ПОЛЕЗНАТА ХРАНА
Храненето със суровини плодове и заленчуци прокарва светлината през храносмилателната система и най - важното, през тъмнината на червения тракт - растенията действат в клетките ви като носители на светлина, които попълват жизнената сила във вас.
Най - съществените химически вещества, необходими за идеалното функциониране на тялото, но и за отварянето на епифизната жлеза, се намират главно в суровите плодове и зеленчуци, зърнените култури, ядките и семената.
Ето няколко полезни съвета за диетата ни.
- Елиминирайте мъртвата животинска плът от хранителния си режим.
- Отстранете изкуствените оцветители, аромати, синтетичните хранителни вещества и синтетичните витамини.
- Избирайте пълнозърнестите, непреработени, естествени храни от дъното на хранителната верига, плодове, зеленчуци.
- Направете редикална промяна в методите си за приготвяне на храна, като включите 60 - 70 % неготвени зеленчуци и плодове, най - добре откъснати направо от дървото или от растителния източник.
- Не използвайте микровълновите фурни, в който и да е аспект на храненето си.
- Стремете се към екологично отглеждани продукти или по - добре сами ги отглеждайте. Растенията откликват на сърцето с още повече светлина - всички живи същества разцъфват от любовта.
- Включете в диетата си семена, бобови култури и целулоза.
- Благославяйте храните, които поемате и ги ограждайте със светлина.
- Силициевият двуокис може да неутрализира някои от замърсителите, които се намират в питейната ви вода. поставете парче кварц в стъклено шише и съхранявайте в него филтрираната вода една нощ преди да я пиете.
Знайте, че ядките, семената и бобовите култури са най - малко обработваните и променяни химически от всички храни.
Пестицидите, използвани в масовото производство на плодове и зеленчуци, натрупват токсини в тялото и донякъде неутрализират ползата от яденето им. Ако храната се харесва на насекомите, най - вероятно е здравословна и за вас, затова не се тревожете, ако няколко малки създания искат да поделят с вас едно листо маруля или ябълка. Присъствието им е знак, че храната е чиста от токсични пестициди и отпадъчни вещества.
Яденето на месо от клонирани животни, от което ви дели само една крачка, ще породи усложнени генетични мутации в телата ви и може да бъдете сигурни, че ще ви прикове допълнително към земната плътност. Мъртвото месо, най- тъмната храна, очевидно запушва храносмилателната ви система, затова ви предлагаме да го елеминирате. Щом прозрете, че плътността му пречи на работата ви върху светлинното тяло, сигурно ще откриете, че желанието ви за месо е изчезнало. Мнозина от вас вече са забелязали нарастваща липса на интерес към месото.
На мястото на епохата на Реинкарнацията, когато безсмъртната душа се преселваше от едно тяло в друго, дойде епохата на Безсмъртието. Цикълът на превъплъщенията завършва и в резултат от Космичната Мутация, която започна през декември 1990 година, тялото на човека ще стане безсмъртно, също като душата му. Трансмутацията (а по-нататък и трансплантацията, и енергобиозата) - е много сложен физиологичен процес, протичащ на ниво клетки. В човешкия организъм ще протекат изменения, които ще доведат тялото до ново състояние и ще му позволят да премине на енергия от Космоса. Поради това пренастройване на организма, потребността от храна постепенно ще намалява, а след това съвсем ще изчезне. Последното е свързано с това, че всички източници на енергия на планетата (храна, вода, въздух) са екологично замърсени и спасението на човечеството ще се заключава в това, че хората постепенно ще се откажат от тези неща. Първо на Земята ще се проведе Космична Мутация, след което в клетките на тялото ще бъде заложен код с програмата на човешкия вид от шестата цивилизация, която ще смени петата цивилизация, завършваща своето съществуване. Новата шеста цивилизация е по-съвършена, хармоничното й развитие е определено от Създателя на Вселената. Времето на новата цивилизация е настъпило. Вие се явявате нейното начало. Новата цивилизация ще засели просторите на Земята и Вселената. Вие сами ще можете да се убедите в това, ако поискате.
Няма коментари:
Публикуване на коментар