Звездни Цивилизации

вторник, 6 декември 2016 г.

 Немезида идва и влачи със себе си Нибиро
 Немезида кафяво джудже около което се върти планетата НибироГравитационното влияние, ще е по-скоро върху Земята, а електрическото влияние, ще дойде от железния прах идващ от Немезида. Попадайки в атмосферата, той ще се наелектризира при триенето и ще се натрупат огромни заряди от статично електричество. Сигурно ще падат толкова мощни мълнии, че ще цепят сградите, ще ровят земята. Железния прах, който е йонизиран, ще направи различни видове съединения.
Въздуха, ще е отровен. Попадайки във водата, ще я отрови (не случайно баба Ванга е казвала, че ще дойде време водата да я събираме в буркани);) В някои исторически предания от последното минаване се казва, че когато въздуха стане червен, трябва да покрием всичко от себе си много дебело, та дори и носът си, защото въздухът, ще отравя и разяжда и да се скрием под земята;)


Забравихте да кажете в интервюто по радиото, но на вярно е нямало време: трябва да се уплътнят и изолират, когато атмосферата почервенее всички врати, прозорци и други отвори на сградите в които сте избрали да оцелявате през тези дни. Та дори и вътрешните трябва да се покрият с финни материи, които да улавят праха. Трябва да се избере вътрешно помещение (желателно да е на приземен, или подземен етаж) в което да се живее през тези дни. Всички външни помещения трябва да са добре изолирани, за да акумулират прахта, която ще влезе все пак от вън в тях. Всичко от първа необходимост: Храна, вода, дрехи, кибрит/запалки, газови котлони, одяла, медицински принадлежности, свещи, противогази (желателно е да имат клиноптилоид, шунгит и медицински въглен за пречистване на водата) .

1 коментар: