Звездни Цивилизации

сряда, 7 август 2019 г.

ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА ИЛИ ГЛОБАЛНИ КОРПОРАТИВНИ ФИНАНСОВИ ИНТЕРЕСИ ЗА КЛИМАТА И КАКВО СТОИ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ ;

ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ , АКО ЗНАЕТЕ , ЧЕ Е ИСТИНА ИЛИ Я ПРИЕМЕТЕ ЗА ТАКАВА !
Нека разгледаме случая малко по отдалече и обърнем внимание на случая в СИБИР първо в икономически аспект , а след това и като окултен принцип и част от голям глобален план работещ от хилядолетия срещу планетата и в частност човека , но със размах в последното десетилетие .
В прабългарския календар ( забележете , как окултните организации много стриктно го следват де що има ) месец ЮЛИ е отбелязан , като огнен месец , а дните 28 / 29 / 30 юли са считани , като горещници .
СИБИР ( САБОР - САБИРАНЕ ) Вчитано , като белите дробове на планетата , попадащо в територията на Русия ( РаСиЯ ) , била някога велика Рус днес вече е ХазАарска Рус ...
Защо споменах ,че е Хазарска и къде всъщност клонят интересите икономически и геополитически ровейки дълбоко виждаме еврейски ръце във основата и прикриване на следи за да се изнасят суровини и материали за Китай , а след това да се населят обезлюдените райони с китайци на пръв вид , а всъщност клонинги биороботи .
Дори Владимир ( Владеещ Света , защото нему му беше дадена властта на Звяра ) Путин ( пътя е един и той е към Billa SUVARGA - Акадските планети в недрата на земята населени със Наги и Асури ) , пътя към ада е осеян с добри намерения , отказа помощ за СИБИР....тук не става въпрос за личност ...било то и клонинг , нито за държава Русия или САЩ или която и друга да е , защото всички са едни и същи и зад тях стои Плана на Новия Световен Ред и Глобалното правителство на Сивите ( Grey ) в сянка .
Те пригаждат планетата по техен си модел чрез глобално затопляне , висока радиоактивност и унищожаване на сегашните видове на живот и манипулация на съзнанието на хората , чрез психотронни , биологични и плазмени оръжия .
Да се върнем към датата 30 юли , последния ден на горещниците , това е и официалния ден , когато става пожара в Сибир , а не и медиите когато го отразяват след няколко дни.
Та на тази дата луната е във намаляваща фаза и е в знак Рак !!!
Окултния принцип гласи ;
За да се даде тласък и енергия на змията КА от недрата на земята и на ариманските духове ще предизвикаме хаос , рака отговаря на опърничавост и всичко да е на гибел в намаляваща луна ...
Унищожаване на бялата РаСа , замяната и с РазСад и подготовка за изплуването на нов континент ( Новата Стара Атлантида ) в района на Тихия Океан , който всъщност не е толкова тих ...
Новата земя ще е между Сибир и днешна Америка .
Следващият ход на Великите играчи ще е от Канада ....ще очакваме включване ( Ванкувър ) . !!!
" Гробарят на вашите илюзии "
Ivan Toskov Hristozov

Няма коментари:

Публикуване на коментар