Звездни Цивилизации

сряда, 25 октомври 2017 г.

ТОТАЛНО  ПОРОБВАНЕ  И ПЛАНОВЕТЕ ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЧОВЕШКАТА РАСА  ОТ  ИЛЮМИНАТСКИЯТ  РЕПТИЛСКИ   ЕЛИТ

   


Въпреки активната пропагандна кампания, предназначена да впечатли хората с псевдо-скептично отношение към съществуването на различни тайни ордени и организации с различни окултни убеждения, самите те не крият особено своето присъствие, очевидно разчитайки на напълно "промития мозък" на обикновените хора. Но дори и много от обикновените членове на тези общества, които все още не са достигнали най-високите нива в тяхната йерархия, дори не предполагат на кого всъщност служат, кой и с каква цел е създал всички тези общества, кой ги използва с измама в своята хитра "игра" и какви са крайните му цели?
Отговорите на всички тези въпроси са дадени от руския пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров в книгата  "Сияние Высших Богов и крамешники". Ето част от неговия диалог с двама сибирски отшелника:
"- Значи искаш да кажеш - преведох разговора на друга тема. - че самият Сатана се крие под високочестотния глобален екран?
- Точно така! Под купола той се чувства уверен, защото чувства подкрепата на онези, които са го създали.
- Гущероподобните ли? А аз си мислех, че е грешно да мисля, че именно те са Дявола?
- Тези същества, за които иде реч, стоят по-долу от своето изобретение.
- Къде по-долу?
- Падението, както и изкачването, са безкрайни, приятелю. Те създадоха свой егрегор на Земята и умело го водят.
- Из-под земята ли?
- Частично да, отчасти с помощта на своите генетични поддръжници, т. нар. илюминати. Влечуги в образа на човек. В продължение на няколко десетилетия гущероподобните работили върху създаването на въпросните. Това е така, между другото. Илюминатите на свой ред разчитат на мрежата от масонски ложи. Но трябва да знаеш, че не всички масонски ложи са ключови. Тези, чрез които планетата е пряко контролирана. Повечето от тях са камуфлажни или с фалшиви цели. Това са онези, които се състоят от европейци, азиатци или латиноамериканци. Само еврейските ложи са ключови. Но те имат и собствена йерархия, в която за водещи се считат ложите, състоящи се от азиатски и африкански "избрани от Бога", които имат геноми на техните господари - Анунаки. В бъдеще, според техния план, тези истински евреи, които също са наричани сефаради, а не европейците, трябва да дойдат на власт над гоите на планетата.
- Кажи му всичко за плановете им. Не се ограничавай до общи фрази - господарят на манастира се бе преместил на ръба на печката. - Той трябва да знае всичко. Границата отдавна е мината.
- Да, знам, не се безпокой, Дадонич. Ще му кажа всичко, не се притеснявай. За масонските ложи трябва да знаеш това: основните - тези, чрез които идва прякото влияние над структурите на властта, именно от тях се издигат нагоре особено проверените. Така е във всички страни.
- Където и да е - добави Дадонич от трибуната си.
- Останалите масонски ложи са зачислени към основните, сякаш са в резерв. На тях разчитат в краен случай. Например, ако един евреин е излязъл и спешно трябва да бъде заменен не от евреин, но от свой. В същото време масоните от камуфлажния корпус са нещо като прикритие. Ако започне преследване на масоните, те биват избутани на сцената, с тях се прикриват. Всичко се прави, за да се запази мрежата от ключови ложи. За да спасят масоните - сефаради.
- От това, което ми казахте, разбрах, че масоните от нееврейските ложи дори не подозират за истинското си предназначение?
- Разбира се, те не подозират. В противен случай ще предизвикат бунт и масонският проект ще се превърне в прах. Оголването на основните еврейски ложи незабавно ще доведе до гибелта им. Защо? Защото това е явен неприкрит расизъм, в който малък, енергичен и сплотен етнос, под покритието на "богоизбран", което никой още не е доказал, се опитва да наложи волята си на цялото човечество. И сега ще ти кажа най-важното. Това, за което помоли Дадонич. Чувал ли си мита за "златния милиард"?
- Чувал съм го неведнъж.
- И така, няма да има никакъв "златен милиард". Според плана на Илюминатите, след смъртта, или по-скоро разпадането на бялата раса в океана на цветните хибриди, ще започне систематичното унищожаване на последните, всички до един. Разбираш ли - всички: негрите, папуасите, арабите, дивите австралийци, индианците, латиноамериканците и хибридните европейци ... всичко под ножа! За целта ще се използват всички видове оръжия: от вирусо-бактериологични до генетични. Всяка раса и дори всяка етническа група ще има своя собствена смърт. Тези смъртни случаи вече се разработват. Това се прави в тайни специализирани институти, които се финансират от известните банки на илюминатите. Нямай никакви илюзии за "златния милиард". Това е друга подла измама. Измама на цялата човешка цивилизация.
- Какъв кошмар! -не можех да се въздържа. - Тогава кой ще остане на Земята? Само рептилоиди и техните съюзници?
- Ще останат илюминатите, същите влечугоподобни, само в образ на хора, както и сефарадските евреи от основните масонски ложи. И при едните, и при другите в ядрата на клетките им са концентрирани гените на анунаките. Само при първите има повече, а при вторите - по-малко.
- А какво ще стане с масоните от камуфлажа и евреите в Европа?
- Когато работата бъде свършена, масоните от англосаксонски, руски, немски, френски произход, накратко, всички неевреи, веднага ще бъдат унищожени. Те вече няма да са необходими. Ще оставят само евреите-ашкенази, които имат хазарски произход. Въпреки че са евреи, но в кръвта им няма "благородната" кръв от рептилоидите, за тях е решено да ги превърнат в роби. Според изчисленията на илюминатите и техните господари няма да има повече от шест хиляди евреи на Земята. Тези, които имат кръвта на завоевателите във вените си. Робите ще бъдат пет пъти повече. Всички те ще бъдат чипизирани и свързани към специален компютър.
- Тогава изобщо защо да живееш, по-добре е да умреш! - забелязах аз.
-Прав си, че е по-добре да умреш, отколкото да се чувстваш като електронно допълнение към цивилизацията на рептилиите - каза Светозар".
По този начин става съвсем ясно каква съдба ни готвят гущероподобните и техните слуги от световния "елит" и каква участ си подготвят много от представителите на служещите на тези не-хора тайни общества и спецслужби. Време е хората да отворят очите си за същността на процесите по света. Плановете на рептилоидите не предвиждат да оставят живи онези, в които няма рептилоидни гени, което означава - хората. Ето защо сме отровени от ГМО и кемтрейлс, принудени сме да правим ваксинации, които убиват нашия имунитет, и под всякакъв претекст се правят ваксини, водещи до безплодие. И всичко това, без да се брои налагането на хомосексуалността, наркоманията, алкохолизма и други "подаръци" от "новия световен ред". А и процесите на чипизиране вече се виждат с просто око. И ако хората не се "събудят" и не се опитат да унищожат анти-човешките планове на престъпниците, след известно време на нашата планета няма да останат хора.

източник - http://neonula.blogspot.bg/2017/10/blog-post_25.html

1 коментар: