Звездни Цивилизации

петък, 9 август 2019 г.РУСАЛКИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ НО ВСИЧКО СЕ ПРИКРИВА

Сигурно си спомняте за батискафа във водите около Гренландия,които заснеха минаваща русалка. Веднага “официалните“ учени и медии пуснаха слухове,че това са актьори. Когато се изплъзне някакво доказателство, веднага се пуска в ход пропагандата,че това е фалш.
Цялата история около русалките,които този екип изследва ,се обеснява в клипа. Клипа е възпроизведен по истинската история.
Всичко започва за тях, след масовите самоубийства на китове и делфини по крайбрежията.Екипа е работил тогава за НОАА. Разбират,че това е резултат от използването на свръхзвуково,подводно оръжие. Китовете,буквално излизат от водата,а сред тях и русалки.От ушите на китовете е течала кръв. Вътрешните органи на животните са били тотално повредени от свръхзвуковото оръжие.
Докато учените вземат проби,военните са работили върху нещо,което е било обградено с кутии,за да не се вижда.
Учените за успели да запишат сонограми на звуци,издавани от русалки.Както и самият изстрел от хиперзвуковото оръжие и как всичко живо под водата пищи.
Стари риболовци,от много отдавна са разправяли,че са намирани харпуни в телата на извадените риби.Харпуни,направени от кости,от човешка ръка,или тази на русалка.
И през 2005г. на бреговете на Южна Африка,се случва същото- плажа е покрит с трупове на китове и местните учени са направили същите подводни записи на свръхзвуково оръжие.
Учените правят разлика между звуците на китовете,делфините и русалките.
До този момент,учените разполагат само със звуково доказателство,че русалки съществуват.
Докато не биват извикани на кея на рибарите,където са намерени останки от русалка в акула. Акулата е имала прободни рани и те намират счупен връх на копие в една от раните.
(В клипа се разказва и за две момчета,които са били първи на плажа,при изхвърлените трупове на китовете и са заснели полужива русалка. Но военните принуждават родителите и децата да мълчат.)
Учените изследват останките от трупа,намерени в стомаха на акулата и бавно сглобяват пъзела. От останките на костите,сглобяват РЪКА. А до ръката,останалата част на копието,което пасва идеално с предварително намерения му връх. 
На 08.08.2005г федералните служби конфискували всичко от лаболаторията. 
Учените се завръщат във Вашингтон. Тогава получават резултатите от ДНК пробите на намереното същество. Лабораторията им отговаря,че пробите са толкова идентични с човешко ДНК,че най-вероятно взетите материали са замърсени с човешко ДНК при вземането. Така, случеят се потулва.
Останалите учени се примиряват,но един от тях-Брайън, продължава сам да търси подводната цивилизация на русалките. С надежда да им помогне.

https://www.youtube.com/watch?v=sQ2Wc71PGVI

https://www.youtube.com/watch?v=WLaORqFmwAk

Mis Bis Takovamtakovata

РУСАЛКИ. Открито е тяло
(MERMAIDS. The body found)
Вълнуващ филм на Discovery за човекоподобните същества, които живеят във водата. През 2005 г. учени в Южна Африка откриват останки от такова същество в тялото на уловена акула.
Учени говорят пред камера за пръв път.
Филмът е излъчен в САЩ през 2012 г.
Видео от 10 октомври 2013, озвучено на руски, 83 минути:
http://discovery.org.ua/118-rusalki-obnaruzheno-telo.html
Същият филм на английски, линк за част 1:
http://www.vbox7.com/play:0bed291eaf
Резюме:
През 2004 г. има  масово изхвърляне на китове по целия свят, включително на плажа на Вашингтон..
Д-р Браян Маккормик започва изследвания на масовите изхвърляния на китове и установява, че китовете най-вероятно са загинали вследствие на звукови удари, причинени при тестване на сонарни оръжия.
Още през 1997 г. е записан звук на същество, и този звук не прилича на звуците, издавани от делфини или други морски същества.
По-рано са намирали копия в телата на риби, уловени в открито море.
Така например, рибарят Hans Bauer, от Sassnitz, Германия, работил също в Бремерхафен, Балтийско море. Твърди, че са хващали риби, току-що убити, с копия в телата. Виждал такова нещо няколко пъти в живота си.
Заедно с Маккормик в изследванията участват д-р Paul Robertson (Пол Робъртсън), работил в Рибарската агенция NOAA Fisheries Department през периода 1996-2005 и Dr. Rebecca Davis (Ребека Дейвис), работила в NOAA Fisheries Dept. в периода 1999-2005.
Опитват се да установят дали тестовете на военните убиват китовете и други морски същества.
Южна Африка, 2005:
Dr. Gavin Dittmar, от Университета в Кейптаун, Южна Африка, директор на отдела за акустични изследвания в Центъра за изследване на морската биология разказва, че имат подводна антена и са открили същите звуци като американските колеги.
Южноафриканското изхвърляне на китове е най-голямото след вашингтонското. При аутопсията на китовете се виждат същите следи от звуково поражение. На звуковия запис явно се забелязвал “разговор” между виещите същества и делфините.
Юли 2005, Южна Африка:
Откриват бяла акула и вътре в нея същество от нов, неизвестен досега вид.
В Университета в Кейптаун изследват останките, намерени в акулата. Около 30% от тялото е запазено. Правят и ДНК анализ.
При рентгеновото изследване на плавника откриват кости, каквито няма при другите морски животни.
Установяват и дълги бедрени кости, което също не е типично за морските животни.
Съществото е достатъчно умно, за да общува с делфините.
Dr. Stephen Pearsall, от Институцията Смитсон, специалист по биомеханика:
Той открива, че съществото, намерено в акулата, някога е ходело на два крака, съдейки по конструкцията на костите на таза. Има само едно същество, което ходи изправено на два крака...
Dr. Stephen Pearsall: Аз не се съмнявам, че това беше хуманоидно същество, с което имаме общи предци...
Д-р Пол Робъртсън: Откритието, че това същество някога е ходело изправено на два крака, че е било едно от нас, това измени всичко!...
А това е обработена кост, рязали са я на ръка. Това е оръдие за ловуване!
Пол си спомня историите, разказвани от рибари, за намерени риби, уловени убити в открития океан.
Значи това е същество, което прави оръдия за улов на риба. Знаещо как да обезоръжи скат и да убива риби с неговата опашка. Значи тези ловци са разумни. Но как са успели да преживеят редом с най-страшните хищници в океана?
Тялото беше важна антропологична находка! Може би най-важната в най-новата история на човечеството! Разумно същество, произвеждащо оръдия за лов, с ръце с пет пръста, еволюционирало от примат, който е ходел на два крака. Съществото вероятно е част от семейното дърво на човека.
Dr. Leanne Visser (д-р Леане Висър), Witwatersrand University, антрополог-криминалист от Отдела за еволюция на човека:
Съществото явно е било с големи очи. Те са необходими на животни, живеещи в тъмнина. На черепа имаше костен гребен. Такива гребени са имали някои наши предци, но няма при съвременния човек. Среща се при приматите и ранните ни предци.
Съществото явно е било с уникални акустични способности.
На челото е открит отвор, който при делфините отговаря за ехолокацията. Той се използва не за дишане, а за предаване на звук. Явно това същество е издавало тези звуци, този “вой”, който не е могъл да бъде идентифициран.
Ехолокацията е вид биосонар, способност да се издават високочестотни звуци, които се отразяват в околните предмети и това служи за ориентация на животното.
Д-р Пол Робъртсън: Вече нямахме никакво съмнение, че това е съществото, което издава звуците, записани през 1997, 2004 г. във Вашингтон и на записите в Южна Африка. То разговаря с делфините.
Ние намерихме същество от приказките. Това, което бяхме намерили, беше русалка.
Но как това същество е могло да се крие толкова дълго време? И сега се сещам, че през последните 10 години са открити гигантски морски животни от семейството на китовете, които досега не са били описвани.
Но съществото, което ние открихме, вече се е появявало в различни записи. Разказите на моряци от цял свят. Описвали са ги гръцките моряци, и викингите, и китайците. Има записи в средновековните ръкописи - виждали са ги да плуват сред китовете. В истории на народите от цял свят се описва едно и също митично същество. За русалки са споменавали и Христофор Колумб, и Хенри Хъдсън, които са виждали човекообразни същества и с опашки във формата на весло.
Август 2005, Кейптаун, Южна Африка. Полицията конфискува всичко – тялото, лабораторните изследвания и всичко останало. Явно по поръчка на американските военни, които експериментират със сонарни оръжия. Браян Маккормик и всички други учени са потресени. Но останали аудио записите на “воя” на тези същества.
Д-р Пол Робъртсън: Ние се върнахме в САЩ в състояние на шок!.. Протестирахме пред американското и южноафриканското правителство... От Южна Африка ни изпратиха резултатите от ДНК анализа, който показва, че ДНК на съществото прилича на човешката ДНК... А южноафриканските учени заявили, че ДНК на съществото е смесена с човешката ДНК... Полицията унищожила образците... Те зачеркнали това същество от историята, сякаш то не съществува! Защо те защитават тестването на сонарното оръжие?...
Открихме момчетата, които бяха направили първите заявления при откриването на мъртвите китове на плажа на Вашингтон. Едното момче нарисува това, което беше видяло. Картинките съвпаднаха. Момчето беше видяло същото същество...
68 минута: Момчето ни показа и видео, записано на неговия мобилен телефон...
(На видеото ясно се вижда, че на плажа лежи тяло с ръка с пет пръста и с ципи между тях. В един момент съществото се изправя и се нахвърля върху момчето, което побягва. За момент се вижда и лицето на това същество, което определено прилича на човек...)
Д-р Пол Робъртсън: Ние искахме да установим контакт с тези същества...
Отправят се с кораб и записват звуците, стараейки се да открият тези същества по звуците. Но военните ги наблюдават и взимат записите.
Скоро след това Браян Маккормик, Пол Робъртсън и Ребека Дейвис напускат работа. Браян продължава да търси тези същества. Пол се съмнява, че може да им помогне.
Пол: Ние не умеем да съществуваме заедно с други същества. Моята цел е да заставя военните да прекратят тестването на сонарите. Надявам се, че русалките ще успеят да се скрият. Аз не искам да ги търся, защото те не искат да бъдат открити.
4 април 2004, крайбрежието на Вашингтон. Русалките се движат заедно с китовете на север. Китовете ги защитават от косатките и акулите. Дълбоките води на океана са тяхното последно убежище. Но сега и тук не могат да се спасят. Китовете не могат да ги опазят от новите заплахи. Те плуват в северозападната част на Тихия океан, но там са корабите на американския военноморски флот.
Д-р Ребека Дейвис: Ние знаехме, че тези същества биват изхвърляни на брега заедно с китовете.
Анонимен участник във военните експерименти разказва:
За пръв път сонарното оръжие се проверяваше близо до Вашингтон. Това беше катастрофа. Две момчета видели нещо на брега и разказали за това. Военните ги принудиха да си променят заявлението и момчетата замълчали.
Аз знаех какво са разказали момчетата... Как ще реагират хората, когато разберат, че ние убиваме същества от вид, родствен на човека? Ако хората узнаят за това същество, би имало голям скандал....
Повече не ги намирахме живи, поне докато аз служех във флота... Съществото, което взехме от плажа на щата Вашингтон, умря през 2007 г. Надявам се, че моят разказ ще защити тези от тях, които все още са оцелели...
Те не просто общуваха с китовете, те мигрираха с тях.
Видео от 2005 г., заснето на Адриатическото крайбрежие – в мрежата рибари са хванали същество, вижда се ръка с пет пръста и ципи между тях...
55-та минута: Египет. В днешно време са открити пещери, които някога са били под водата. На стените на пещерите има рисунки. Може би това са най-древните образи, нарисувани от човек. Виждат се човекоподобни същества с опашки като на риби, плаващи след риби, с копия и с мрежи в ръце.
Dr. Rodney Webster, от Университета на Южна Флорида, специалист по акустика:
Слушам отново и отново тези аудио записи. Единственото същество, което притежава такъв сложен език, е човекът...
Преди 150 000 години кафявата мечка е отишла във водата и се е превърнала в бялата полярна мечка, която може да плува под водата.
Хипотеза:
Преди около 6,5 милиона години група от нашите предци постепенно се е приспособила да живее във водата.
Преди 6 милиона години водните примати са се адаптирали към новия си свят.
Преди 4,5 милиона години: приматите излизат в открито море. Общуват с делфините, заедно с тях ловуват.
Преди 1,6 милиона години: примати живеят във водата, Северна Америка.
Преди 100 000 години, в Индийския океан: съществата и делфините се викат едни други за лов.
Преди 150 години, в южната част на Тихия океан. Изчезващият вид се бори за съществуването си.

