Звездни Цивилизации

неделя, 10 април 2016 г.

КРИСТАЛНИТЕ      ХОРАКристалните хора превъзхождат останалите с духовност и космически универсални концепции, с които са запознати. Те са по-близо до Бога, отколкото всички други личности. Те са канали на Божественото и духовното, които живеят в тази физическа реалност. Кристалите отразяват най-високите вибрации на енергията: Бялата светлина всъщност не е цвят. Това е квинтесенцията на всички цветове на дъгата, или всички комбинирани цветове. Кристалните аури са ясни и са известни като „аура хамелеони”. Както хамелеоните, техните аури ще променят цветовете си, за да съответстват на аурата на тези хора, с които осъществяват контакт. Те приемат характеристиките, моделите на поведението, емоциите и мислите на аура цвета, с който осъществяват контакт. Силата на кристалните е, че могат бързо да се разбират с почти всички. Въпреки това несъответствието в поведението на кристалните може да обърка хората. Една минута кристалните мислят и се държат като Зелените, а малко по-късно, те могат да приличат повече на сините. Колкото повече се свързват към другите, толкова повече се променя личността им. Тъй като кристалните са склонни да приемат цветовете на другите аури, понякога хората могат да се чувстват енергийно източени, когато са в тяхно присъствие. Когато са силни, кристалните могат да бъдат ясен проводник или канал за лечебна енергия. Като естествени лечители кристалните могат да помогнат на хората да изчистят блокажи, като по този начин дават възможност естествените лечебни процеси да се осъществят.
Взаимоотношения и интимност
Кристалите са чупливи и чувствителни същества. Те се нуждаят от свое специално място много повече от социалния живот или близките отношения. Те позволяват само на близки приятели, партньори или съдружници да станат емоционално и дори физически близки с тях. Тези хора прилагат помощ и изцеление, но това не означава, че са отворени за интимни връзки. Кристалите са предимно единаци, защото тяхната вътрешна връзка с Бога е достатъчна само по себе си. Никой не може да се конкурира с Бога като източник на вдъхновение и спокойствие. Кристалите са внимателни и често избират консервативен подход към връзките си. Те носят мир и духовна сила на партньора си. Те знаят, че трябва да се стремят да създадат спокойна среда около тях и го правят.
Работа и финанси
Правенето на пари не е основен въпрос за Кристалните личности. Те може да съществуват на физически план, но живеят повечето време в духовния им свят. Това е добра идея, за да други да се справят с финансовите въпроси. Кристалите управляват паричните средства внимателно, защото за тях те представляват сигурността. Те много рядко поемат рискове и се опитват да поддържат лесен и опростен начин на живот. В работни ситуации тези хора предпочитат малки групи или да работят сами. Това им дава възможност да се концентрират. Големите тълпи ги смущаващават, нарушават равновесието им и не им позволяват да останат в контакт със своите ясни, трансцедентни енергии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар