Звездни Цивилизации

събота, 3 август 2019 г.

5 вълни  на енергиия

 бележки и актуализация с MFATW COT - бележки 16 май -
"Юпитер сблъсък" показва данни, че някои от вълните на енергия, които идват от двоичната система ще удари Юпитер. Може да има отломки, летящи от Юпитер и към Земята (не съм сигурен дали ще удари или не)
Данните показват прогнозната дата на въздействието на сблъсъка на Юпитер като 28 март 2021 година
(Също така интересно, това се случва да бъде Пасха 2021 и Цветница в 2021).
Но датата на въздействие на Юпитер може да се промени, когато влязат повече данни и наблюдения. (Научните наблюдения се променят и оценките и изчисленията се променят)
Когато нещата се доближават, те ускоряват, така че става по-бързо и изчисленията я слагат по-бързо. Тъй като те се приближават, те стават по-бързи.
Това означава, че много изчисления са малко по-къси от това, което мислим сега.
Юпитер балансира гравитационното привличане на астероидния пояс. Ако нещо безпокои Юпитер, ще играе голяма роля в разрушаването на всичко. Юпитер ще бъде ударен с тези импулси повече от веднъж.
Това ще дебалансира гравитационното привличане на всички централни сили. Така че това ще накара планетите да стрелят от орбита малко.
Всяко нарушаване на електромагнетизма и гравитационното привличане на самия Юпитер ще доведе до големи последици.
Всяко прекъсване В гравитационното привличане хвърля слънчевата система
Юпитер е вратарят. Без Юпитер всеки ден ще бъдем ударени от всичко, което идва. Юпитер е толкова тежък и масивен, че привлича много от онова, което идва във вътрешната слънчева система. Повечето от тези боклуци и отломките се държат на място. Ако има промяна В Юпитер тя ще се откаже от всички тези боклуци и отломки и ще ги хвърли навсякъде.
Също така, нашата орбита няма да остане същата.
Говорихме и за колебание на земната ротация.
Слънцето
Гледахме слънцето, тъй като показва ефекти от тези вълни на енергия.
нещо друго, за което да следим слънцето.
Хората са запознати с CMEs и Solar Flares, но не толкова с пръстените.
Те вероятно ще трябва да намерят терминология за този тип събития ... пръстен избухна на слънце .. като голям пръстен избухна почти като слънчева светкавица. Слънчевата светкавица може би. Дори чух думата слънчева микронова. Сега, когато видите тези пръстенови избухвания, това означава, че в тези космически лъчи и импулси има специфичен заряд, който идва в нашата слънчева система.
Налице е истинска голяма химическа промяна, която се случва на слънце в реакция на тези екзотични частици. (Запомни яркостта и ужилването на колко е горещо слънцето)
Добре, с Юпитер, тези бележки по-горе бяха излъчени и направени на 16 май, 2019 година
Искам да прочета нещо, което излезе на 20-ти
НАСА счупи това на 20 май .. 4 дни след записа и тези бележки.
НАСА - 20 май - НАСА Юнон открива промени в магнитното поле на Юпитер
Също така, космическото време - „астрономи-аматьори наблюдават странен феномен на ръба на Голямото червено петно ​​на Юпитер (GRS). Гигантската буря изглежда се разпада. "Не съм виждал това преди в 17-годишната ми работа с образите на Юпитер", съобщава ветеранският наблюдател Антъни Уесли от Австралия, който е заснел потока газ, отделящ се от GRS на 19 май.
19 май, 3 дни след предаването за промени в Юпитер.
22 май - Актуализация на космическото време - ALERT! ВЕЛИКАТА ЧЕРВЕНА МЕСТА се разрушава: Голямото червено петно ​​на Юпитер (GRS) и той съобщава, че гигантската буря е "силно изкривена". Това следва множество наблюдения от астрономи-аматьори на ленти за газ, които се отделят от GRS. "Изглежда, че процесът, който се провежда там, нараства значително по интензивност,"
Аз също имам пост, който искам да отбележа тук с тези бележки. Тя ще бъде в коментарите по-долу. Аз публикувах това през 2015 г., защото беше привлякло вниманието ми .. Почувствах се като че ли е предсказуемо програмиране по някаква причина ... Беше на филм на Спонджбоб. Да, този с делфините от илюминатите. но Все пак аз наистина го чувствах в червата ми, когато го видях, така че го публикувах .. сега има повече смисъл .. Почти прилича на пулс на енергия, удряйки Юпитер .. Той хвърля отломки навсякъде. Просто нещо, което да се отбележи .. Проверете най-добрите коментари на оригиналния пост тук по-долу за снимки на 2015 пост на това.
Също така искам да отбележа, че не съм настройка за дата.
Майк много ясно посочи, че наблюденията и данните променят датите. Датата вероятно ще промени по-близките тези импулси, затова не се затваряйте на тази дата.
- Бележки за Лора Уелс 📝

Няма коментари:

Публикуване на коментар