Звездни Цивилизации

петък, 16 август 2019 г.

ЗАЩО  КИТАЙ  ИЗГРАЖДА  ГРАДОВЕ  - ПРИЗРАЦИ И ЗАКВО СЕ ПОДГОТВЯ


Защо в Китай изграждат празни градове-призраци
Като начало, някои странни факти за градовете:
  1. Построен в слабо населени и дори пустинни райони на страната;
  2. Преобладаващото количество се намира на континенталната част на Китай, като се избягва южната част;
  3. Общият брой на къщите е около 64 милиона, а годишно се изграждат над 20 града;
  4. Строителството се провежда от 2010 г., точно в момента, когато анализаторите на пазара на недвижими имоти казват, че стойността на недвижимите имоти е завишена до 70%;
  5. Конструкцията очевидно няма търговски характер.
призрачни градове в Китай защо изграждат  какво се прикрива.

Сега причините, поради които Китай строят градове  призраци.
Южната част на Китай ще бъде наводнена с течение на времето, по време на сценария на 7-мата от 10 стъпки на смяната на полюса. Например, Ханджоу е разположен на линията на разлома, а провинциите Гуанси и Гуангдонг на брега, които ще паднат след индо-австралийската плоча.

Прочетете повече за стъпки 7 от 10 в отделна статия.

 Призрачните градовете на китайските са построени далеч от земните пролуки, които се простират от хималайския хребет на изток до морето.

защо призрачни градове в Китай.

Заслужава да се отбележи, че градовете-призраци са разположени далеч от Индия, която ще потъне но  след смяната на полюса  индиискя океан ще се превърне в новия Южен полюс. И така, бъдещият  южен полюс ще бъде в индийският океан под  Индия  която ще потъне а северния полюс близо до  брега  на Бразилия.

Китайците разчитат на факта, че територията, заета от новите градове, ще получи климат, съпоставим с климата на Канада (което означава провинциите между Монголия и южното крайбрежие). Климатът ще даде възможност за земеделие и животновъдство.
Местоположението във вътрешността на континента ще избегне приливни вълни по време на смяната на полюсите, а също така ще остане недокоснато с увеличаване на морското равнище в продължение на няколко години след смяната на полюса.

Защо Китай изгражда градове-призраци.

Китайското правителство отдавна е наясно с приближаването на планетата Нибиру и смяната на полюсите, така че последните няколко десетилетия активно се подготвят за събитието. Китайските градове-призраци не са търговски проект бизнесът се нуждае от реклама, за да продава недвижими имоти, а тези градове не се рекламират. 
Освен това бизнесът в строителството на жилищни квартали не се интересува от изграждането на правителствени сгради и институции, които са в градовете-призраци.
призрачни градове в Китай.

Предприемачите, които живеят от продажбата на жилища, не строят в пустинни райони, където няма търсене, а свързват нови квартали със съществуващата инфраструктура.
Официалните медии все още се опитват да обяснят причините за появата и изграждането на призрачни градове в Китай, но вече знаете защо строителството е в ход.
Призрачен град в Китаи
Призрачни къщи в Китаи


Няма коментари:

Публикуване на коментар