Звездни Цивилизации

четвъртък, 22 август 2019 г.

Симулаторните лупи на НАСА

Сега, когато покрихме гигантските симулаторни лещи, които НАСА произвежда и техните потенциални приложения (намигване) намират приложение прикриване на масивни предмети в широк спектър от ъгли на видимост ...
Сега да поговорим за това как те биха могли да бъдат (вероятно) най-евтиното оръжие за масово унищожение, замисляно някога.

Представете си с големите симулаторни лупи на НАСА като ги насочат дадено място на земята  какво причиняват освен горски пожари могат  да стопят и  метал.

вижте клипа -

https://youtu.be/i_8cynWnAw8

Fresnel обектив = насочено енергийно оръжие (известен още като DEW)
Така че разкажете ми отново за онези "диви" пожари ... Архимед за пръв път използва "лъча на смъртта" по време на обсадата на Сиракуза през 212 г. пр.н.е. Това е само първото, което знаем за „официално“. Под Слънцето няма нищо ново.
Fresnel обектив = насочено енергийно оръжие (известен още като DEW)
Така че разкажете ми отново за онези "диви" пожари ... Архимед за пръв път използва "лъча на смъртта" по време на обсадата на Сиракуза през 212 г. пр.н.е. Това е само първото, което знаем за „официално“. Под Слънцето няма нищо ново.

Слънчевите симулаторни лупи на НАСА наричани още и Фалшиво слънце също могат да причинят пожари на Земята, но те също служат да скрият Нибиру в блясъка в силните  бели лъчи на симулаторна лупа. Но има и друго нашето слънце стана бяло джудже и по горещо.
Какво е "Слънце"?

Вече е въведен термина "слънчево изгаряне". "Времето през деня вече няма да има защита от увреждане от слънцето". Както със сигурност сте забелязали, слънцето на вашата кожа изгаря след няколко минути на излагане, което прави кожата ви да се чувства като огън или готвене. Например, докато шофирате колата си с ръката си, застанала на прозореца за кратки периоди, преживявахте ли силни усещания за парене от слънцето на ръката. Хора които са с ниски вибрации и замърсени ще изпитват по силно изгарянето на слънцето а други с чисти мисли с по висока вибрация на енергия и духовно пробудени слънцето само ще ги затопля без да ги изгаря а телата им вече започват да стават не толкова плътни.

Моето определение за "слънчево изгаряне":

Слънце - изгаряне на тялото (изгаряне на жива тъкан), то причинява (горски огньове), растения (зреенето е прекалено рано или короните на дърветата се превръщат в кафяво и т.н.), причинени от слънцето. Слънцето не е нормално; Това е "ново нещо слънцето е много ярко и по силно грее.
Една страна елита използва симулатори изкуствени слънца с лупи да нагряват земята по силно но от друга слънцето се събужда и започва масово да изригва.

Що се отнася до слънчевите изгаряния и дивите пожари, особено там, където са налице върхови условия на суша, тревата по бързо съхне от обикновено всичко изгаря по бързо, дъжд валял преди няколко минути земята започва много бързо да съхне, зимата когато грее слънце снега по бързо се топи всичко се променя

Някои ефекти от "слънчево изгаряне"
През юни 2017 г. мъж в Единбург, Шотландия, получи изгаряния от второ ниво от излагане на слънце . Грег Бини, който е сравнително одран, казва, че е склонен да гори, но това е най-лошото, което някога е имал. (Само за ваша информация на Шотландия средните темпове - като цяло средната дневна температура е 13 ° C ( 55 ° F ), а следобед калява в крайна сметка се изкачи до 17 ° C ( 63 ° F ) до края на деня.)
Фермер в Илинойс съобщи, че много от приятелите му коментират колко необичайно ярко е слънцето това лято (1 юли 2003 г.). Той също така забеляза, въпреки сравнително хладния вегетационен период, културите бяха доста напреднали през годината.
Един мъж в северната част на Юта коментира (3 юли 2003 г.), черешката култура отлежава около две седмици по-рано и след голям дъжд те избухват. Той каза, че земеделските стопани там никога не са виждали нещо подобно.
Какво внезапно засегна слънцето?

Отговор: Немезида, която се връща заедно със своите 7 планети по голямата е Син Качин още наречена Нибиру те навлизат в нашата Слънчева система.

Оттогава Колкото по близо са толкова повече, яркостта на слънцето се е увеличила, Имаме две слънца които си взаимодеистват взаимно нашето усеща гравитационно приближаването на другото и изригва по често и по силно , също се променя и верижната реакция на нашето слънце. Някои пророци които имат контакт с извънземни цивилизации казват че нашето слънце ще стане синкаво - бяло след промените. Да то се променя То ще смени и своите полюси и както е казано от древните народи ще имаме 3 дни мрак на Земята преди отново да светне с нови енергийни честоти.

Някога можехме да погледнем на слънцето за няколко секунди и да видим жълто слънце. Сега е трудно дори да погледнете в посока към слънцето, поради увеличаване на дифузната яркост. Това наистина боли очите. Това слънчево слънце е забелязано за пръв път през 2003 г., когато Немезида по силно започна да влияе на слънчева ни система особено на Земята и след време и на нашето Слънце.