Още едно видео:
Гренландия, 6 март 2013, 3:47 минути:
http://animal.discovery.com/…/camera-captures-mermaid-on-di…

Също сегашните  излизания на брега на китове и делфини по голямата си част са зареди промените в магнитното поле на земята - Физическото движение на полюсите винаги започва с движение на магнитните полюси. Науката сега знае, че магнитното поле на Земята е по-слабо отколкото преди 2 000 г., и преди 500 г. е започнал драматичен срив в магнитното поле, и то става все по-нестабилно. Преди 40 год. магнитното поле е започнало толкова да се променя, че магнитните линии, които за толкова дълъг период от време са били фиксирани, са започнали да блуждаят.

В резултат на това китовете, които използваха тези линии, започнаха да излизат на сушата, нещо, което преди това не се беше случвало. Магнитните линии се изместиха драматично от местоположението си. Никой до момента не е наблюдавал такива промени.

След това птиците започнаха да кацат на такива места, на които преди не бяха кацали в прелетните си пътища. И пак поради промяната на земните магнитни линии... А те се променят, понеже магнитните полета стават все по-слаби и по-слаби. През 1990 г. самолетните карти на света трябваше да бъдат променени навсякъде. Старите просто не бяха верни.

Днес магнитните линии са толкова нестабилни, че магнитните карти трябва да бъдат променяни всеки път, когато самолетите се приземяват, за да е сигурно, че навигационните им системи ще работят напълно.

През 2003 г. имаше телев. предаване, в което учените започнаха да говорят за възможността за движение на полюсите. Те заявиха, че това предстои в близко бъдеще... И предаването беше прекъснато!

Преди по-малко от 2 год. в интернет световни учени от цял свят, които наблюдаваха магнитните полета, започнаха да предупреждават за развитието на този процес. Само 11 дни след това правителството спря сайта и им забрани да говорят, вероятно защото се страхуваха от това, че хората ще осъзнаят положението.

Това, което учените казаха бе, че се наблюдават толкова много аномалии на земного магнитно поле, че те вярват, че след 25 год. магнитните полета не само ще се придвижат, но ще сменят полярността си, което значи, че северният полюс ще стане южен и обратно.

Преди 9 месеца учените отправиха в интернет още по-тревожно предупреждение. Те заявиха, че аномалиите се увеличават толкова драматично, че те очакват всеки момент смяна на полюсите.

Това, което учените знаят като факт, е, че преди 13 000 г. е имало физическо преместване на полюсите, които преди това са били точно на обратно, точно в края на такъв цикъл, в който се намираме в момента. Те вярват, че Хъдсън бей (вътрешно море в Канада) някога е бил на мястото на Северния полюс, преди полюсите да се преместят.

Излизане на китове и делфини по плажовете по света и тяхната смърт там е  и зареди промените в магнитното поле на земята, те следват силовите линии но вече се променят там където трябва да е вода сега е плаж, рибите които умират по океани и реки е зареди изтичането на подземни газове земните недра като метана и отравя водните обитатели също и арсен изтича .То ясно че елита използва на места звукови оръжия под вода но това не световен мащаб умирането на китове зареди магнитното поле дори насекомите са объркани.Елита ползва звукови оръжия но зареди подводните цивилизации като русалките иска да ги залови, още преди години моряци са виждали русалки дори са ги хващали дори морски чудовища са били виждани но всичко се прикрива. Момента подземните подводни недра се загряват , там океана на дъното кипи и ври, това ще накара различни създания дали русалки дали морски чудовища да излязат по нагоре към повърхноста на водата. Виждани са русалки плуващи даже с делфини и елита ползва звукови оръжия да ги залови но масовата смърт на китове, и делфини не зареди звуковите оръжия станали на отделни места а зареди магнитното поле коета все повече отслабва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар