градът не е бил бомбардиран, никога не са виждал нещо подобно.
имало е ударна вълна която преобърнала автомобили имаме изпепелени до основи къщи и дървета стоящи не покътнати от огъня нямаме кратери ако градът е бомбардиран от ракети, това значи че наи вероятно са били използвани скаларни енергийни оръжия чрез безпилотни самолети това е пълна ужасяваща трагедия. целият град е в развалини а къщите са изпепелени станали на прах имаме автомобили дори изпепели на огромни разстояния от изпепелените къщи.
Къщите в Санта Роса - Калифорния са целени от енергийни плазмени оръжия, дърветата около изгорелите къщи не са засегнати от огъня. На тази снимка се вижда че къщите са изгорели на пълно и как огъня се прехвърлил на другите къщи как е преминал през улиците да изгори съседните къщи ,това значи че нещо отгоре от небето бомбардирало къщите много страни неща има в тези пожари в Калифорния
Значи тухлите горят, преди дърветата ? помисли за това и помисли още малко!

Разликата  между  изгорели къщи от пожар, и изгорелите  станалите на пепел къщи в Санта  Роса - Калифорния

Санта Роса.
нещо, което трябва да се помисли.
пожарникарите докладват, че не са виждали нищо подобно и сякаш  къщите и тухлените сгради са били изпепелени до основите
това  не са нормални пожари, опустошени къщи, изгаряне  на уреди, гранит плотове, печки, каменоделство, автомобили,, абсолютно безпрецедентно и напълно нехарактерно за "горски пожар" дори стоманата се разтопила 

насочени енергийни оръжия могат да се използват за спиране на човешкото сърце от само няколко метра разстояние, използвайки устройство, което не е по-различно от писалката. и аутопсията винаги ще разкрие сърдечен удар. Има енергийни оръжия които са по-голяма мащаб може също да изпарят цял град. безспорно кулите близнаци са били  използвани също  едно от тези устройства.

Илюминатският световен елит отдавна притежава различни оръжия които сеят смърт и разруха и ги използват срещу  човечеството което е в неведение за нещата които стават. Много малко хора разбират че срещу нас се води геноцид и че предстоят чудовищтни природни катаклизми близко бъдеще причинени от приближаването  на тъмната звезда Немезида  и Нибиру.
Елита притежава плазмени оръжия, лазерни сателитни дори симулаторни фалшиви слънца които прикриват приближаването на Нибиру но също чрез тях нагряват земята.

Санта Роса , Калифорния бяха използвани енергийни плазмени оръжия къщите дори тухлени сгради станали на пепел а дърветата и храстите до тях не са докоснати от огнената стихия, как коли на огромни разстояния се запалили това може да стане ако имаме енергиен импулс които запалва автомобилите и други електрически уреди на огромни разстояния тази ситуация много напомня на изгорелите автомобили на огромни разстояния при атентатите на 9 / 11. 2001 когато бяха сринати двете кули в Ню Йорк. Санта Роса стана на пепел това е огнен ад с невиждани мащаби.

На  огромни разстояния  автомобили  в  Санта  Роса изгарят дори се разтапят

 Автомобили изгорели на огромни разстояния в Санта  Роса - енергиен импулс


Санта   Роса - Калифорния е изпепелена от военни  самолети снабдени с енергийни плазмени лъчеви оръжия правителството в сянка си прави своите експерименти и тестове с населението.2009... можеш ли да кажеш " унищожение - Австралия и тогава са използвали енергийно оръжие   правителството в сянка си прави своите експерименти и тестове срещу човечеството
.не се случва за първи път в свободния свят. австралийски 'огън', или черна събота, 2009 и тогава използваха и тестваха своите енергийни оръжия нищо чудно до сега и на други места да са ползвали тези  енергийни оръжия и  за бъдеще също планират да ги ползват това е воина срещу нас и самата  природа,  виждате и тук на снимката от пожарите през 2009 в Австралия  имаме изпепелени къщи  а  дърветата не докоснати от огъня.

Дървета до  изпепелените къщи стоят незасегнати  все едно нямало пожар до тях 


хубава и зелена трева и дървета.... това очевидно не е от огъня как може алуминият от автомобила така да се разтопи  и да потече по пътя това било огромна температура да създаде това топене на автомобила.Виж черния пръстен около колата. определено пържена отгоре нещо отгоре от небето  улучил  и изпържил този автомобил с огромна температура да създаде този ефект.

Разтопен автомобил ,алуминият се стича по улицата. Алуминия и стъклото се разтопили, на автомобилите но дърветата и храстите не са засегнати дори от огъня.


вижте  черният пръстен около  изпепелените автомобили личи си че са целени  от небето


къщи  дори  и тухлени сгради станали на пепел и всичко в тях се разтопило 

Американски военен  самолет снабден с енергийно оръжие

Санта  Роса  - Калифорния е напълно изпепелен град

разтопен  автомобил  от  Санта  Роса - Калифорния

къщите  и сградите  са напълно  изпепелени а дървета до тях огъня не ги засегнал нещо от небето е целило баш къщите и това нещо е именно  самолети снабдени с енергийни оръжия има свидетели които са видели сини лъчи  идващи от небето и поле започнали пожарите

очевидно е че този автомобил бил изпържен от огромна температура и  алуминият от него се стича по улицата

напълно изпепелени  автомобили в  Санта  Роса - Калифорния

разтопен автомобил от  Санта  Роса

къщите напълно са станали на пепел почти нищо не останало от тях

къщите   тотално изпепелени

алуминии от автомобил се стича по улицата автомобила бил тотално изпържен

изпепелен  автомобил

Санта  Роса -  Калифорния преди как изглеждал и след пожарите които очевидно са предизвикани от  енергийни оръжия които са  били насочвани срещу къщите и автомобилите имаме тотално изпепелени къщи дори и тухлени а дървета до тях не са засегнати от огъня,имаме същи тотално изпепелени и разтопени автомобили


къщите  изпепелени а дървета са не докоснати от огъня


Санта  Роса  изпепелен тотално

къщите и автомобилите са напълно изпепелениоще един напълно изпепелен автомобил от Санта  Роса  - Калифорния
3 коментара:

 1. и случаино не смятате ли че това е работа на извънземните ...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

   Изтриване
 2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване