Звездни Цивилизации

понеделник, 26 август 2019 г.


МАГМАТА ПОД ЯПОНИЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ИЗДИГА  КЪМ ПОВЪРХНОСТТА

„Знам, че много хора, които виждат това, със сигурност щяха да следват моите постове за земетресенията в зоната, които се случват по японския хребет.
Трябва да натисна активността - коритото на зоните, конвергентната плоча е основно тенджера под налягане. Това е буквално  са две плочи, които се притискат един срещу друга в  границата на чинията, която носи тежестта на Тихия океан (най-големият океан на земята) на огнен пръстен (който е напълно свързан с камерата на магмата) и вероятно 100 милиона души в Япония  живеят под  възникващ натиск на субдукция.
Сеизмичната активност е буквално прозрачна, скрита като нищо, но прозрачна за онези, които изучават сеизмологията / вулканологията, точно като геологичното движение на Риджрест (което е вулканично движение).
Виждате ли, проблемът, който имаме в момента е, че хората се хранят с лъжичка „комфорт“ за ситуация без паника. USGS (USBS) буквално променят данните, размазват, показанията на сеизмометъра, крият показания, омаловажават действителното повишаване на магмата / проникване на магма / деформация на земята / отчитане на сяра / показания на РН.


Искам да кажа, не мога да кажа на хората да се измъкнат от тези райони, без да звуча като теоретик на конспирация за  страха, нали?
Но това, което мога да направя, е да кажа на всички хора, които ме следват или слушат / четат моите постове, че магмата се издига.
Тихоокеанската камера на магма (която е гигантска) расте. (О, не се притеснявайте, те ще ви кажат, че нашите реакции на плазменото ядро ​​нямат нищо общо с налягането под чиниите)
Фазата на разширяване на ядрото е буквално непрекъсната, оттук и вулканична / сеизмична активност, особено когато достигнахме предната ни посока.
Всичко, което можем да направим, е да ви покажем защо / как това се случва.


Марк ЕлкинНяма коментари:

Публикуване на коментар