Отблъскваща сила - силата, която действа между телата като електрически заряд или магнитна полярност, склонна да ги отделя двете слънца си взаимодеистват едно спрямо друго

Опашката на Немезида се състои от милиони астероиди и комети както и червен оксид прах всичко това ни наближава. Небето ни особено сутрин и вечер става розово или червеникаво железният оксид покрива небесата и както е казано от древността небето ще стане кърваво червено а водните извори на Земята ще придобият цвят на кръв.

Инуитските старейшини заявяват: "Слънцето се издига на различна позиция сега, не на мястото, където преди това е било . Те също имат по-дълга дневна светлина за лов; Слънцето е много по-високо от преди; И се затопля много по-бързо. "


Нашето слънцето преминава през преход.

Това не е слънцето, което се нагорещява, това са частиците, които се обвиват около слънцето или преминават през слънцето, което ще има природен синтез чрез йонизационния процес ... това супер нагрява частиците, които бомбардират слънцето и след това нажежените частици хвърлени на земята през слънчевия вятър, което разбира се, изглежда, сякаш слънцето е по-горещо, но в действителност това е процесът на взаимодействие на частиците и самите частици са супер нагрявани, поради което имаме тежки геомагнитни бури и лилави бури, които е плазмените реакции в нашата атмосфера.

Така че самото слънце всъщност се източва от неговата енергия от частиците, идващи от двойния близнак / кафяво джудже втори слънчев вятър, което създава огромните коронарни отвори, което води до огромни CME.

Коронарните дупки ще продължат да се увеличават по размер, колкото по-близо става системата в близост до нашето слънце, като магнитите, които имат битка, но в същото време имат сблъсък на частици.

Кафявото джудже е по-малко от нашето слънце, но е много плътно, затова магнитната сила е много по силна и влияе на полярността на земята всеки път, когато го предаваме на нормалната ни орбитална пътека всяка година, естествено Северният ни полюс се насочва към всеки път, когато го предаваме, естествено се опитваме да го магнетично отблъснем от нас (магнитно отблъскване), това от своя страна причинява по-тежко земно колебание, което се влошава всяка година, защото всяка година кафявото джудже се приближава до земната близост.

Това причинява всички аномалии на лудото време, които виждаме сега и които постепенно се влошават през последните 15-20 години, изместване на полярността.

Атмосферните пресования на земята от бомбардирането на частици имат същите ефекти, частиците имат плазмена реакция със земното ядро, което се загрява отвътре навън, което предизвиква налягане под нашите земни сеизмични плочи, което след това предизвикват огромно налягане и натиск / земетресения / повишаване на температурата на морето / намаление на ледовете / масово умъртвяване на риби като изтича метан от подводните недра / вулканични изригвания / екстремни климатични промени земни пукнатини и движения на земните пластове по планетата ни.


Искам да отделя момент и да разгледам някои по-стари публикации за променящото се слънце.
Забелязвате ли, че слънцето е много по-ярко и много по-горещо? Слънцето се променя ..
Ето какво се случва ..
Тъй като нашата Binary Star се приближава, тя се зарежда чрез теглене
хелий и водород от слънцето и тъй като е изсмукан от слънцето за зареждане на другата звезда, слънцето става по-ярко и горещо ..
ще премине в много ярък бял оттенък.
Слънцето използва да бъде жълто, но сега се превръща в бял цвят.
Слънцето също изгаря много по-зле. Ужилва кожата. На места, където земният щит отслабва най-много, някои хора дори съобщават за изгаряния в рамките на 10 или 20 минути след като са на слънце. Някои от тях са споделили снимки на мехури, изгаряния и рани от слънцето.

Просто попитайте старейшините си какви промени забелязват със слънцето, сравнявайки го, когато са били по-млади.

Така че, когато имате 2 звезди, Когато слънцето спре това е синтез от комбиниране на водород Адамс, той започва да гори кислород и въглерод, което го прави бяло джудже.
Ето какво се случва, когато се върне от системата си близнак. Тази студена звезда започва да привлича хелий и водород от придружителната звезда. Така той ефективно зарежда гориво и прави придружителната звезда много по-тежка.
Нашето слънце реагира на нещо друго, влизащо в него. Тази звезда може да е далеч и все още да предизвика нашето слънце да реагира.

Как да забележите това -

Ужилването и горещината на слънцето стават все по-силни и в крайна сметка на някои места почти непоносими. (Да, блистери до няколко минути на места) (отслабен щит)
(Откр. 16) И четвъртият ангел изля чашата си върху слънцето и му беше дадена сила да оголи хората с огън.
И хората бяха изгорени с голяма жега и хулят името на Бог)

Цветът на слънцето става бял (както го прави вече), няма повече жълто слънце ...
стават по-ярко бели и дори не могат да погледнат слънцето, защото става толкова ярко бяло ..

Също така засиленото космическо излъчване и UVC достига нивото на земята
(Увеличаващата се космическа радиация е както от нашето слънце, така и от бинарното джудже)
Новият вид космическа радиация (екзотични частици) е от бинарното джудже.

Смяната на слънцето ...
Наблюдението на слънцето ще ни каже много за случващото се и познаването на етапите на джуджетата.
Като жълто слънце, което се превръща в бяло джудже.
(Много по-горещо, по-светло и бяло)
Случва се. Това двоично джудже се зарежда, докато се приближава.

- Лора Уелс


НАСА  скрива Нибиру чрез симулаторни лупи в  блясъка на бялото ни слънце, но  с тези лупи  също могат да се  създават и пожари на Земята.

Няма коментари:

Публикуване на коментар