Звездни Цивилизации

вторник, 29 октомври 2019 г.

ЗАВРЪЩАНЕТО НА АНУНАКИТЕ - 2022В този раздел от моя трактат за съществата на Анунаки се отдалечавам за момент от оригиналната линия на данни и обръщам внимание на самото завръщане на тези същества на нашата планета. Всъщност това не е толкова връщане, колкото посещение. Въпреки това ще се върна към тази тема много пъти по-късно, но две обстоятелства ме накараха да направя текущо вмъкване в предишния текст.

Първото обстоятелство е фактът, че получих доста подробна информация за точното време на пристигане на Анунаки същества на тази планета . Част от тази информация беше списък на местата, които да се превърнат в своеобразно пристанище за кацане на техните технологии с подробно описание на географското им местоположение.

Източникът на цялата тази информация е в непосредствена близост до група Анунаки, които са били на планетата като „наблюдатели“ от последното идване на тези форми на разузнаване . Всъщност има няколкостотин индивида, които се движат през планетата Земя. Както посочих в началото на тази серия, Анунаките са практически неразличими от хората с изключение на удължената форма на гърба на черепа.

Вторият фактор са непрекъснато нарастващите писма, които получавам от околната среда не само в Чешката и Словашката република, но и от други части на света ( Швеция, Исландия, Венецуела, Египет и т.н. ) ( от известно време Чешки език на други езици, което, разбира се, е много положително за мен ) по време на пристигането на Анунаки на нашата планета. И имайте предвид, че има огромно несъответствие по този въпрос. Така че бих искал да взема малко вдъхновение за това.

Редица различни източници с постоянна жизненост предполагат, че съществата на Анунаки трябва да се появят на нашата планета някъде през 2012 г. , някак свързани с календара на маите.

Според всички високо оценени източници (главно материалите "Улема" и след това изразът на настоящите същества на Анунаки, които в тесен кръг от посветени използват имената: "Улема Мордахай бен Зви, Улема Пенджаби Тирен Утан, Улема Йира Керма и Улема Мели По" ) терминът на "края на времето на маите " няма абсолютно нищо общо с препоръчаното завръщане на Анунаки.

В този случай е трудно да се каже, че всички твърдения, които говорят обратното, имат псевдонаучен характер ( ако вземем високо информирани знания и знания за развитието, социологията, науката и биологичната таксономия на Анунаките, включително историческата им връзка с човешката цивилизация като вид). много специализирани научни дисциплини ).

Един от първите, който предложи 2012 г. да бъде свързана с Анунакия по някакви неизвестни, но неоправдани причини, беше писателят и изследователят Бурак Елдем . Дори и в този случай връзката на горепосочената дата с дейностите по връщането на Анунаки има чисто предназначение и този аспект е най-вероятно да обърка и обърка по-голямата част от заинтересованите, но които нямат достатъчно късмет да се възползват от стратегически източници.

По-подробен анализ на причините, които някои от издателите са довели до свързването на Анунаки с 2012 г., е убеждението ( но без никакви обективни доказателства ), че древните цивилизации на маите и инките са притежавали някакво наследство от Анунаки в рамките на собствената си нация. стартира масово развитие на астрономията и космологията.

Големият вавилонски цар Хамураби, шестият монарх от Първата вавилонска династия, е първият, получил стратегически важна информация от Анунаки


В този дух можем да продължим. Подобна схема важи и за шумерската цивилизация, която е известна и с отличните си познания по „небесна механика“. Всъщност нито един от намерените досега артефакти дори не споменава връщането им на планетата Земя ( камо ли конкретно през 2012 г. ).

Всички знаем, че беше д-р Захария Ситчин , който стана известен с алтернативната интерпретационна обработка на свитъци, идващи, наред с други, от средата на шумерската цивилизация. По същия начин се знае, че този учен и изследовател по някакъв начин „е поставил“ Анунакия на планетата Нибиру, въпреки че в действителност тази цивилизация има малко общо с Нибиру.

Господин Ситчин говори, че Нибиру трябва да се появи в нашата Слънчева система през 2085 г. и заедно с него съществата Анунаки. Всъщност няма обективна презумпция за такова твърдение. Не искам по никакъв начин да докосвам г-н Sitchin, но това е съвсем ясен факт.

Така че остава само една опция. Д-р Ситчин има свои причини и някаква вътрешна логика, за да постулира теорията си. Аз лично изпитвам известно уважение към пионерската работа на този човек, но аз лично не мога да приема неговата времева рамка, която е идентична с 2085 година.

Както вероятно мнозина читатели знаят, в предишните си текстове многократно ( като възможно пристигане на анунаки хуманоидните същества ) се споменава 2022 година . Следният логичен въпрос може да бъде: защо 2022 година?

Защото този времеви термин е потвърден в един от древните ръкописи на улемската нация.

В ръкопис, наречен Книгата на Рама Дош. Този материал е основно многотомна уникална космологично - метафизична - философска работа, базирана на няколко много важни научни дисциплини, като астрономия или квантова физика.

„Книгата на Рама Дош“ е написана на оригиналния език на Анунаки, който се нарича „Anak’h“ . Освен това този материал е писан в древни времена и така може да бъде голяма загадка за мнозина, тъй като може да включва съвременни теории на квантовата физика или антигравитацията и т.н. Благодарение на моите учители притежавам няколко тома преписи от „Книгата на Рама Дош“ и трябва да кажа, че изучаването на този материал е увлекателно.

„Книгата на Рама Дош“ и нейното разширение - „Книгата на Илму Ал Дония“ описват подробно стратегията и тактиката за връщане на Анунаки на Земята през 2022 г. и последващия им подход към техните „деца“, човечеството. Може да се твърди, че от съставянето на гореспоменатите Книги за мъдрост е изминало несравнимо количество време и много можеше да се промени.
Разбира се, това е много добър аргумент, но и двата писмени материала са базирани на своеобразен принцип и бих казал аксиомичните парадигми за „връщане“ . Следователно те са елементи с непроменен характер. В допълнение , скорошният Улема Учител , Амбар Анати , не само потвърди това в скорошното си изявление, но и го прецизира.

Вече може да се каже с абсолютна точност, че представители на цивилизацията на Анунаки трябва да кацнат на много места на нашата планета в четвъртък, 1 декември 2022 г.

Анунаките ще доидат и това ще воината Армагедон пречистването на Земята от сиви и рептили както и Илюминати края на техния Нов Световен Ред. Анунаките ще спасяват духовните избрани души с техни кораби или телепорти, преди земните полюси на Земята да се сменили наи вероятно това да стане на 22 декември 2022 смяна полюс и преминаването през порталите за 5 измерение и нагоре.

Освен това, според информацията, която ми е на разположение, Амбар Анати вече обяви този термин пред важни личности в няколко държави. Факт е, че горната информация за завръщането на Анунаки се разпространява като светкавица в определени правителствени и военни кръгове.

В момента някои групи американски военни учени също "се борят" с него . И НАСА, и NSA трябва да бъдат информирани . И тази информация достигна и до среди като подземната военна база „DULCE“ или „AUTEC“ или подземни експериментални комплекси в Аризона, Невада, Пуерто Рико и Мексико, където наред с други има представители на хибридната цивилизация „сиви“.

Най-голямото движение и объркан дейност, обаче, идва от създатели "сиво", който, от една страна, се опасяват, анунаките "Как, по дяволите", а от друга страна, има са изработили много проекти в сътрудничество с властта ( военни и научни ) компонент на глобалната функциониране и контрол "Система ". В допълнение, преди няколко години, когато господин Улема , Амбар Анати, припомни с върховете на американските правителствени служители , стана ясно, когато каза:

"Тъй като сивите вече са замърсили фатално човешката раса, доминират в нейното колективно съзнание, манталитет и психика, завръщането на Анунаки е неотменимо и се ускорява в максимална степен."

Между другото, как бихме се държали, ако научихме, че някой наранява децата ни?

Въпреки горните аргументи, аз все пак ще оставя либерален подход във времето за запознанства за онези читатели, които искат да бъдат по-отдалечени от казаното. В този либерален сценарий откриваме три основни времеви точки:

(a) Аргументът на Sitchin за 2085 г.

б) Аргументи на феновете на философията на календара на маите и 2012 г.

в) Информация, предоставена от "Рама Дош", "Илму Ал Дония" и съпътстващи Анунаки в Земята и 2022 година.

Бих искал да продължа с темата. Връщането или „посещението“ на Анунаки ( мисля, че всъщност няма значение как го наричаме ) наскоро предизвика огромен световен интерес. Лично аз не мисля, че това е просто съвпадение, но по-скоро мисля, че е част от много по-сложен процес.

В крайна сметка съм много приятно изненадан от това, което започна дебат в последната част на тази поредица. Просто и просто е добре. Трябва да обсъдим. Дискусията прецизира и активира творческите процеси на ментално ниво. Тези знания бяха обсъждани в Древна Гърция, така че нека започнем дискусиите в сегашно време. В крайна сметка, една от целите на това списание е да предостави пространство и вдъхновение за подобни дискусии.

Оказва се, че има няколко теми, които не само вълнуват въображението на дебатиращите, но в същото време са един вид център на вдъхновение и идеи за допълнителни спорове. И кои са основните теми? Например:

а) Връщането на Анунаки ще промени ли окончателно съществуващите вярвания на съществуващите религиозни системи и ако да, каква е последицата?

б) Връщането на Анунаки трайно ли ще промени съществуващата социална тъкан и социалния произход на човешкото общество?

в) Дали връщането на Анунаки ще бъде стимул за по-бързо еволюционно разрастване или ще бъде инхибитор на причиняването на човечеството още по-дълбоко в дълбините на безсъзнанието?

г) В кои области възвръщането им ще се отрази на обикновения човек (т.е. основните тухли на човешкото общество)?

Бихме могли да продължим тези идеи, но горният списък съдържа най-важните области. Разбира се, че има повече, но читателят със сигурност ще замени останалите. В допълнение, следните изключително важни въпроси все повече се появяват в света около възможното завръщане на Анунаки:

а) кога?

б) Как?

в) Къде?

г) С каква цел?

д) Кой ще се свърже с тях първо на Земята?

Тези въпроси, тоест тяхното разбиране и знанията, свързани с тях, са от решаващо значение за нашето по-нататъшно пътуване да открием много важните аспекти на явлението, свързани с интелигентността на Анунаки. Ето защо преди всичко ще обърнем внимание на информацията, която в крайна сметка ще ни даде възможност да отговорим на горните въпроси по много подробен и качествен начин.

И накрая, ако погледнем назад към дискусията от предишния епизод, е ясно, че тези въпроси, повече или по-малко казани, течеха през форума като червена нишка. По някакъв начин сравнително важен урок следва от горното.

Основната тема на близкото бъдеще, следващите години, не е контактът с извънземната цивилизация, а с Анунаки.

Мисля, че скоро ще обясним защо терминът извънземна интелигентност не е подходящ във връзка с Анунаки ( въпреки че аз често го използвам в трактатите си - но всичко навреме ).

Нека се запитаме защо контактът на съвременното човечество с Анунаки е толкова важен? Сега ще се опитам да отговоря на този въпрос, поне основно, в следните точки:

а) Земната история и праисторията показват, че връзката между човешкия род и Анунаките (и обратно), която все още съществува, е специална и освен това много уникална. (Ние непрекъснато ще търсим отговор, за да направим тази връзка много уникална).

б) За разлика от други извънземни раси, които си сътрудничат с военни научни институти анонимно преди глобалния човешки социален конклав, те никога не са участвали в отвличане на хора в замяна на извънземна технология или дори някакъв вид „мирна окупация на планетата“, която все още се случва (сиви или зети или интелигентен тип).

в) Анунаките никога не са имали нужда (досега) да работят директно с хората, защото се страхуват от злоупотребата с технологията, опосредствана от хората.

г) Анунаките никога не са сътрудничили на САЩ или други световни сили или военни научни системи и групи.

Сега ще кажа нещо, което вероятно ще предизвика някакво недоволство, но тъй като се опитвам да осигуря на читателите си най-чистата информация, с която разполагам, нямам проблем да не пиша за това. Въпросът е, че досега Анунаките никога не са искали съгласието на хората да извършват свои собствени операции . Причините за това винаги са били най-различни.

Накрая ще видим как този аспект ще се развива при завръщането им. Факт е, че те винаги са имали някакъв контрол над човек, защото те са генетичните създатели на човешката раса. От друга страна обаче трябва да се подчертае, че този контрол, за разлика от другите войнствени извънземни раси, не е противоположен на човешкото развитие и човешката еволюция. Напротив, тя цели да предпази човека от фатални ексцесии, които биха могли да противодействат на естествения еволюционен ход.

Както току-що очертах, много войнствени извънземни раси не мислят добре за човешката раса. Текущият им дневен ред, който включва:

а) отвличания на хора;

б) осакатяване на добитък,

в) генетични експерименти за егоистична употреба,

г) контрол на ума и манипулиране на изпълнителните органи на човешкото общество,

д) териториални амбиции.

Самите Анунаки нямат абсолютно никакъв интерес от господството на Земята ( ако беше, щяха да го направят толкова отдавна ). Нито се интересуват от умствения или умствения контрол на човека. Последното и очевидно окончателно еволюционно надграждане на човека е направено от Анунаки преди около 65 000 години. Сега нека да изброя всички местоположения на пристанището, за които знам. По-долу можете да видите снимки от изграждането на едно такова пристанище за кацане в Тайланд. Имам много повече снимки от тази област и следващия път ще включа други, включително сегмента от Google Earth.

( В Тайланд и Индия според Ambar Anati трябва да има най-много пристанища за кацане на Анунакия на нашата планета ). Получих тези снимки от двама неназовани хора, които успяха да се свържат с други хора, които са пряко ангажирани в строителството. Получих разрешение от тях да публикувам някои от снимките в тази серия. За широката публика, особено в Тайланд, има корична история за тази конструкция.Първоначално е имало теория на авторите на снимките, че това са пристанищата на заминаване на групи, мощни от планетата Земя, но настоящите факти сочат към информация за пристанищата на Анунаки. Във втората снимка отгоре забележете в средата от двете страни до първичния кръгъл пристанищен съд за два и два йероглифа. Това е писмеността на езика на създанията на Анунаки, която се нарича Anak'h.

Снимките показват първичния и вторичния кръг за приземяване. След това можете да видите числата 1, 2, 3 и 32 на входящите и изходящите терминали, които са подредени във вид на огромна подкова и т.н.И ето списък с места с определено пристанище за кацане. Във всички случаи това е естествена среда. Изкуствените терминали се изграждат само в Тайланд и Индия:

Аляска, Амчит, Амрит, Антиохия, Аризона, Арвад, Баалбек, Басра, Бразилия, Букурещ, Калифорния, Картаген, Шербуф, Дувър, Душанбе, Габала, Геленкирхен, Гюмри, Хонолулу, Камишли, Кент, Кения, Льо Хавър, Лондон, Малта , Мексико Сити, Невада, Ню Мексико, Ню Йорк, Нидерхейд, Орланд, Париж, Прага, Пуерто Рико, Санкт Петербург, Сидон, Тексас, Трапани, Тир, Ур, Вера Крус и Вашингтон.

За места, където пристанището за кацане се намира извън града, изброих район като Кент, Аризона и т.н. Ако е необходимо, разполагам с точните места за приземяване. Например в Прага това няма да е летище, а място, известно като "равнинната Letná".

Някои от тези места ще потънат и бъдат разрушени преди кацанено на Анунаките инвазията ще настъпи това ще края на елита, рептилите и сивите.

Следващата информация е разрешена транскрипция на думите на жена - хибрид между Анунаки и човек на име Синхар Анбар Анати :

„Точно преди да замина, имах среща с екип от много важни учени. Запознах се с резултатите и заключенията от срещата на моята среща с висши политици и военни генерали, в която беше включен и тогавашният президент на САЩ. Тогава един от учените влезе и каза:

„Истината е, г-жо Анати, че сивите са непосредствена заплаха за цялото човечество. Те са тук между нас и ние нямаме контрол над тях. Мисля, че затова е необходимо да обмислите помощта си. Какво бихте искали да правим? “

Отговорих: „Има много неща за правене, но в този момент информацията е най-необходима. Както много добре знаете, на много места на вашата планета сивите, заедно с група хора, създадоха редица много активни подземни изследователски центрове. За съжаление, дори тук хората са много силно и много умело манипулирани.

Те смятат, че контролират работата на тези устройства, но точно обратното е тъжната истина. Мисля, че трябва да се съсредоточите предимно върху подземната изследователска лаборатория, наречена Dulce, Ню Мексико . Доколкото знаем, Dulce е най-важното устройство за развитие, което свързва сивите с човешкия фактор. "

Беше очевидно, че думите ми бяха впечатляващи. Останалите учени кимнаха в съгласие. Други бази на континента в Северна Америка са разположени в Невада, Аризона, Колорадо , но Дулс е най-важната от тях.

"Така че имам нужда от някои от вас, за да работите заедно за повече информация." "Да, няма проблем", каза тя след няколко секунди. "Ето, учен полковник има достъп до всички нива на Дулс."

Полковникът стана.

„Е, хубав полковник“ , помислих си. Този много уважаван мъж на средна възраст всъщност беше сив. За съжаление, както разбрах в началото, тази група също беше замърсена от сиви. Първо исках да се преместя в Дулче, но полковникът (сивите) ме спря.

„Мисля, че би било за предпочитане да влезете в базата по традиционния начин. Не искаме да стреснем хората в Дулче. Това ще бъде по-добре от паниката. “ В действителност, този сив цвят ми даде доста важна информация за горната база.

- Не знам колко знаете за Дулс, госпожо Анати, но има широко разпространено мнение сред хората, че тази лаборатория е съставена от седем слоя, но всъщност има девет нива под земята. Dulce, както може би знаете, е дълбоко под Archuleta Mesa, на ръба на индийския резерват Apache Jicarilla близо до Dulce. "

Досега нямах идея защо този сив цвят е толкова наклонен, но при всички положения кацнахме на следващия ден на малка писта. Недалеч беше средно висока сграда, заобиколена от висока бодлива тел. Наоколо имаше пустиня. След малко влязохме в сградата и влязохме в сравнително малко помещение. Забелязах камерата на входа и жената във военната униформа, която гледаше някои от документите на полковника. Но жената не беше сигурна в моя водач. По-късно разбрах, че колкото по-дълбоко човек влиза в лаборатория, толкова по-голяма е несигурността и недоверието навсякъде. Накрая натисна бутон и можехме да влезем в голям ескалатор.

Всичко беше лъскаво и метално, такова безлично и безжизнено. Навсякъде имаше охранителни камери и някаква странична врата, която водеше в коридори, водещи неизвестно докъде. На първото ниво на лабораторията имаше още едно сиво. Това беше невероятно интересна игра. Всички трябваше да знаят кой съм и въпреки това се приближиха напълно открито към мен. Изплашиха ли се? Искаха ли да спасят кожата си? Те усещаха, че дейностите им приключват тук на Земята и нямаха какво да губят.

По стените бяха окачени различни карти и различни места бяха маркирани в различни цветове. Сивият цвят посочи сайтове с висока активност на определени специфични технологии. Зеленият цвят сочи към места, където има тежки транспортни средства, включително активността на онези извънземни раси, които са различни от сивите и които също са работили с човек. Червените петна посочиха райони, където говедата редовно се осакатяваха и където имаше кръвни банки, съдържащи кръвта на тези животни. Беше много отвратително.

След това светлосиният цвят посочи специфична минна дейност и наличието на естествена пещерна система. Не мисля, че има смисъл да анализираме значението на други цветове и техните нюанси по подобен начин. Както и да е, всичко беше доста сложно. Вътрешната система изискваше работниците да носят цвета на комбинезона, който съответства на мястото им на работа.

Разбрах също, че всички, които срещнах, носят пистолет на сравнително видимо място. Всички униформи бяха снабдени с древен символ под формата на триъгълник. Символът отдалеч приличаше на финикийската буква "DA" ( делта ). Отидох на второто ниво с водачите си през асансьор ( нямаше ескалатори ). Асансьорите нямаха кабели. Казаха ми, че работят на магнитни енергии, използвайки извънземна технология. Магнетизмът също беше зад светлината, която произвеждаше стените на коридорите, през които минавахме.

На трето ниво, както скоро разбрах, имаше специфична болница, в която имаше само човешки жени, които бяха оплодени. Не ми беше позволено да отида директно в хирургичното отделение, но сивите обясниха, че след няколко седмици оплождане плодът се отстранява от утробата на жената и се поставя в специален инкубатор за по-нататъшна генетична манипулация, понякога с доста чудовищни ​​резултати. През прозорците виждах със собствените си очи някои от тези чудовищни ​​резултати.

В странни клетки видях невероятно деформирани човешки същества с различно усукани крайници, чийто брой наистина беше разнообразен, да не говорим за деформациите на главата. Телесната повреда беше толкова тежка и обширна, че беше трудно да се говори за хора от физическа гледна точка.

„Какво правиш с тези бедни хора?“ , Попитах аз.

"Ние ще използваме тъканта и след това да ги убият.", Той отговори, без най-малкото израз на съжаление сиво и продължи: ". Ние се учим толкова много за човешката генетика и на тези констатации, а след това се прилага свои собствени научни изследвания"

На четвърто ниво видях някои генетични лаборатории, където бяха разположени половината хора и половината животински същества. Те седяха тихо в своите клетки, оглеждайки се тъжно. Беше нещо ужасно. В един момент трябваше да отметна поглед. Ако някой беше на моето място, емоциите му вероятно нямаше да продължат и сивият водач със сигурност нямаше да е жив. Но такъв подход в момента не би помогнал на нищо. Вместо това попитах:

„Взимате ли и тъкан тук?“ „Да“, отговори сивите. „Ние отглеждаме комбинираната тъкан, която отчасти е човешка и отчасти крава. Това изследване е много интересно и полезно. "

Съществата от сиви и други извънземни интелигенции са имали своите квартали на пето, шесто и седмо ниво . Приличаха на типична военна казарма. Дори можех да разгледам някои стаи. Попитах сивите дали има други нива на този огромен подземен военен комплекс. Сивите не изглеждаха изненадани и отговориха на перфектен английски, но с неприятно настървящ глас го направиха.

Фарах: Какво ще кажете за екзополитиката и нейното разкритие? Вярвате ли, че това ще бъде пълно разкриване на НЛО от световното правителство?

Maximillien: Без коментар за екзополитиката. Пълно разкритие от световното правителство ще се случи, но едва преди 2022 г., но първо ЦЕРН трябва да намери „божествени частици“ в Швейцария. (CERN - Европейска организация за ядрени изследвания; Божиите частици - Вселената е отговор или въпрос?). Те работят по него.

Фарах: Очаквате ли ранен контакт с извънземни или прекратяване на секретността?

Maximillien: Не скоро. Контактът с извънземните хора ще се осъществи през 2022 г. До 2020 г. до 2021 г. САЩ ще започнат да подготвят американците и света за среща с извънземни. Това е неизбежно. Нашата компания все още не е готова. Ранното оповестяване или преждевременното откриване унищожава самите основи, структура и конструкция на нашето общество, начинът ни на живот, религията и световния мир. Създава се световна истерия.

Фарах: Какво се случва, когато възникне извънземен контакт и когато научим истината за извънземните раси?

Максимилиен: Умът ни замръзва. Хаос, паника, истерия. Религията пада. Правителствата, масовото разпадане и унищожаване на цялото наше общество, религия, наука и философски убеждения ще паднат. Ето защо правителството на Съединените щати работи стабилно, честно и тайно за НЛО и протокола за контакт извънземните хора. Всичко се случва. Първо, ние трябва да се подготвим и постепенно да придобием насоки и информация, както е предписано в настоящия протокол, на страници 4, 6 и 8 (допълнение).

Фарах: Какво мисли Анунаки-Улема за днешните НЛО, екзополитиката и движението на откровенията?

Максимилиен: Усмихват се. Нямам право да коментирам.

Фарах: Какво е вашето мнение относно очакванията за 2012 г.? Какво се случва или не се случва?

Maximillien: Нищо няма да се случи през 2012 г. Спомняте ли си истерията и прогнозите за 2000 г.? Нищо няма да се случи.

Фарах: Какво означава 2022 г.?

Maximillien: Това е годината, когато Анунаки се връща на Земята.


Потенциалното завръщане на Анунаки през 2022 г. и най-плашещата трансформация, която би донесла на земята. Ако това се случи, огромен брой хора на земята, тези, които са силно замърсени от ДНК на Сивите, ще бъдат унищожени. Знаете кои са те - убийците на деца, изнасилвачите, тези, които измъчват, тези, които злоупотребяват и т.н. Да, всички знаем кои са. Но Анунаките, които изобщо нямат фалшива сантименталност, няма да понасят дори замърсяване на средно ниво.
Освен ако не направят всичко възможно, за да се почистят през гратисния период  тези от замърсяване на средно ниво също ще бъдат унищожени. Онези, които биха успели да се изчистят до известна степен, може (но без никаква гаранция) да успеят да избягат от изгарящата, пушеща земя чрез специални портали, наречени Ba'abs.
Само тези, които са естествено незамърсени, и онези, които са успели да се почистят напълно, ще бъдат поети през балон с антиматерия, с животните и някои важни сгради и неодушевени предмети на изкуството и културата и запазени, докато земята отново не бъде чиста. Такъв сценарий е, най-малкото, смущаващ. Дори и да не сте сигурни дали сте вярващ или не, със сигурност трябва да обмислите възможностите.И най-важното, какъв е техният план за 2022 г. за човечеството след апокалиптичното прочистване и смяната на измеренията на Земята  и навлизането в измерението на светлината.Няма коментари:

Публикуване на коментар