Звездни Цивилизации

събота, 3 август 2019 г.

СЛЪНЦЕТО  СЕ ПРОМЕНЯ 

Искам да отделя момент и да разгледам някои по-стари публикации за променящото се слънце.
Забелязвате ли, че слънцето е много по-ярко и много по-горещо? Слънцето се променя ..
Ето какво се случва ..
Тъй като нашата Binary Star се приближава, тя се зарежда чрез теглене
хелий и водород от слънцето и тъй като е изсмукан от слънцето за зареждане на другата звезда, слънцето става по-ярко и горещо ..
ще премине в много ярък бял оттенък.
Слънцето използва да бъде жълто, но сега се превръща в бял цвят.
Слънцето също изгаря много по-зле. Ужилва кожата. На места, където земният щит отслабва най-много, някои хора дори съобщават за изгаряния в рамките на 10 или 20 минути след като са на слънце. Някои от тях са споделили снимки на мехури, изгаряния и рани от слънцето.
Просто попитайте старейшините си какви промени забелязват със слънцето, сравнявайки го, когато са били по-млади.
Така че, когато имате 2 звезди, Когато слънцето спре това е синтез от комбиниране на водород Адамс, той започва да гори кислород и въглерод, което го прави бяло джудже.
Ето какво се случва, когато се върне от системата си близнак. Тази студена звезда започва да привлича хелий и водород от придружителната звезда. Така той ефективно зарежда гориво и прави придружителната звезда много по-тежка.
Нашето слънце реагира на нещо друго, влизащо в него. Тази звезда може да е далеч и все още да предизвика нашето слънце да реагира.
Как да забележите това -
Ужилването и горещината на слънцето стават все по-силни и в крайна сметка на някои места почти непоносими. (Да, блистери до няколко минути на места) (отслабен щит)
(Откр. 16) И четвъртият ангел изля чашата си върху слънцето и му беше дадена сила да оголи хората с огън.
И хората бяха изгорени с голяма жега и хулят името на Бог)
Цветът на слънцето става бял (както го прави вече), няма повече жълто слънце ...
стават по-ярко бели и дори не могат да погледнат слънцето, защото става толкова ярко бяло ..
Също така засиленото космическо излъчване и UVC достига нивото на земята
(Увеличаващата се космическа радиация е както от нашето слънце, така и от бинарното джудже)
Новият вид космическа радиация (екзотични частици) е от бинарното джудже.
Смяната на слънцето ...
Наблюдението на слънцето ще ни каже много за случващото се и познаването на етапите на джуджетата.
Като жълто слънце, което се превръща в бяло джудже.
(Много по-горещо, по-светло и бяло)
Случва се. Това двоично джудже се зарежда, докато се приближава.
Нещо много странно се случва ... почти няма следи от Слънчев вятър и все пак тези тежки въздействия са взривни на Земята ... Хммм ... просто се чудя откъде идва!
Това е втория слънчев вятър от Немезида
За Немезида / Нибиру - Ануннаки - Червено и синьо Качина Хопи пророчество
За Nemesis / Nibiru
Външната най-седма планета е с размерите на Юпитер с луна с размер на Нептун
Седмата планета се нарича планетата на кръстовището или Нибиру.
Думата Нибиру идва от древния акадски език, което означава пресичане.
Племето Хопи нарича 7-мата планета Червената Качина и е луна Синята Качина.
Когато тя се доближи до нашето слънце, тя има 2 следи от отломки с дължина от милиони мили.
Опашките съдържат астероиди и кометни тела от ледена скала.
Седмата планета е проникнала в равнината на нашата слънчева система и спирала през нея по посока на часовниковата стрелка.
В някакъв момент тя ще се доближи до земната и разрушителна разруха.
Масовите температурни промени ще настъпят, когато Немезида се приближи и Нибиру се люлее около нашето слънце. Заедно с магнитно обръщане и смяна на геоложките стълбове.
Самото слънце ще бъде смутено в малко по-нова посока от градусите, докато се извива през пространството.
Забележка за орбиталния път на планетата 7 - Най-близкият подход на планетата 7 към земята се оценява на 0,0150 AU (? Виж повече в тази част)
Сега усещаме гравитационните и магнитните ефекти на нашата планета.
Най-ранното преминаване на оценката е от 2023 до 2024 година.
2023 вероятно е най-бързата орбита на Перихелия.
Племето Хопи нарича Седмата планета Червената Качина и е луна Синята Качина. Библията, Кръстът и Големият Червен Дракон. Шумерите също го нарекли Великият Червен Дракон. Еврейски, беше Разрушителят. Крилатата змия от древните индианци и от египтяните крилатият диск. Други имена - Крилата кълбо, Звездата на смъртта, Планета Х.
Ние знаем, че терминът "Нибиру" означава "Планета на кръстовището", но знаете ли, че клиновидният му знак често е кръст, или различен крилати диск.
Вавилонците смятат, че това е небесното тяло, свързано с бог Мардук.
(Шумерите наричали расата Анунаки)
Теоретизирана, - Има твърдения, че Нибиру е бил дом на технологично напредналата извънземна раса, посочена в Библията като паднали ангели и наречена Ануннаки - ("тези, които от небето дойдоха на земята" в шумерски)
Допълнителна теория -
След много провалени прототипи бог Ануннаки създал съвършен образец - Адам.
Това е направено с помощта на 80% от пробата с ниско ниво и 20% от превъзходния образец на Anunnaki. Едва наскоро ние разбираме, че ДНК е с двойна спирала. Шумерите изобразяват своя създател заедно със змии в двойна спирална форма с тънки решетки, които се свързват между тях по спирален начин. Преплитащите се змии са съвременни представители на медицината.
Факти - според „Учените” имаме „Тайнствена” и „Нечовешка” ДНК. ,
През април 2018 г. НОВАТА НАУКА съобщава „Тайнствената нова форма на ДНК беше открита в човешките клетки“
"Нашите предци може би са се сношавали повече от веднъж с мистериозни древни хора"
"В нашите геноми са открити следи от мистериозни древни хора"
Но някои учени дори по-дълбоко казват, че "19 части от нечовешка ДНК, открити в човешкия геном"
Така, както тази система се приближава. Ако тази теория за Древната извънземна раса Анунаки е правилна, това означава само следното.
Можеха да се върнат с тази система.
(Това, от което е тяхната домашна слънчева система)
Шумерите твърдят, че живеят на Нибиру. Хопите говориха за Звездни богове или Звездни хора, дошли от червената и синята Качина (която беше същата планета)
И други цивилизации говориха за боговете, които дойдоха от същата планета, като всеки от тях й даваше различно име.
Така че, ако тази теория е вярна, това вероятно ще означава, че ще се срещнем с напредналата извънземна раса като Нибиру Планетата на пресичането.
Това ще върви ръка и ръка с днешните новини.
Налице е огромен разцвет на НЛО активността и огромно разрастване на новините, медиите и други програми, които ни обуславят и нормализират идеята за Alien Contact скоро.
Само тази година те излязоха с удивителни заглавия за извънземните и НЛО отново и отново. Изглежда, че сега е в новините и медиите всеки ден.
Така те ни нормализират и ни отопляват.
(Проектният син лъч е отделен от това събитие)
Например
Това са само няколко нови примера
Искам да отида малко в пророчеството на Хопи, тъй като винаги ми е било интересно.
Хопи митологията, синята звезда Качина е качина или дух, който ще означава идването на началото на новия свят, като се появява под формата на синя звезда. Синята звезда Качина се казва, че е деветият и последен знак преди "Деня на пречистването", описан като катастрофа или "катаклизъм в света", който ще доведе до пречистване на планетата Земя. Това е почти точно както Библията има този процес.
* Земята  е ударяна сега и  от 2-ри слънчев вятър / изригване *
Отличен улов и отличен доклад на Blue Koolaid! Той покрива ВСИЧКИ модели.
Да, това е слънцето на Нибиру, Немисис, който причинява това! Ако не е нашата звезда, тя трябва да бъде друга звезда!

Предупредителни знаци, след това световна катастрофа, последвана от пълно пречистване.
Всъщност много стари цивилизации говореха за едно и също нещо по свой начин и в своите собствени истории и записи / записи.
Хопите вярват, че звездните хора и техните звездно знание ще се върнат в края на текущия период от време, както и в миналото. Според техните легенди, предавани от поколение на поколение, тяхната интригуваща митология описва събитието:
ПЪРВО, СИНИЯТ КАЧИНА ЩЕ БЪДЕ ПОСОЧЕНА НА ТАНЦИТЕ И ЩЕ ИЗВЪРШИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДЕЦАТА В ПЛАЗА ПО ВРЕМЕ НА НОЩНИЯ ТАНЦ. ТОЗИ СЛУЧАЙ ЩЕ СЪДЪРЖА НАЩО ТОЗИ КРАЙНИТЕ ВРЕМЕ. ТОЗИ СИНЯ ЗВЕЗДА КАЧИНА ЩЕ ФИЗИЧЕСКИ ЩЕ ИЗЛОЖИМ В НАШИТЕ НЕБЕСИ, КОИТО ЩЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВАМ, КОИТО ИСКВАМЕ В КРАЙНИТЕ ВРЕМЕ.
Третият свят разказва за една напреднала цивилизация с "летящи щитове" и войни между отдалечени градове, които в крайна сметка са унищожени от ужасни наводнения, разкази, много сходни с тези във вавилонската митология.
“В ЗАКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ДНИ МИ ЩЕ ОЗНАЕМ В НАШИТЕ НЕБЕСИ И ЩЕ СЕ ЗАПОВЕДВАМ ВРЪЩАНЕТО НА ДВЕ БРАТЯ, КОИТО ПОМОГНАТ СЪЗДАВАНЕТО НА СВЕТА В РАЖДЕНИЯ. ПОГАНГОЯ Е ОХРАНИТЕЛЯТ НА НАШИЯ СЕВЕРЕН ПОЛ и БРАЙТ ПАЛОНГАВХОЯ е охранител на ЮЖНИЯ ПОЛ. В КРАЙНИТЕ ДНИ СИНЯ ЗВЕЗДА КАЧИНА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА С НЕГОВИТЕ НЕФЕВИ И ЩЕ ВРЪЩА ЗЕМЯТА КЪМ ЕСТЕСТВЕНАТА РОТАЦИЯ, КОЯТО Е КОНТРАКТНА. НЕ ДА БЪЛГАРСКИ ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ ОЧИСТИТЕЛЯ - ЧЕРВЕНАТА КАЧИНА, КОЯТО ЩЕ ПРЕДОСТАВИ ДЕНТА НА ПРЕЧИСТВАНЕТО. В ТОЗИ ДЕН ЗЕМЯТА, НЕГОВИТЕ СЪЗДАВАНИЯ И ВСИЧКИ ЖИВОТ, КОИТО МОЖЕМ ДА СЕ ЗНАМЕ, ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЗАВИНАГИ. "
Имаше много различни цивилизационни срещи и митове, точно като този на хопите.
Доказателство за тези срещи може да се намери навсякъде по целия свят и се състои от картини, скулптури, четения, рисунки и дори потомци от възрастни хора, преживели такива митични срещи.
Легендата за Синята качина също съответства на легендата за хопи и паханския мезоамерикански мит за Кетцалкоатл, свързващ хопите с някои култури от Северна Америка, които почитат рогата змия. Други древни мистерии са свързани с много истории на Битие и религиозни убеждения на други архаични цивилизации в Южна и Северна Америка.
Хопите също твърдят, че съществуват четири каменни плочи на сътворението. В древни времена тези таблетки им били дадени от Масау - Пазителя на подземния свят, който поискал да се пазят таблетките, докато се изпълнят няколко знака в края на четвъртия свят и началото на петата. Когато се появиха знаменията, хопите бяха посъветвани да разкрият на света таблетките и техните пророчества относно пречистването на Земята.
Сега също с горната част за културите в Северна Америка, които почитат рогата змия. Това може да бъде свързано с днешния разговор за извънземната раса, известна като влечуго.
Индиански рогати змии от митове и легенди от родния език .org
Рогати змии са вид митологична змия, която е обща за много племена от Източна САЩ и Канада. Легендите с рогати змии се различават до известна степен от племето до племето, но обикновено се описват като огромни, люспести, подобни на дракони змии с рога и дълги зъби. Повсеместното разказване на рогови змийски истории в този регион е довело до някои хора да предположат, че са базирани на истинско животно (като някакъв вид изчезнал гигантски крокодил). Въпреки това, в местните американски митове и легенди, рогови змии обикновено са много свръхестествено по характер - притежаващи магически способности като промяна на формата, невидимост или хипнотични сили; даването на мощни лекарства на хората, които ги побеждават или им помагат; контролирайки бурите и времето, и така нататък - и са били почитани като богове или духовни същества в някои племена. И за разлика от други животни като крокодили и змии, рогови змии не са включени в обикновените индийски народни приказки за животинското царство. Така че е вероятно рогови змии винаги да се разглеждат като митологични духове, а не като животни, и че вярата в тях е просто много разпространена в източната част на страната. Всъщност митологията на рогата змия може да се проследи до предците на източните индиански племена като Hopewell, Mississippian и други могилни строителни цивилизации, тъй като стилизираните мотиви на змията са открити в техните земни работи и артефакти, които имат известна прилика с роговите змии на исторически индиански племена. Така че е вероятно рогови змии винаги да се разглеждат като митологични духове, а не като животни, и че вярата в тях е просто много разпространена в източната част на страната. Всъщност митологията на рогата змия може да се проследи до предците на източните индиански племена като Hopewell, Mississippian и други могилни строителни цивилизации, тъй като стилизираните мотиви на змията са открити в техните земни работи и артефакти, които имат известна прилика с роговите змии на исторически индиански племена. Така че е вероятно рогови змии винаги да се разглеждат като митологични духове, а не като животни, и че вярата в тях е просто много разпространена в източната част на страната. Всъщност митологията на рогата змия може да се проследи до предците на източните индиански племена като Hopewell, Mississippian и други могилни строителни цивилизации, тъй като стилизираните мотиви на змията са открити в техните земни работи и артефакти, които имат известна прилика с роговите змии на исторически индиански племена.
От Анунаки и Нибиру
Историята на държавните училища в САЩ игнорира шумерите, въпреки че те се приписват на всички аспекти на съвременната цивилизация, влияещи както на Египет, така и на Гърция.
Много от нибурийците, споменати в библейския Битие, тъй като Елохим, известен на шумерите като ануннаки, са били възпитани като богове в Месопотамия.
(Например в Битие 1:26 е написано: „Тогава Елохим (преведен като Бог) каза:„ Нека направим човека по нашия образ, по подобие на нашия ””)
Астронавтите от Ануннаки бяха родени от една планета, Нибиру. Според техните записи, вероятно използвайки спектроскопия, както днес правят учените, те намират злато на планетата Земя. Поради липса на атмосфера на Нибиру, техният цар Ану изпратил своя виден учен и първороден син Енки на космическа мисия на Земята, за да възстанови достатъчно злато, което можеше да се йонизира в слой от тяхната атмосфера, като щит от слънчева радиация. , Открити са златни мини на Ануннаки в Африка, а въглеродът е датиран. Добивните дейности се извършват точно в точното време и на място, което "Генетичното проучване на Ева" показва: генетичният произход на жените несъмнено е свързан с експлоатацията на злато в Енки. Мините на египетската кралица Шеба позвъняват?
Заключение -
Така че всичко това ни връща към едно и едно нещо.
Всички древни цивилизации говориха за предстоящата система. Чужденци или извънземни, системата е много реална и вече виждаме много промени в земята в резултат на системата.
Знаем, че това е система от кафяви джуджета и тя се нарича Nemesis, чиято външна най-голяма планета се нарича най-вече Nibiru The Planet Of The Crossing.
Знаем, че местоположението идва от юг чрез Марк Елкин (намерете го тук https://www.patreon.com/markelkin123 )
Също така знаем, че се случват промени FAST.
Вземи си сърцето и ума си ❤️🙏
Или както би казал Майк от цял свят, време е да „подготвите ума си и сърцето си за неизбежното, защото това ще бъде неизбежно”
Време е да бъдем подготвени ... помнете, страхът е много безполезен. Просто бъдете готови, а не уплашени.
Много любов и светлина в пътуването ви към намирането на истината
- Лора УелсНяма коментари:

Публикуване на коментар