Звездни Цивилизации

петък, 16 август 2019 г.

Промяната на земните полюси причинено от Нибиру
Промяната на земните полюси е естествено явление, което се случва редовно на всеки 13 000 хиляди години.  а на всеки 3600 хиляди години има сериозни изменения в земната ос .Нека разгледаме причините, последствията, признаците и опасността от тези явление.
Промяната в магнитните полюси на Земята е 180 ° въртене на оста на въртене на планетата за един час на шестия ден на спиране на въртенето, когато „Бразилската издутина“ се измества, за да се превърне в новия Северен полюс, Атлантическият океан се разширява, Тихият океан се свива и новият Южен полюсът се намира под бившата Индия.


Магнитни полюси на Земята

Пълна промяна на магнитните полюси на Земята се случва на интервали приблизително на всеки 3600 години. В момента отново наближаваме началото на нов цикъл. Кой го определя? Скитащата планета Нибиру, другите й имена са планета X или 12-та планета.
Механизмът за промяна на полюсите е прост: Нибиру, минаващ покрай Земята, засяга полюсите на нашата планета и провокира промяна в тяхното местоположение.
Какво се случва при смяна на магнитните полюси на земята:
 • промяна на местоположението на континентите;
 • изменението на климата;
 • повишаване на морското равнище веднага след и в рамките на 2-3 години;
 • наводняване на по-голямата част от сушата;
 • смърт на някои представители на животинския и растителен свят;
 • планинска сграда;
 • Индия ще изчезне (напълно наводнена).
Учени от Земния полюс
Много хора се чудят защо, ако учените знаят, че смяната на полюса трябва да се случи скоро, никой не говори за това? Той казва, но щом информацията изтече в пресата, ученият, който съобщи новината, изведнъж умира от сърдечен удар или при автомобилна катастрофа. За да не бъда неоснователен, ще напиша отделна статия за това и ще дам линк тук.

Последиците от промяната на полюса: какво заплашва човечеството?

Промените, които ще настъпят, благодарение на промяната на магнитните полюси, завинаги ще променят географията на нашата планета, както и климата и флората и фауната.
Промяна на земната география
Представям снимки, които изобразяват как ще бъдат разположени новите магнитни полюси на Север и Юг, където ще се проведе Екватора след събитието.
Русия
последствия от промяна на магнитни полюси на екватора на Русия


Европа

Магнитните полюси на Земята последват Европа


Африка

промяна на магнитни полюси на земната африка

Индонезия

земно магнитно поле променя индонезия

Южна Америка


смяна на полюса Южна Америка


Северна Америка

ефекти за промяна на полюса Северна Америка

Индия 
Индия  потопена а новият южен полюс в индийският океан

В резултат на появата на нов екватор и стълбове климатът ще реагира чрез масово топене на сняг и обратно, на студени места - чрез рязко замръзване на почвата и водата.
Как ще се промени климатът при смяна на полюсите
Топенето на лед ще създаде студени течения. И дори в новия Екватор морето и близо до него ще бъде студено в горещ ден, докато целият лед се разтопи напълно. Какво ще отнеме около година. Това важи за територията на сегашна Аляска и Африка.
Сезоните за континентите ще се променят. Например Африка, Азия и Европа ще се преместят от пролетта към лятото, въпреки че преди това имаше преход от есен към зима.

Какво заплашва промяната на полюса

Каква е опасността от промяна на магнитните полюси на земята: в резултат на спиране на въртенето и промяна на полюсите, ще има изравняване на световните океани, изместване на тектоничните плочи и движение на въздушни маси.
В резултат на това ще настъпят силни земетресения, цунами (особено в близост до бреговете на континентите и островите) и ураганни ветрове. Очакваното унищожаване ще бъде колосално.
наводнен район
Топенето на лед и сняг от своя страна ще доведе до постепенно покачване на морското равнище. което ще доведе до намаляване на територията на континентите и по-мек климат. Впоследствие той отново ще върне познатия ни том, но не по-рано от няколко века.
Карта, показва границите на наводнението на бреговите линии:  http://www.floodmap.net
Повреда в АЕЦ
защо е опасната смяна на земните полюси
Атомните електроцентрали могат да се превърнат в източник на аварии и радиоактивно замърсяване. Препоръчително е да сте далеч от тези места през часа на смяната на полюса.
Читателите се интересуват от това, което заплашва промяната на полюсите на земята за Русия? Подобно на други страни, Русия ще пострада от наводнения, а именно европейската част и почти целия Сибир. Това ще принуди населението да мигрира на хълм - планините на Кавказ, Крим, Урал, планинските системи на Алтай, Камчатка, Забайкалския край и на юг от Сибир.
Озонов слой
В мрежата има информация за опасността при смяна на полюсите, което е изчезването на озоновия слой. Но това не е напълно вярно. Изтънява на места, но изобщо не изчезва. Животът след смяната на полюса ще се възстанови и продължи. Няма смисъл да се притеснявате за състоянието на озоновия слой, който ще остане на мястото си.

Кога ще се промени земният полюс

Точната дата не бива и не може да бъде известна на човечеството поради напълно логични причини. По време на смяната и пред нея онези, които имат власт, ще мислят само за себе си и ще се опитат да блокират миграцията на населението, което иска да напусне опасните райони. В тази връзка точната дата на смяната не се нарича.
Но можете да проследите подхода на смяната чрез знаци, които са достатъчни, за да направите правилните изводи и имате време да се подготвите.

Признаци за промяна в полюсите на Земята

Диво време
обръщане на полюс на дивото време
Примерен списък:
 • урагани;
 • торнадо (особено там, където никога преди не са били)
 • внезапно охлаждане или необичайна топлина;
 • суши и наводнения;
 • сняг и градушка там, където преди това не е било;
 • повишаване на температурата в Арктика.
Земно колебание
Земно колебание

Северният магнитен полюс на Земята непрекъснато променя местоположението си. Той се люлее като върха на играчката „Топ“, като рисува осмица с конуса си. Това движение влияе на времето през цялата планета.
Наводняване на брегови линии
признаци на изместване на полюса
Както бе отбелязано по-рано, Индия ще бъде напълно наводнена. В момента този процес постепенно се случва в крайбрежните райони на страната. Проследяването на новините сами е доста просто.
Преобръщане на кораба
Според норвежки акаунт в туитър, „малко преди полунощ в неделя, 3 март 2019 г., норвежкият круизен кораб Escape се сблъска с неочаквано време под формата на внезапен силен порив на вятъра, оценен на 100 възела, което доведе до преобръщане на кораба към пристанището.

Звуци и светлини
звуци светлини е възможно да се сменя полюсите
Звуците, идващи от земята, не са нищо друго освен производни на движението на тектоничните плочи (компресия, разширение). Когато въртенето на планетата Земя бъде спряно, бръмченето няма да спре 6 дни.
Избухвания на заболяването
Заболяванията, свързани с понижен имунитет, ще станат по-чести, както и появата на неизвестни досега заболявания. Причината е изменението на климата и миграцията на микроби чрез насекоми и животни, както и транспортирането им с водни и въздушни маси.
Явлението трябва да се приема като нормално, защото това е естествен процес. Пример за нови и връщащи се заболявания:
 • стомашен грип
 • ХИВ;
 • хепатит С;
 • Хеморагична треска при ебола;
 • свързан с енцефалит вирус Nipah;
 • шарка;
 • морбили;
 • коремен тиф и др.
След смяната на полюса най-честата причина за заболяването ще бъдат замърсени отпадни води, за което ще е необходима дестилация. Дефицитът на витамин С ще доведе до скорбут до смърт, ако диетата не бъде коригирана навреме, преминавайки към консумацията на плевели, богати на витамин С.
Странно поведение на животните, отравяне с метан
Земната ос променя промяната на полюса
списък:
 • агресивно поведение на обикновено пасивни насекоми и животни;
 • делфини и китове, изхвърлени на брега;
 • мъртви стада от птици и риби.
Въздушни катастрофи и аварийни ситуации във въздуха
Катастрофата често се причинява от мълния или атмосферни влияния, както и от усилена EMR (електромагнитно излъчване). но по-често, отколкото не, ще чуете за времето, а не за EMP, което е първопричината за катастрофата и знак за приближаващата планета Нибиру.

Влакове отломки инциденти.

Увеличаването на броя на влаковите инциденти (дерайлиране) е един от признаците на приближаващата планета X и смяната на полюсите. инциденти се случват на места за разширяване на тектонски плочи, както и необичайни температури, които променят пътното платно на влака, което води до изместване на релсата.

Социологически промени
Все по-често масите ще повдигат въпроси за потисничеството и унижението на хората. в много страни ще има движения срещу колониализма, империализма и западното корпоративно влияние.
Описаните промени ще бъдат началото на стъпка 8 от 10, които предхождат смяната на полюса.
Информация за медиите на планетата X
колко дълго променя полюса на земята
Медиите все повече ще декларират, че има обитавани планети или планети, където животът е възможен. И представители на духовенството дори признават, че не само човек може да бъде създаден по подобие на Бог. Информацията за движението на магнитния полюс на Земята също ще започне да изтича в медиите.
Вижте стъпка 7 от 10 преди промяна на полюсите.

Как се извършва смяната на магнитните полюси: обратен доклад

В рамките на 7 седмици:
 • 9 дни. Силно колебание;
 • 4,5 дни. Започнете. Наклонете се наляво;
 • 2,5 дни прогресия до 3 дни тъмнина;
 • 3 дни тъмнина;
 • 6 дни изгрев на запад;
 • 18 дни забавяне;
 • 6 (5.9) дни спиране на въртенето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар